Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kuri pirksit is amazon.de prisijungciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 09, 14:09)
aš pirkau šį dviratuką , gavom ir surinkom, bet būsima dviratininkė dar nematė ir neišbandė, lauksim gimtadienio .
Dviratukas tvirtas, gerai susirinko, bet - tikrai sunkokas.  Kol kas čia didžiausias minusas. Aprašyme svoris nurodytas nebuvo, bet su pakuote sveria 13,5 kg, o be pakuotės manau irgi netoli 13kg bus...  kadangi dviratininkė sveria 15kg, tai gal kaip nors atkels smile.gif

As Hudora dviratuka pries pora metu pirkau, savo 3 metu mergaitei (nepamenu 12 ar 14 coliu ratais) prastovejo nenaudojamas ir pardaviau. Nes jai jis buvo tikrai sunkus, pirkome Lietuvoje pasimatave... mokejom zinoma labai daug gal kazka apie 250-280, bet mergaite sedo ir nuvaziavo be problemu ir labai patinka vazinetis. Cia musu patirtis tokia su smulkia mergina

P.S. gavau katik sms is vyro, kad Hudora paspirtukas afigennas biggrin.gif matyt tik atsieme ir jau darbo sandely isbande biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 09 kovo 2016 - 14:18
QUOTE(JMD @ 2016 03 09, 06:55)
Aš buvau nuėjus pas dvyrkų specus. Dviratį reikia pagal ūgį pirkt. Mano 5metis 130 cm, jam reik dvyrkos 24". O toks minimum 200€ kainuoja  blink.gif nusišaut 5 metų vaikui tokios kainos.

ale ir didelis tas jūsų vaikas, mano penkiametis 20 cm mažesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 03 09, 14:18)
ale ir didelis tas jūsų vaikas, mano penkiametis 20 cm mažesnis  biggrin.gif

ir mano biggrin.gif as jau senokai ne penkiamete, bet ne ka didesne uz ji biggrin.gif
Atsakyti
O esat kas pirkę balansinius 3m vaikui? Renkuosi tarp puky ,kettler ir hudora. Pastarasis labai gera kaina.. buvau dviračių pardėj,tai žinoma man siūlė tik first bike,nes kiti yra sunkūs,nepatogūs ir pan.
Gal kas pirkot iš minėtų ir gali pasidalinti nuomone?
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 09, 15:33)
O esat kas pirkę balansinius 3m vaikui? Renkuosi tarp puky ,kettler ir hudora. Pastarasis labai gera kaina.. buvau dviračių pardėj,tai žinoma man siūlė tik first bike,nes kiti yra sunkūs,nepatogūs ir pan.

Panašiai ir aš rinkausi pernai, bet man reikėjo jau keturmečiui, tai, jei gerai pamenu Hudora buvo galimybė sėdynę ir vairą pakelti aukščiausiai, ką šiemt jau ir paarysim. Bet pats balansinis man nepatinka - sunkus tikrai, jei vaikas nenori važiuot, tai per mažas, kad patempti šalia, o nešti tikrai sunkus. Ir dar kažkaip kliūna jo kojytės už galinės ašies prie rato, kažkaip ten išsikišę per daug mano akim žiūrint, tai vasarą didelė tikimybė nusibalnot blauzdas sad.gif Antrą kart nepirkčiau.
Va toks mūsų
Dabar mažąjam nuprkom first bike, tikiu, kad čia kaip su tais micro paspirtukais - pabandai ir apie kitą net galvot nenori, bet dar neišbandėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 09, 16:33)

Mes turim kettler, labai patenkinti. Lengvutis, minkstai vaziuoja, ne griozdas, neturiu priekaistu jokiu smile.gif turim toki: http://www.mytoys.de...1.39.06/3830718
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CervusDama: 09 kovo 2016 - 15:29
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 09, 14:33)

Musu dvimetis su tokiu vazinejo:
http://www.mytoys.de...1.39.06/3830719
Lengvas, kai pavargsta aziuot, imi ir nesi (kartais abu -vaika ir dvirati biggrin.gif ). Bet ratai sito plastmasiniai. O kojyte retkarciais kliudavo uz to vamzdzio, kur po sedyne
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2016 03 09, 15:18)
ale ir didelis tas jūsų vaikas, mano penkiametis 20 cm mažesnis  biggrin.gif

manau kad vieni pradzioj labai auga, kiti veliau istista. kazkada susilygins manau su vienmeciais.
Atsakyti
o idomu kaip apskaiciuot reikia koki dvirati pirkt-manojo 156 cm g.gif per maza bijau nupirkt-tik nesenai buvo 148 cm doh.gif siaubas ...vakar svente buvo mokykloj,pries tai kelnes nupirkus rugsejo men iseigines, dar su trupuciu priedo , nu ir ka -aut kaip carlis caplinas doh.gif tai gal ir i dvirati pirkt dar aukstesniam g.gif bet pedalu tikriausiai nepasieks g.gif kaip jus apskaiciuojat koki dvirati reikia g.gif anksciau pirkau parduotuvej, bet ziuriu amazon de pigiau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 09 kovo 2016 - 15:41
QUOTE(JMD @ 2016 03 09, 16:38)
manau kad vieni pradzioj labai auga, kiti veliau istista. kazkada susilygins manau su vienmeciais.

Čia kaip su batais. Maniškis 33-34 nešiojo rudenį, kai klasiokai jau 40-ą, dabar per žiemą op ir 37. Taip ir neapsiaus rudenį nupirktų "ant išaugimo" batų doh.gif . Ūgiu, taip pat ir momentaliai sutrumpėjusiomis kelnėmis, prieš pusmetį pasižymėjo ax.gif . Dabar vienas pirmųjų pagal ūgį, o anksčiau gale stovėjo ax.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz patarimus 4u.gif as svarsciau imti balansini su 12" ratais, o jus ziuriu su 10" pirkot? Nebuvo per mazi? Nes first bike yra 12, tai pagal vaizda maniau, kad pats tas toks butu?
Atsakyti