QUOTE(Night13 @ 2016 06 03, 23:53)
Nesakau, kad man čia kažkas stebuklingo atrodo, bet, palyginus su mano baigtais inžineriniais mokslais, stebuklo matau.
Na toks neelinis išsilavinimas vis tik. Baltas pavydas.
Tikiu, kad tai tikėjimą dar labiau įsmelkia į sąmonę.
Galiu tik paantrinti Saulelei, kad labai neretai didelis ismanymas tikejimui dar gi ir pakenkia... nera paprasta ''ismesineti'' skersai isilgai pvz. Sv. Rasta... tiek ten visokiu niuansu, teoriju, kad galiausiai net bloga pasidaro nuo to zinojimo ir norisi ne tu ziniu, o Dievo, tiesiog Dievo - tokio pliko, baso, be jokiu mandrybiu
Na, teologai savaip yra isbandomi tuo zinojimu, o isbandymus ne visi atlaiko. Gerai sventieji ir sake, kad teologija reikia studijuoti atsiklaupus ir as su jais
QUOTE(*Saulelė* @ 2016 06 08, 19:24)
Baltasis Sniege, ar buvot harmony parke?
Gaila, bet nebuvome. Vaikai apsirgo. Finale savaite praleidome ligonineje, o po keliu dienu isvaziuojame ilgam i sanatorija... tikiuosi, kad orai pageres, nes jei lis, tai vel jausimes kaip ligonineje tarp sienu
Vaziuosiu su dviem mazaisiais, didzioji pasiliks su teciu, nes musu mokykloje dar nesibaige mokslo metai.
O tu ieskojai slingo, ar radai? Kazkaip susimakalavau, mociute tampi?
Ar ne per jauna tu cia mociute buti?
Pas mane buvo kazkur slingas, tik neisivaizduoju kur dabar. Jei nespesiu iki isvaziavimo rasti, tai paskui jau tik liepos viduryje galesiu ieskoti.