QUOTE(letuciux @ 2016 04 25, 10:24)
Ką Jis jaučia - Jo širdis dega iš meilės tau, Jis gėrisi tavimi...
Net nežinau, kaip padėkot. Labai mokat laiku ir vietoj... Pasijutau tikrai, lyg man būtų.
Kol skaičiau... O šiaip sunku patikėt, kad mane tokią gali mylėt.
Galit apšaukt puikye, bet tikrai kartais atrodo, Dieve, kaip tu mane pakenti... Kaip kiti žmonės mane turi pakęst......
Ufff. Dieve, parodyk man kelią ir apkabink dalyvaujančias šioj temoj.
QUOTE(hi (: @ 2016 04 25, 11:48)
Nu gražiausia... klebonas tai kaip ir mano reziduojamos parapijos, o laiškas tai jai...
Neišeina ir juokaut šiandien.
QUOTE(Saulėtekė @ 2016 04 25, 12:34)
O kas tave ten taip džiugina? Gal atradai, kur naujos tos dienos į archyvus sukeltos laidos vienoje vietoje surašytos?
Man toje svetainėje dar didelė painiava: įeinu, pasižiūriu, kad nieko nesuprantu (tik apkrauta dideliais vienodais paveikslėliais, o svarbi informacija mažomis raidėmis) ir (nusiminusi, nusivylusi) išeinu. Anksčiau visą svarbiausią ir skubiausią informaciją buvo galima rasti viename puslapyje.
Hm. Nelabai supratau, ko ten nerasti.
Yra juk atskiras skyrelis "laidos". Nežinau, ar galima sakyt, kad džiugina, bet svetainė atrodo šiuolaikiškiau, be jokios nereikalingos info, man pasirodė viskas patogiai ir aiškiai išdėstyta, dailesnis apipavidalinimas/grafika. Yra laidų įrašai (kas man pačiai Dievo dovana), kaip ir seniau. Atsirado info apie laidų vedėjus - miela matyt žmones, kurių balsą nekart girdėjau ir buvo atgaiva.
Galop, grandiozinio skirtumo nuo buvusio varianto nematau.
Man iš karto patiko, o tikiu, kiti įpras, kam iš pirmo žvilgsnio nepatiko.
Nepakanti aš stresui. Šiandien galvojau mirsiu nuo nerimo. Jei kas užtars maldoje, būsiu labai dėkinga. Prisiminsiu ir Jus, kalbėdamasi su Juo.