Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(r@mke @ 2016 03 09, 10:31)
Negalima taip kategotiskai sakyti. Gimines siuo verslu uzsiima, tai vezasi is DE ,renka is gatves,kur zmones ismeta,perkasi pagal skelbimus ir aikstelese, cia parsiveze sutvarko, paremontuoja ir parduoda.

Norit pasakyti Vokietijoje lietuviai nedirba ir nevogia dviraciu?
As taip pat pries turgu, nekelia man pasitikejimo dviraciai is Vokietijos ir be dokumentu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 09, 11:56)
Bet ar tai pateisinimas pirkti vogtą daiktą? tai gal ir vaikui pasakyt reiktų, kad kažkoks geras dėdė pavogė iš kito vaiko, todėl galiu tau nupirkti. Jei ne tas geradaris, tai dviračio neturėtum ax.gif

Prajuokinot, jau iš turgaus tai jau būtinai turi būti vogtas doh.gif Tai gal turguj ir maistą ir visas kitas prekes vogtas pardavinėja. Ne visi sau gali leisti pirkti naujus dviračius iš parduotuvių poros metų pasivažinėjimui. Bet jei perki iš turgaus nusikaltimą darai, viskas ten turbūt vogta biggrin.gif
Tai gal mamytės kurios parduoda išaugtus dviračius, tai gal ir ten vogti, kas juos patikrins. Nereikia jau taip į kraštutinumus pult.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovivita: 09 kovo 2016 - 11:14
Jei ka, galima vogti is Kices - kam tie principai gi blink.gif devil.gif

Papildyta:
QUOTE(jovivita @ 2016 03 09, 12:13)
Prajuokinot, jau iš turgaus tai jau būtinai turi būti vogtas  doh.gif Tai gal turguj ir maistą ir visas kitas prekes vogtas pardavinėja. Ne visi sau gali leisti pirkti naujus dviračius iš parduotuvių poros metų pasivažinėjimui. Bet jei perki iš turgaus nusikaltimą darai, viskas ten turbūt vogta  biggrin.gif

Na jau cia neisvartykite nesamoniu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 09, 12:12)
bet ar ant to daikto yra parasyta kad jis vogtas? paskambinau pagal skelbima, nuvaziavau paziuret dviracio, man patiko nusipirkau. o ka as zinau is kur jis? as juk nepatikrinsiu. Pirkau sunui pirmaji dviratuka is ranku. Kaip man suzinot ar jis vogtas?

Ne, bet anos narės žinutė nuskambėjo taip, kad vogtą nieko tokio yra pirkti, jei kitokio neišgali.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2016 03 09, 11:31)
Negalima taip kategotiskai sakyti. Gimines siuo verslu uzsiima, tai vezasi is DE ,renka is gatves,kur zmones ismeta,perkasi pagal skelbimus ir aikstelese, cia parsiveze sutvarko, paremontuoja ir parduoda.

nepykit už komentarą bet priminėt Norvegiją smile.gif Žmonės namuose nelaikydavo daiktų, tai laikydavo prie tvoros, padangas, dviracius ir pan...nu ir ką ..ėmė vogti mūsų tautiečiai tuos palikinėjamus daiktus doh.gif doh.gif tipo samprotavo,kad palikti išmetimui doh.gif doh.gif Žinau,nes draugai gyvena Stavangeryje- tai visi pikti ant mūsų tautiečių,kurie nujojo visus ne namuose laikomus daiktus

nekomentuoju Vokietijos wink.gif nors tikiu,kad tvarkingi vokiečiai palikinėtų prie konteinerio nereikalingus daiktus, o ne prie namų rolleyes.gif bet gal ten kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
Jo jo, apynaujus ledinius ismeta.

Buvo straipsnis, kai pardavinejo papigiai vienetini lenktynininko dvirati. Kuris gamintas sportininkui pagal uzsakyma. Tai toki migam suseme.. Vagis net nesuprato, koki brangu pavoge dvirati.

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 09, 12:12)
bet ar ant to daikto yra parasyta kad jis vogtas? paskambinau pagal skelbima, nuvaziavau paziuret dviracio, man patiko nusipirkau. o ka as zinau is kur jis? as juk nepatikrinsiu. Pirkau sunui pirmaji dviratuka is ranku. Kaip man suzinot ar jis vogtas?

tie,kas vogia tikrai retai dėlios skelbimą smile.gif nes lengviausia surasti,kai tau pavogs dviratį-ieškoti skelbimuose pagal modelį smile.gif

as taip pavogto telefono ieškojau biggrin.gif deja jis atsidūrė moterų kolonijoje,o kadangi per pareiškimo laikotarpį buvau ne LT-policija nesiėmė tyrimo doh.gif doh.gif atmetė ir tiek
Atsakyti
Jauciu mane ismes kas nors is forumo, kad vel uzvedziau dviraciu tema, bet vis tiek paklausiu blush2.gif
Kuri mama sake laukia stai tokio:
http://www.mytoys.de...8.01.04/2365401
gal jau gavot? gal galetumet pakomentuot koks ispudis, kokio ugio vaikui pirkot ir kaip tiko? aciu.

Maniskis 118 kazkur ir 5,5m. nu gal jam reiketu jau 20 coliu, bet jis bailiukas. dviem ratais dar bijo vaziuot, o jei pirksiu ta 20 coliu su remu, kaip suaugsiu, man atrodo siemet jis juo dar nevaziuos. neis pridet papildomu ratuku jau prie tokio. o dabar turi 12 coliu su papildomais ratukais, bet jie mazi ir jam sunku net mint. Galvoju, jei pirkciau toki, kaip imeciau nuoroda, jam gal dar 2 vasaras uztektu?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 09, 12:14)
Ne, bet anos narės žinutė nuskambėjo taip, kad vogtą nieko tokio yra pirkti, jei kitokio neišgali.

esu įsitikinusi, jog ji ne tai turėjo omenyje. Aš manau, kad ji norėjo pasakyt, jog turguje nebūtinai visi daiktai yra vogti. Turguje tikrai tie patys daiktai yra pigesni, pacios zinot del kokiu priezasciu.

Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2016 03 09, 12:13)
Norit pasakyti Vokietijoje lietuviai nedirba ir nevogia dviraciu?
As taip pat pries turgu, nekelia man pasitikejimo dviraciai is Vokietijos ir be dokumentu...  ax.gif

Aš gyvenau, mokiausi ir dirbau Vokietijoje. Dviračių nevagiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 09, 11:23)
Turguje tikrai tie patys daiktai yra pigesni, pacios zinot del kokiu priezasciu.

Nes vogti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 09, 13:16)
nekomentuoju Vokietijos wink.gif nors tikiu,kad tvarkingi vokiečiai palikinėtų prie konteinerio nereikalingus daiktus, o ne prie namų  rolleyes.gif  bet gal ten kitaip  rolleyes.gif

Kiek žinau Vokietijoj yra organizuojami masiniai daiktų išmetimai/surinkimai. T.y. savivaldybė (ar komunalininkai nžn) paskelbia, kad tam tikromis dienomis surinkinės stambesnius daiktus, tai vokiečiai tuo metu iškrausto netinkamus daiktus ir padeda prie namų. O komunalininkai surenka. Tai va tuos išmetimui padėtus daiktus ir renka lietuviai, bei po to veža ir pardavinėja LT.
Atsakyti
Gal kas noretu prisijungti prie concord transformer x-bag kedutes pirkimo is windeln,taikytu 15 % nuolaida 2015 metu juodai,melynai ir smelio spalvos. http://www.windeln.d...rmer-x-bag.html
Klaipeda
Atsakyti