Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(burbuliene24 @ 2016 03 13, 16:18)
Mergaitės, prieš pusvalandį viena narė parašė, kad išsiuntė pakvietimą į windeln.de, bet vis dar negaunu. Gal iš patirties žinote, ar ir turi taip ilgai keliauti pakvietimas?  4u.gif

Pagal mane iskart turi ateiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 13, 16:06)
Mano buvo juodas su pilku. Nusiskalbė.

Daiktas ne pigus o taip nusiskalbia g.gif galetu gamintojai kazka sugalvoti, kad taip nebutu
Atsakyti
QUOTE(burbuliene24 @ 2016 03 13, 16:18)
Mergaitės, prieš pusvalandį viena narė parašė, kad išsiuntė pakvietimą į windeln.de, bet vis dar negaunu. Gal iš patirties žinote, ar ir turi taip ilgai keliauti pakvietimas?  4u.gif

Man iskart atejo. Galiu ir as atsiusti, jei norit. Parasykit i az emaila,jei taip.
Atsakyti
QUOTE(burbuliene24 @ 2016 03 13, 17:18)

Patikrinkit spam'a 4u.gif
Atsakyti
Uzsakinesiu sportsdirect, laukiu norinciu prisijungt siuntimui pasidalint. Kaunas
Atsakyti
Merginos, ar taiko Vertbaudet 3 perki 1 nemokamai ir pirmo apsipirkimo koduka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliene24 @ 2016 03 13, 17:18)

Ar gavot g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 13, 16:20)
Daiktas ne pigus o taip nusiskalbia  g.gif galetu gamintojai kazka sugalvoti, kad taip nebutu

Raudonas irgi nusiskalbia unsure.gif . Tuo labiau, kad mano panelė ten gulėdama visada padarydavo rimtą reikalą ir kažkaip gulint viskas per pampio viršų nugaroj kiaurai, aš skalbdavau min 3-4 k./sav. smile.gif, bet vis tiek sėkmingai pardaviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 13, 16:49)
Ar gavot  g.gif ?

Negavau iš Jūsų g.gif Paprašiau iš kitos narės, kad pasitikrinčiau ar čia grybauja windeln.de, bet iš jos gavau iš karto 4u.gif Spame taip pat nėra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliene24: 13 kovo 2016 - 16:52
Gal galite padėti, kurioje vietoje ten parašyti tą kvietimą? Šneku apie Windeln doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti