QUOTE(hi (: @ 2017 10 22, 21:55)
Taigi, bet skirtingai nuo Lidl'o "praėjo" kuo sklandžiausiai. Čia ne tam kad Lidl'ą vaton suvyniot, tiesiog... abu dalykai turi panašumo. Ir nemenko skirtumo kalbant apie visuomenės pastabumą/reakcijas.
Įtariu, kad tas "pastabumas" Lidl'o atveju atsirado ne pas mus, mūsiškiai tik patikrino ar ir čia ta pati politika. O kad platinamame Kauno žemėlapyje neliko vietos bažnyčioms reikėtų "pastuksenti" viešai - ar čia naujojo mero politika ar čia toks naujas Kaunas numatomas (iškirs medžius, išgriaus bažnyčias, taip atsinaujins, kad niekas nepažins
).
QUOTE(Night13 @ 2017 10 23, 18:32)
Bet šiaip nežinia kuriame tinkle didesni razbaininkai dirba.
Pvz., 1ame tinkle pažįstama dirbo, ten darbuotojus neadekvačiai engdavo. Tai dar kažin, ar nutrinti kryžiai blogiau.
Pvz., aš pati, jei lygint praeity padaryto blogio didumą, tam žmogui neprilygčiau, bet yra dalykų, už kuriuos nepajėgiu sau atleist. Jie išlenda ir išlenda. Ir mintimis, ir pojūčiais, ir skausmo kvapu. Nors norėčiau tikėt, kad Dievas atleido. Rodos, dažniausia ir tikiu.
Ar kalbat rožančių spalį?
Jau kad ne geradariai tai tikrai, kai kurie tinklai sugeba pusę metų mokesčių valstybei nemokėti, t.y., gauti didžiulę beprocentinę paskolą be jokių pasekmių. Nepavydžiu aš jiems jų turtų. Tik kartais prisimenu posakį, kad dar čia žemėje yra baudžiama už tris dalykus: našlių ir našlaičių skriaudimą, neteisingą atlyginimą už darbą ir nuodėmes prieš Šventąją Dvasią.
Tas įsikabinimas į praeities dalykus nėra geras, Dievas atleido, o piktasis nenori paleisti, jam reikia, kad neturėtum ramybės, nepasitikėtum begaliniu Dievo gailestingumu.
Kalbu, bent jau spalį kasdien. Ypač, kai toks neramus pasaulis. Man labai patiko akcija
Malda už taiką, kažkaip toks bendrumas su viso pasaulio katalikais, priminimas, kad visi esam to paties Tėvo vaikai ir visiems rūpi tie patys dalykai. Tik paskutiniu metu "neberandu laiko" pasiryžti valandai maldos, sunku įsipareigoti, dar sutrukdys kas nors, arba tingėsiu atsikelti tuo laiku, kai niekas netrukdo
.