Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščionių pokalbiai

QUOTE(hi (: @ 2016 04 19, 20:48)
Bet kad ta kaita iš esmės yra natūrali (tik dėl prisirišimų kartais sunki), jei ne kokios "ekstra" aplinkybės, tai kunigas plius minus žino savo tarnystės vietą 7 metam. Paskui tęsia, arba ne, bet juk nėra taip kad kažką kažkur paskiria nuo pirmos klebonavimo vietos iki gyvenimo galo... Kaip kareiviai. smile.gif  Man vienoje parapijoje irgi pernai teko vieną ilgametį kleboną (apskritai pirmą ir bažnyčią pastačiusį) išlydėt, tai vyskupas  Kęstutis pristatydamas arkivyskupo (tuomet dar S. Tamkevičiaus) sprendimą ir padėką labai gražiai susakė "yra dar ir kitų avių"... Tai įprasta.

Mums gal nebus labai sunki ...
Atsakyti
Ne bažnytinis renginys, bet vis tik... Nick Vujicic Kaune.
Daugiau nei parašyta apie bilietus nežinau, tai laiškas įstaigoms...
Atsakyti
šeštadienį, per gailestingumo šventę Vilniuj, bus atvažiavus dainuojanti vienuolė Kristina....visą dieną...
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2016 04 21, 20:36)
Ne bažnytinis renginys, bet vis tik... Nick Vujicic Kaune.
Daugiau nei parašyta apie bilietus nežinau, tai laiškas įstaigoms...

oho, jau senokai apie jį pasiskaitinėju.
Atsakyti
vis dėl to Robertas Skrinskas reziduos Jonavos rajone, panoteriuos ir bukonyse, o į domeikavą berods pūrą kelia... mėnuo skirtas persikraustymams...
Atsakyti
Labas.

Šiek tiek paskaitinėjau temą. Nelabai pasakojatės, kaip gyvenat, bet, kaip suprantu, ačiūdie, kažko labai blogo nėr, taip?

Nauja MR svetainė man patinka.

Galvoje vis dar esu tokiame santykyje su Dievu - wub.gif Bet čia aš. O ką JIS jaučia... Vis tiek esu labai nuodėminga ir skaudinu JĮ.
Negaliu sakyt, kad daug meldžiuosi. O reikėtų... Ir dėkoju mažai. Kelis kartus galvojau pasiprašyti maldos Jūsų, bet nedrįsau. Juk ir pati tą ne per daug darau. Kažkoks ilgesys užėjo kai kurių žmonių, kurie gyvi, galbūt ir laimingi, bet nutrūko ryšiai. Ir mirusiems ilgesys... Nors, tikėtina, kad tą lyg ir užuovėjos ilgėjimąsi iššaukia elementarios buitinės bėdos. Na žinot - kažkas nepasisekė darbe, kažkas dar kažkur ir mintys nulekia tolyn, iki egzistencinių, skaudžių man dalykų. Net "klausk kunigo" tokį skaudų sau klausimą ir gal net antikrikščionišką uždaviau... verysad.gif Bet kad tos vietos nuoširdžiai nesuprantu...
Darbe įkinkė į mašiną, o aš be įgūdžių ir beveik 4m., po teisių išsilaikymo nevairavau. Taip, būtų naudinga ir man, bet, maniau, mirsiu iš streso. Kadangi darbinė, juk nepasirinksi kada važiuot, žinojau, kad nereik tikėtis ilgo adaptacijos periodo ir pan. Ir ne be reikalo. Po keleto dienų padariau avariją. verysad.gif Ačiūdie, tikrai LABAI AČIŪ, žmonės nenukentėjo. Pamenu, šioj temoj kažkiek rašiau, dar kai sunkiai laikiaus teises, čia prieš tuos beveik 4m, kokia panika man, bet, juk žmogaus neužmušiu, bijau mašinai ką padaryt. Bet dabar nesu tokia tikra...
Tiesą sakant, nežinau, ką tas mano postas reiškia. Gal norėjau pasiguost, skaitosi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 23 balandžio 2016 - 22:04
QUOTE(Night13 @ 2016 04 23, 22:03)
Galvoje vis dar esu tokiame santykyje su Dievu -  wub.gif Bet čia aš. O ką JIS jaučia... Vis tiek esu labai nuodėminga ir skaudinu JĮ.

Kelis kartus galvojau pasiprašyti maldos Jūsų, bet nedrįsau. Juk ir pati tą ne per daug darau. Kažkoks ilgesys užėjo kai kurių žmonių, kurie gyvi, galbūt ir laimingi, bet nutrūko ryšiai. Ir mirusiems ilgesys...

