QUOTE(_Smalsutė_ @ 2016 06 20, 09:22)
Aš nieko labai krikščioniško neveikiu Mėginam tvarkingai kas sekmadienį visa šeima lankytis naujos parapijos bažnyčioje. Viskas ten gerai, net su vaikais šiek tiek užsiimama, vyresnėliui patinka, kuo puikiausiai išbūna ir eina noriai. Bet mažoji... Eina ji irgi visada visur noriai, bet tas begalinis smalsumas ir nuolatinis malimasis kol kas kaskart grįžtu pavargusi kaip po bulviakasio, na gal kaip nors ilgainiui adaptuosimės.
Praėjusią savaitę "atidirbau" mokykloje: dvi dienas pirmokų mokyklėlė, tėvų susirinkimas, dar uniformų važiavome pirkti visai tos mano atostogos laiku , kitaip nežinau kaip būtų tekę suktis.
Na ir daiktus intensyviai pakuoju viena vertus toks nemenkas darbelis (ypač trise), kita vertus džiuginantis, nes pagaliau kažkas jau visai apčiuopiamo permainų link.
Praėjusią savaitę "atidirbau" mokykloje: dvi dienas pirmokų mokyklėlė, tėvų susirinkimas, dar uniformų važiavome pirkti visai tos mano atostogos laiku , kitaip nežinau kaip būtų tekę suktis.
Na ir daiktus intensyviai pakuoju viena vertus toks nemenkas darbelis (ypač trise), kita vertus džiuginantis, nes pagaliau kažkas jau visai apčiuopiamo permainų link.
smagu kraustymasis. tuo pačiu ir stresas...
QUOTE(hi (: @ 2016 06 21, 01:13)
Nu kelios valandos konsultacijų ne taip jau visai ir nemokamai. Jaučiuos sąžiningai užsidirbus.
ha ha ha...nesusilaikiau nesusijuokus...
aš va po vyskupo vizitacijos. visą dieną ant kojų, darbelis šen, darbelis ten....daug klausimų, siūlymų teikėm vyskupui, ryt simpoziumas, tai mūsų atstovai toliau kovos dėl vienybės bažnyčioje...
aš atostogų kaip ir neturiu, bet pasidarau jas...va ...vasara visgi... o ir galimybės leidžia...
klausimas buvo ne apie krikščionišką veiklą, o apie kasdienybę...ką naujo, ką gero patyrėt...