QUOTE(pasimetus1140 @ 2016 03 09, 11:21)
Jauciu mane ismes kas nors is forumo, kad vel uzvedziau dviraciu tema, bet vis tiek paklausiu
Kuri mama sake laukia stai tokio:
http://www.mytoys.de...8.01.04/2365401
gal jau gavot? gal galetumet pakomentuot koks ispudis, kokio ugio vaikui pirkot ir kaip tiko? aciu.
Maniskis 118 kazkur ir 5,5m. nu gal jam reiketu jau 20 coliu, bet jis bailiukas. dviem ratais dar bijo vaziuot, o jei pirksiu ta 20 coliu su remu, kaip suaugsiu, man atrodo siemet jis juo dar nevaziuos. neis pridet papildomu ratuku jau prie tokio. o dabar turi 12 coliu su papildomais ratukais, bet jie mazi ir jam sunku net mint. Galvoju, jei pirkciau toki, kaip imeciau nuoroda, jam gal dar 2 vasaras uztektu?
aš pirkau šį dviratuką , gavom ir surinkom, bet būsima dviratininkė dar nematė ir neišbandė, lauksim gimtadienio .
Dviratukas tvirtas, gerai susirinko, bet - tikrai sunkokas. Kol kas čia didžiausias minusas. Aprašyme svoris nurodytas nebuvo, bet su pakuote sveria 13,5 kg, o be pakuotės manau irgi netoli 13kg bus... kadangi dviratininkė sveria 15kg, tai gal kaip nors atkels
Dėl dydžio: mūsų panelė 104cm, beveik 5 metų. Užsakinėdama bijojau kad bus didokas, bet vizualiai įvertinus - turėtų būti geras, ir tikiuosi tiks net kokiems 3 metams. Jūsų ūgio vaikui - dabar tikrai dar būtų normalus, bet kas čia žino kiek jis per kitą vasarą išaugs?
Papildyta:
QUOTE(Auruma @ 2016 03 09, 11:25)
Kiek žinau Vokietijoj yra organizuojami masiniai daiktų išmetimai/surinkimai. T.y. savivaldybė (ar komunalininkai nžn) paskelbia, kad tam tikromis dienomis surinkinės stambesnius daiktus, tai vokiečiai tuo metu iškrausto netinkamus daiktus ir padeda prie namų. O komunalininkai surenka. Tai va tuos išmetimui padėtus daiktus ir renka lietuviai, bei po to veža ir pardavinėja LT.
Ar jūs matėte kokio senumo/lygio daiktus išmeta?
AR galvojate kad vokiečiai visai dun dun
, kad gerus , 2-3 metų senumo dviračius išmetinėtų...? Jie ir toje pačioje Vokietijoje turi vertę, vokiečiai labai plačiai naudojasi pvz pardavinėjimu per ebay, jiems tikrai nereikia porą metų važinėtų dviračių stumti į gatvę...