Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 13, 16:26)
. Kieno dar neužkniso klausimas - čia viskam automatiškai taikys tą 15% ar reikės kokį kodą įvesti? Ir kiek į LT siuntimas  blush2.gif ?

Siuntimas nuo 20eur i Lietuva nemokamas, 15proc. taiko automatiskai, bet ne viskam o tik is prekiu grupes mega sale, kaip supratau.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2016 03 13, 15:08)
4u.gif Žiūrėjau, tokia kaina 3-6 mėn.kūdikiui.
Visus Amazon'us išnarpliojau- nėra su siuntimu pigiau 50 arba nesiunčia mums,jei kaina voliojanti.
Tiek to, užsakiau iš JAV per tarpininkus GAP kombinezoną, jame 75 proc.pūkų  mirksiukas.gif
Papildyta:

Ir aš kraiką imu, tik ne silikoninį. Mano katai nesuprato kas čia per daiktas, kai testavau kas labiau patiks. 3 dienas prastovėjo tas silikoninis nepaliestas, o jie visi "chorom" ėjo į savo pamėgtą Zverlitą  doh.gif (irgi atveža po 4 Eur už didelį poką)

As imu silikonini smulku. Nes su stambesniu iskrapstydavo ir zaizdavo. Ir siaip labiau smulkus painka. Bentoniniu smulkiu dulkejimas-man depresija, nors ir silikonas pradeda nervint, gal reiks kada prisimint zverlita.
Turbut nepasakysit plius minus to poko kuriam laikui uztenka, nes supratau, kad ne viena ir ne du katukus turit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 13 kovo 2016 - 15:38
QUOTE(Gokusen @ 2016 03 13, 16:08)
Ir aš kraiką imu, tik ne silikoninį. Mano katai nesuprato kas čia per daiktas, kai testavau kas labiau patiks. 3 dienas prastovėjo tas silikoninis nepaliestas, o jie visi "chorom" ėjo į savo pamėgtą Zverlitą  doh.gif (irgi atveža po 4 Eur už didelį poką)

Maniškis irgi silikoninio nesuprato biggrin.gif . O tas didelis pokas tai kiek? Iš kur jums atveža?
Atsakyti
Norėčiau pakvietimo į windeln.de 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliene24 @ 2016 03 13, 16:39)
Norėčiau pakvietimo į windeln.de  4u.gif

parasiau jums 4u.gif
Atsakyti
o nakiki.de mokamas ar nemokamas siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 03 13, 16:36)
As imu silikonini smulku. Nes su stambesniu iskrapstydavo ir zaizdavo. Ir siaip labiau smulkus painka. Bentoniniu smulkiu dulkejimas-man depresija, nors ir silikonas pradeda nervint, gal reiks kada prisimint zverlita.
Turbut nepasakysit plius minus to poko kuriam laikui uztenka, nes supratau, kad ne viena ir ne du katukus turit  ax.gif

silikoninio paskutiniu metu pigu.lt buna neblogom kainom ax.gif dar koduka koki galima prisitaikyt mirksiukas.gif
http://pigu.lt/gyvun...a...D[248809]=1
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 13, 15:41)
parasiau jums  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2016 03 13, 15:08)
4u.gif Žiūrėjau, tokia kaina 3-6 mėn.kūdikiui.
Visus Amazon'us išnarpliojau- nėra su siuntimu pigiau 50 arba nesiunčia mums,jei kaina voliojanti.
Tiek to, užsakiau iš JAV per tarpininkus GAP kombinezoną, jame 75 proc.pūkų  mirksiukas.gif

Nepatingejau ilysti dar karta:
-raudonas 18-24 men kainuoja 24 sv
-juodaa su zvereliais 18-24 men kainuoja 26 sv
http://www.amazon.co...O...;th=1&psc=1

abiem atvejais amazon pardavejas. Pirkit uk adresu (per tuki ar pa) ir papildomai sumokesit kelis eurus uz siuntima i lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 13, 15:45)
As tamsaus antra karta nepirkciau, nes kleckai lygiai taip pat matosi, o plius dazniau paskalbus ir blunka tamsi spalva doh.gif

Mano buvo juodas su pilku. Nusiskalbė.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 13, 16:06)
Mano buvo juodas su pilku. Nusiskalbė.

Mano toks pat buvo drinks_cheers.gif tikrai skalbiant blunka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės, prieš pusvalandį viena narė parašė, kad išsiuntė pakvietimą į windeln.de, bet vis dar negaunu. Gal iš patirties žinote, ar ir turi taip ilgai keliauti pakvietimas? 4u.gif
Atsakyti