Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščionių pokalbiai

QUOTE(Night13 @ 2016 07 20, 21:53)
Gal nelabai žmonės skaito ilgiausias paklodes,


Man nieko nėra įdomiau,kaip žmonių liudijimai. Buvom su bendruomene prie ežero, tai turėjom du liudijimų vakarus, tai po dvi - tris valandas klausėmės ir neatsibodo smile.gif Nuostabus dalykas - kito istorija su Dievu smile.gif
Atsakyti
Kur visos prapuolusios? unsure30x30.png
Atsakyti
Aš vakar ar kada buvau užsukus, paskaičiau. :] Užvakar grįžom iš Romos, tai dieną patinginiavom, o dabar su visu kraičiu bandau "pareit". Kelionė nebuvo numatyta kaip griežtai piligriminė, greičiau kaip šeimyninė poilsinė/šventinė, bet kad ten ta piligrimystė lyg ir natūraliai "integruojas". Lipom į Petro bazilikos kupolą, laimei vaikai iš anksto žinojo laiptukų skaičių, be to pasiūliau po 5 laiptukus lipt atgailai už kokius niekdarbius, o kai niekdarbiai baigsis galvot prašymus. :] Juokais čia. Įspūdžių daug, bet visame tame dar esu įsipareigojus sutvarkyti vieno vaikučio šventės foto, tai truputį užsikasus, kol kas net prie savų foto tik priešokom prisiliest gaunas.


#Kaspersmailai blink30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 11 rugpjūčio 2016 - 21:20
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2016 08 11, 19:16)
Kur visos prapuolusios? unsure30x30.png

Kasdienybėj tongue30x30.png .
QUOTE(hi (: @ 2016 08 11, 22:18)
Aš vakar ar kada buvau užsukus, paskaičiau. :] Užvakar grįžom iš Romos, tai dieną patinginiavom, o dabar su visu kraičiu bandau "pareit".

#Kaspersmailai  blink30x30.png

Sveika sugrįžus 4u.png , kažkaip nelabai ir drąsu lankytis populiariose vietose šiemet po teroristų siautėjimo, ramiau, kai saugiai parsirandi namo.

Smailai neįtikėtini, kur tokius reikėjo rast blush-anim-cl.png ?
Atsakyti
Na taip, terorizmo grėsmės drąsos neprideda, bet kai pagalvoji... aišku savanoriškai nesinorėtų galvos į "karštus" taškus kišt, bet tokios Pasaulio jaunimo dienos irgi buvo laikomos padidintos grėsmės renginiu. Renginys praėjo ramiai, o mes Romoje nuvykę į vieną parapiją ir pradžioje sunkiai prisibelsdami į bažnyčios duris, vėliau sužinojom, kad kaip tik tą dieną laidoja vieną jauną mergaitę, devyniolikmetę, negrįžusią iš WYD. Nuo žaibinio meningito mirė taip ir nepasiekusi namų, Vienoje. Šiandien paieškojus radau šią istoriją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 11 rugpjūčio 2016 - 23:47
Dar vienas toks paskubom prisimenamas įspūdis - po Petro Bazilikos turėjom šiek tiek laiko (na sutartą valandą buvom numatę susitikus keliaut kitur), tai bebaigiant iškapsėti tam laikui užsukom į katalikišką San Paolo knygyną... ir čia supratau, kad nors nemoku italų kalbos, bet verta būtų minimum atskirą dieną skirti. Akys tik raibo apraibo... kad ir nuo priemonių vaikų sielovadai. O beturėjom keliolika minučių. O laikas kapsi, nors verk. :] Laimei, po visko dar trumpam užsukom... Irgi ne be nuotykių. Tuo pat metu į knygyną užsuko porelė mamai laukuvėms iš Vatikano paieškoti Vudu lėlės. :]]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 12 rugpjūčio 2016 - 12:10
QUOTE(hi (: @ 2016 08 12, 13:09)
Tuo pat metu į knygyną užsuko porelė mamai laukuvėms iš Vatikano paieškoti Vudu lėlės. :]]

Panašiai Šiluvoj kun. Kazlauskas perspėjo, kad neneštų laiminti zodiako ženklų, totemų, drambliukų, budos statulėlių ir pan. gėrio cool30x30.png .
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2016 08 11, 23:51)
Kasdienybėj tongue30x30.png .
(...)
Smailai neįtikėtini, kur tokius reikėjo rast blush-anim-cl.png ?

Man tai ir tie paliegę smailai, ir toks visuotinis tylus nugrimzdimas į kasdienybę kažkaip pernelyg tarpusavyje dera. Netruksime sulaukti, kai vaikai galės sakyti: "O žinot, senovėje buvo toks internetinis forumas, Supermama vadinosi".
Atsakyti
Sakai SM įeis į istoriją? yahoo.gif

Radau tris senus smailus. :]] bis.gif
Atsakyti
labas. aš tai, kol jaunimas PJD buvo, mes Lichene piligrimavom.....įspūdžiai nerealūs ir Dievo vedimas viršija visus įsivaizdavimus.... wub30x30.png tongue30x30.png 4u.png smile30x30.png
Atsakyti
Kelsimės į facebook?
smile30x30.png Ten tik anonimiškumo mažiau...
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2016 08 16, 18:35)
Kelsimės į facebook?
smile30x30.png Ten tik anonimiškumo mažiau...

Jūs kaip sau norite sad.png , o aš į facebook'ą nesikelsiu net jei likčiau SM paskutinė. tongue30x30.png Anonimiškumo ten ne mažiau, o apskritai jokio, nebent esi visiškai pasyvus stebėtojas, nors net ir tai ginčytinas dalykas.
Atsakyti