Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(bbiitute @ 2016 03 13, 10:44)
O kur ji rasti  blush2.gif  g.gif  po kiek laiko po pirkimo ji galima matyti , gal tiesiog as jo negavus dar  g.gif

jus vakar nupirkote ? ir ivedete el pasta ? kuri jums buvo atsiunte ? tada I jusu accounta iejusi , kaireje puseje 3 is virsaus bus maine punkte smile.gif tai atidarykite, ir jei prie jusu tu 1000 punktu bus tas zodis , kur as keliau verfügbar, tai reiskia galite naudotis
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2016 03 12, 21:43)
Pries savaite ieskojau kompanijos. Neatsirado, tad pirkau vietoj zoomaiste

Dailima, jei vėl norėsite pirkti iš vokiečių, prisijungsiu prie Jūsų.
Seniai noriu pabandyti katams Josera Leger vokišką. mano pirkinys būtų už 34,99 Eur (10 kg pokas).
Praneškite asm.žinute.

Dabar klausimas, kuris man labiau rūpi. Kur nupirkti Columbia Babies Snuggly Bunny Bunting All-in-One Suit pigiau? Girdėjau, neseniai pirkote po 28 Eur iš vokiečių. Tokių kainų nerandu, o jei kaina iki 50 Eur, tai į Lt nesiunčia blush2.gif
O gal kas turite parduoti? 18-24 mėnesiui kombinezoną. Spalva nesvarbi, nors pas mus mergaitė, bus (bent jau aš taip tikiuosi) ir berniukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 03 13, 11:08)
tai zinot, nuolaidos kinta.Manau pagal konkrecia preke reik ieskot ir vienur bus viena pigiau, kitur kita. As kai pirkau, tai codi serija buvo pigiausiai pas namu akcentus. Kaip dabar- reik vel skenuot ir ieskot.

Konkreciai Lorento kolekcija istyrinejau keliasdesimtyje puslapiu, tokia jos kaina maciau nuo sausio menesio (kai pradejau paieskas). Baldai gi tie patys... Koks skirtumas kas atveza? biggrin.gif Beje, domejausi ir rinkausi is 4 kolekciju, jos visos buvo pigiausios mano pasirinktame puslapyje. Vyras juokesi kelis menesius is manes, kaip as laksciau su spausdintomis kolekcijomis, lyginau, braiziau, deliojau kainas....
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 13, 11:46)
krepšelyje rodo, kiek esate sukaupusi taškų, kas atitinkamai išsiverčia į pinigus, t. y. 10 eur

g.gif gal per greitai noriu , nes nieko nerodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 13, 10:36)
kas pasakys kur ta 10 euru koda ivesti windeln , nes ziuriu savo accounte , jau prie tu 1000 tasku raso verfügbar, vercia man, kad jis prieinamas. jei noriu paspirtuko uz 48 eurus , tai bus minus 10 38 eurai, man tiks tas koas ? ar ir 2 pirkimas turi buti daugiau kaip 40 euru ? aciu ?

Tai antra karta perkan jokiu kodu nerasom, atsiranda tie 1000 tasku, kas yra 10€ , krepselyje ties jais pazymime varnele ir iskart pritaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2016 03 13, 10:49)
kaip tik siandien ziurinejau, bet kiek maciau, nei vieno nesiuncia i LT verysad.gif
Jei rasit, kad siuncia, saukit garsiai temoje mirksiukas.gif
Savo beveik 5 m. mergytei, ziurinejau 3 m. plocio, galvoju gal uzteks g.gif Nes draugai turi lyg 4 m plocio, tai oho koks gigantas, ten ir suauge kokie 3 vienu metu gali sokineti lotuliukas.gif

Aš kelis buvau atsivertus,tai siuntė į LT smile.gif bet pažiūrėjau jyske tarkim yra 3m pločio, 149€. Visa normaliai. Nors iš mytoys gal pigiau gaunasi susikooperavus siuntimui.

Jei kam reikia,galiu ir aš WINDELN pakvietimų atsiųsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2016 03 13, 09:46)
Mes merginai baldu kolekcija Lorento pirkom is www.baldai-internetu.lt. Kiek ieskojau, pigiausia. Atvezimas virs 300 euru nemokamas, uz 400 euru nupirkom dvi spintas, komoda, kampini rasoma stala, kede prie stalo ir spintele prie lovos. Susikomplektavom patys rinkini - taip mums buvo patogiausia.

http://www.baldai-in...;submit_search=

pvz
https://www.b-a.eu/p...ch_word=lorento

Palyginau atsitiktini rinkini keliuose merginu nurodytuose psl (vienodus)
http://namuakcentai....mi-km17-90.html
http://www.baldai-in...i...&results=54
https://www.b-a.eu/p...ktas-komi-cginu

Dar sakyčiau prieš perkant būtų gerai susirasti kur realiai apžiūrėti kaip realiai atrodo, kaip kokybė tų baldų, nes iš praktikos pasakysiu, kad taip aklai perkant iš lenkų gali tokį š... gauti, kad nebus kur kišti. doh.gif O jeigu jau išardei ir bent pradėjai statyti atgal jiems nebegrąžinsi. Bet aš čia ne konkrečiai apie jūsų įdėtus baldus, apskritai apie tuos lenkiškus baldus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2016 03 13, 12:19)
Dar sakyčiau prieš perkant būtų gerai susirasti kur realiai apžiūrėti kaip realiai atrodo, kaip kokybė tų baldų, nes iš praktikos pasakysiu, kad taip aklai perkant iš lenkų gali tokį š... gauti, kad nebus kur kišti.  doh.gif O jeigu jau išardei ir bent pradėjai statyti atgal jiems nebegrąžinsi. Bet aš čia ne konkrečiai apie jūsų įdėtus baldus, apskritai apie tuos lenkiškus baldus. smile.gif

Jus teisi. As skambinausi i kelias firmas, prasiau palyginti keliu kolekciju kokybe, analizavau atsiliepimus apie gamintojus. Lorento prasom apziureti i svecius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 13, 10:38)
g.gif o kur ji matyti  ta koduka -10  g.gif

Kai gauni pakvietima ivedi pakvietusio email i kodo skilti. Tada po pirmo pirkimo issiuntimo ikrenta i acaunta 1000 tasku. Perkant antra karta pazymi varnele ties taskais ir gauni 10 eur. nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2016 03 13, 10:49)
Savo beveik 5 m. mergytei, ziurinejau 3 m. plocio, galvoju gal uzteks g.gif

mes tokį turim kaime, tai mažiems dar pats tas tokio skersmens... tikrai pilnai užtenka... va paaugliui jau norisi didesnio, platesnio...
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2016 03 13, 10:54)
Dailima, jei vėl norėsite pirkti iš vokiečių, prisijungsiu prie Jūsų.
Seniai noriu pabandyti katams Josera Leger vokišką. mano pirkinys būtų už 34,99 Eur (10 kg pokas).

Perku josera leger kalvariju turguj 10kg-35 eur,atveza i namus.
Skirtumo nepastebejau,eda abejus vienodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 13 kovo 2016 - 11:31
QUOTE(Sense @ 2016 03 13, 11:29)
Perku josera leger kalvariju turguj 10kg-35 eur,atveza i namus.
Skirtumo nepastebejau,eda abejus vienodai.

Man pristato į namus už 34 Eur, kaip pastoviam klientui thumbup.gif
Jei nėra skirtumo, tai neapsimoka ir pirkti iš Vokietijos?
Maniškiai viską kramto, tik duok, blogiau ėda tik Orijen smile.gif
Atsakyti