Darbe įkinkė į mašiną, o aš be įgūdžių ir beveik 4m., po teisių išsilaikymo nevairavau. Po keleto dienų padariau avariją.  verysad.gif

Tiesą sakant, nežinau, ką tas mano postas reiškia. Gal norėjau pasiguost, skaitosi. smile.gif

Vakar buvau Palangos bažnyčioje ir ten, kaip dabar suprantu, radau laiškelį tau mirksiukas.gif , kiek pacituosiu:
"Dievas išsirinko tave prieš pasaulio sutvėrimą. Jis pagalvojo konkrečiai apie tave. Jis žinojo, kaip tu atrodysi, Jis matė tavo širdį, būsimus gabumus, charakterio bruožus. Dievas matė tave, kai dar nebuvo pasaulio.
<...> dar prieš vaikui atsirandant šeimoje, prieš jo gimimą, tėvai ruošia kambarį, pastato lovytę, tėtis nudažo sienas, mama primezga rūbelių<...>. Su mumis yra lygiai taip pat. Dievas pagalvojo apie tave, išrinko tave prieš pasaulio sutvėrimą, o pasaulio sukūrimas buvo dieviškasis pasiruošimas tavo atėjimui." (Pagal br. Tomą Pilch)

Prašyti maldos būtinai reikia - turbūt naudingiausias darbas, kurį darome bendraudami, yra malda už kitus. Nereikia bijoti kas nenorės ar negalės - nesimels, o kiti apsidžiaugs radę intenciją maldai, galėdami kuo nors padėti, padaryti gerą darbą (kas ypač aktualu šiais Gailestingumo metais, girdėjau, kunigai raginami atgailai skirti daryti gerus darbus).

Dėl vairavimo nesiparink. Vienai poniai, kuri pradėjo mokytis vairuoti prieš savo 60-metį, instruktorius po poros pamokų pasakė: "tu niekada nevairuosi schmoll.gif ". Teoriją jinai išlaikė iš pirmo karto, vairavimą bandė gal metus ar du, gavusi teises per pirmą mėnesį tris kartus apdaužė savo (žinoma, ir pasipainiojusių nelaimėlių) mašiną, antrą mėnesį nepataikė įvažiuot į garažą doh.gif . Dauguma pažįstamų buvo linkę pritarti anam instruktoriui, o ir patys, jos vietoje, nebebūtų rizikavę važinėti. Dabar jau kokie 5 metai jinai važinėja ir vargo nemato, svarbiausia nenuleisti rankų per anksti 4u.gif .
Atsakyti
Una, tu visada tiesiai ten, kur reikia. heart.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 04 23, 23:03)
Galvoje vis dar esu tokiame santykyje su Dievu -  wub.gif Bet čia aš. O ką JIS jaučia... Vis tiek esu labai nuodėminga ir skaudinu JĮ.

Ką Jis jaučia - Jo širdis dega iš meilės tau, Jis gėrisi tavimi... Paskaityk Giesmių giesmę kaip laišką sau - būtinai! Paklausyk, ką Viešpats tau kalba:

Ak, kokia tu graži, mano mylimoji,
ak, kokia graži esi,
tavo akys kaip balandžių!

Tu sužavėjai mano širdį,
mano sesuo sužadėtine!
Sužavėjai mano širdį
vienu savo akių žvilgsniu,
vienu savo karolių brangakmeniu.

Kokia graži tavo meilė,
mano sesuo sužadėtine!
Tavo meilė saldesnė už vyną,
o tavo tepalai kvapesni už visus kvepalus!
Tavo lūpos, sužadėtine, laša medumi,
medus ir pienas po tavo liežuviu,
o tavo drabužiai kvepia Libano dvelksmu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letuciux: 25 balandžio 2016 - 09:32
QUOTE(*Saulelė* @ 2016 04 22, 20:46)
vis dėl to Robertas Skrinskas reziduos Jonavos rajone, panoteriuos ir bukonyse, o į domeikavą berods pūrą kelia... mėnuo skirtas persikraustymams...

Užkliuvo šiandien info
http://www.kaunoarki...p...=2&nid=3488

QUOTE(_una_ @ 2016 04 24, 20:34)
Vakar buvau Palangos bažnyčioje ir ten, kaip dabar suprantu, radau laiškelį tau mirksiukas.gif , kiek pacituosiu:
(Pagal br. Tomą Pilch)

Nu gražiausia... klebonas tai kaip ir mano reziduojamos parapijos, o laiškas tai jai... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 25 balandžio 2016 - 10:49
QUOTE(hi (: @ 2016 04 25, 11:48)
Nu gražiausia... klebonas tai kaip ir mano reziduojamos parapijos, o laiškas tai jai... blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ot savininkiška biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 04 23, 22:03)
Nauja MR svetainė man patinka.

O kas tave ten taip džiugina? Gal atradai, kur naujos tos dienos į archyvus sukeltos laidos vienoje vietoje surašytos? Man toje svetainėje dar didelė painiava: įeinu, pasižiūriu, kad nieko nesuprantu (tik apkrauta dideliais vienodais paveikslėliais, o svarbi informacija mažomis raidėmis) ir (nusiminusi, nusivylusi) išeinu. Anksčiau visą svarbiausią ir skubiausią informaciją buvo galima rasti viename puslapyje. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėtekė: 25 balandžio 2016 - 11:35