Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 13, 12:49)
na iš Jysk ir už tokias sumas, tai tik 'daiktas panašus į batutą' išeina...

buvo čia pernai mergina kuri labai džiaugėsi įsigijusi batutą iš LT elektroninės parduotuvės už 150 eur ir kitiems reklamavo, po mėnesio - bėdavojosi dėl suplyšusio tinklo ir kad pardavėjas nesiruošia jo pakeisti. Neatsimenu, ar rašė kuo baigėsi.

Hm, o tai kaip zinoti ar normalus tas batutAs? Jei siunciantis, tai i ka demesi atkreipti, jei atsiliepimu pvz.mazai? Gal turit rekomenduoti kazkokia firma ar modeli?
Atsakyti
http://www.windeln.d...nzug-96316.html gaunasi gera kaina 68d violetinis likes
Papildyta:
http://www.windeln.d...ity-shapes.html na ir sitas superinis , kaina gera, ir siaip vaikams 2 metu 3 metu geras dalykas
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2016 03 13, 11:38)
Man pristato į namus už 34 Eur, kaip pastoviam klientui thumbup.gif
Jei nėra skirtumo, tai neapsimoka ir pirkti iš Vokietijos?
Maniškiai viską kramto, tik duok, blogiau ėda tik Orijen  smile.gif

Sudeciu netikrinau,galetumem sulygint kas turit de josera.
As dar ir kraika imu, zoopluse neradau gera kaina silikoninio,tai man nebelabai apsimoka, nebent pati pirkciau is de, o jei dar kazkur vaziuot pasiimt, tai ant kelio kazkiek issileis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 13 kovo 2016 - 13:47
QUOTE(Gokusen @ 2016 03 13, 10:54)
Dabar klausimas, kuris man labiau rūpi. Kur nupirkti Columbia Babies Snuggly Bunny Bunting All-in-One Suit pigiau? Girdėjau, neseniai pirkote po 28 Eur iš vokiečių. Tokių kainų nerandu, o jei kaina iki 50 Eur, tai į Lt nesiunčia  blush2.gif
O gal kas turite parduoti? 18-24 mėnesiui kombinezoną. Spalva nesvarbi, nors pas mus mergaitė, bus (bent jau aš taip tikiuosi) ir berniukas  biggrin.gif

Amazon.co.uk paziurekit 4u.gif apie 26 sv dabar.
Atsakyti
na viskas , nusipirkau windelne micro uz 39 eurus smile.gif pritaike man ta nuolaida 10 euru , esu be galo patentinka smile.gif aciu visoms uz patarimus smile.gif ir uz sito puslapio egzistavima smile.gif
Atsakyti
Kuriam dabar pastomate akcija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2016 03 13, 08:32)
Nu jūs užduodama klausimą - nors porą psl. akim permeskit  cool.gif Renka MyToys

neberenka kiek matau.
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 13, 13:49)

Papildyta:
veskit, turėtų pritaikyti smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gak as zinote koki galiojanti pigu.lt koda?
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 03 13, 12:22)
Praktiškiausia kuo tamsesne, bet as ėmiau smėlini, nes man gražu irnesakyk.gif

As tamsaus antra karta nepirkciau, nes kleckai lygiai taip pat matosi, o plius dazniau paskalbus ir blunka tamsi spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 03 13, 13:49)
Amazon.co.uk paziurekit 4u.gif apie 26 sv dabar.

4u.gif Žiūrėjau, tokia kaina 3-6 mėn.kūdikiui.
Visus Amazon'us išnarpliojau- nėra su siuntimu pigiau 50 arba nesiunčia mums,jei kaina voliojanti.
Tiek to, užsakiau iš JAV per tarpininkus GAP kombinezoną, jame 75 proc.pūkų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2016 03 13, 13:44)
As dar ir kraika imu, zoopluse neradau gera kaina silikoninio,tai man nebelabai apsimoka, nebent pati pirkciau is de, o jei dar kazkur vaziuot pasiimt, tai ant kelio kazkiek issileis.

Ir aš kraiką imu, tik ne silikoninį. Mano katai nesuprato kas čia per daiktas, kai testavau kas labiau patiks. 3 dienas prastovėjo tas silikoninis nepaliestas, o jie visi "chorom" ėjo į savo pamėgtą Zverlitą doh.gif (irgi atveža po 4 Eur už didelį poką)
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2016 03 13, 12:16)
Sveiki. Aksciau nemačiau.bet gal kam reikės. Yra windeln. De maclaren vežimėliai. Patirinau modelį xlr dar taiko -15%. Tikrai gera kaina gaunasi.

http://www.windeln.d...rch/?q=Maclaren

Vienu žodžiu man šakės. Visada galvojau, kad atsilaikysiu bent prieš šitą puslapį ir nesigilinau į visus -10 eur kodus, bet... paskutines kelias dienas guluosi ir einu miegot su maclaren xlr paieška, atrodo teks gilintis į visus windeln kodus doh.gif . Kieno dar neužkniso klausimas - čia viskam automatiškai taikys tą 15% ar reikės kokį kodą įvesti? Ir kiek į LT siuntimas blush2.gif ?
Atsakyti