Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2016 03 12, 12:56)
Priminkit kokia nuolaida gaunama HM atnesus senu rubu maisa

taigi Jums jau buvo atsakyta:
QUOTE(wicked @ 2016 03 12, 12:14)
15% vienai prekei nuo pilnos kainos, nuolaidos nesumuojamos, o nešti galima bet kokią tekstilę, niekas ten netikrina... esu nešus ir striukę, ir patalynę, ir kai atrinkinėjau vaikų suplyšusias kojines, tai ir tas sudėjau... kaip suprantu, ten viskas pas juos eina į perdirbimą...

QUOTE(Maja Di @ 2016 03 12, 12:29)
Duoda 15 proc, atnešiau mažą maximos maišelį, bet praeitą savaitę kai pirkau dar davė užpildyt kuponą, sakė atsiųs į el paštą 20 ar 30 proc nuolaidą vienkartinę.

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 12, 12:54)
as is vilniaus smile.gif ir koda turiu 25 proc smile.gif tik tas kodas jau mano accounte sad.gif( idomu ar jis jums dar galios ?

kiek žinau, tai suvedus kodą, kitai pirkėjai jis jau nebegalios, net jei ir nepirkot 4u.gif manau, kad pirkusios patvirtins tai, arba ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 12, 12:58)
taigi Jums jau buvo atsakyta:
kiek žinau, tai suvedus kodą, kitai pirkėjai jis jau nebegalios, net jei ir nepirkot 4u.gif manau, kad pirkusios patvirtins tai, arba ne biggrin.gif

na jei negalios teks rinkti paciai smile.gif per kvailuma savo nepaliksi vaiko be dviracio smile.gif bet jau ia paskutinis bus rinkimas mano karjeroje smile.gif))) na ar vienas is paskutiniu smile.gif))))))))))))
Atsakyti
Uzsakinesiu sportsdirect. Kaunas.

Krepseliu laukiu: kristina.kristrar@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 12, 13:54)
as is vilniaus smile.gif ir koda turiu 25 proc smile.gif tik tas kodas jau mano accounte sad.gif( idomu ar jis jums dar galios ? po vakar dienos paciai rinkti kazkaip stebuklingai dingo noras smile.gif))))) tai jei jus sutinkate mane priimti su mano krepseliu tai busiu laiminga smile.gif bet aisku pradziai reikia patikrinti ar veiks jum tas kodas smile.gif

nebegalios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 03 12, 13:23)
nebegalios wink.gif

supratau , aciu , gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 12, 14:50)
supratau , aciu , gaila sad.gif

Tai parašykit ar rinksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 12, 13:45)
va mazoji su Biom batukais smile.gif visai smagūs.man patinka,kad atsisega plačiai

Papildyta:

jie gi reguliuojasi lipduku smile.gif jų ant kelnių neuždėsit net, neužteks susegimo smile.gif tik ant kojytės ir ant viršaus kelnės.
tikrai visiem vaikučiam tinkami  rolleyes.gif

Labai aciu! smile.gif o kombinezonines kelnes ant ju uzsidetu? Ir gal patartumet del dydzio. Mano dukra dabar 1 metu i 1 men. 20 dydis, noriu kitai ziemai smile.gif 23 ar 24 dydi geriau imti?
Atsakyti
QUOTE(Maysan @ 2016 03 12, 14:28)
Tai parašykit  ar rinksit  4u.gif

aisku , kad rinksiu, ka daryti smile.gif tik vakare , jei jums taip tinka tai galite mesti I tatjanaruzg@gmail.com gyvenu zirmunuose
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 12, 15:35)
aisku , kad rinksiu, ka daryti smile.gif tik vakare , jei jums taip tinka tai galite mesti I tatjanaruzg@gmail.com gyvenu zirmunuose

ačiū parašysiu, Žirmūnai labai tinka
Atsakyti
QUOTE(Fleen @ 2016 03 12, 15:35)
Labai aciu! smile.gif o kombinezonines kelnes ant ju uzsidetu? Ir gal patartumet del dydzio. Mano dukra dabar 1 metu i 1 men. 20 dydis, noriu kitai ziemai smile.gif 23 ar 24 dydi geriau imti?

maniskė foto 2,2 metų su 25 dydžiu smile.gif žiemą pravaikščiojo su 23dydziu,bet ziuriu,kad ciut pėda paaugo,tai uždėjau ką turėjau smile.gif manau 23dydis pats tas būtų..aisku nuo pėdos priklauso wink.gif nes maniškių abiejų ir keltis aukšta ir pėdos putlios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 12, 14:48)
O aš jau turėjau progos pasiaiškint kodėl ne pieną vaikui perku. Nuo to laiko stengiuos kuo mažiau kortele mokėt.

O del ko prikibo? g.gif
As idomumo delei siandien pasigooglinau, permeciau ta nutarima, straipsniukus visokius permeciau - "finansų rinkos dalyviai kartą per metus Vyriausybės nustatyta tvarka privalo pateikti VMI ribotą informaciją apie sąskaitas, jų bendras metines apyvartas, likučius (jei apyvarta – 15 tūkst. eurų ir daugiau, likutis – 5 tūkst. eurų ir daugiau), palūkanas, skolinius įsipareigojimus, draudimo įmokas ir kt."
Ta proga perziurejau savo el.bankininkystes israsa uz pusmeti- na nesusirinks pas mane tokia suma kartu sudejus ir gaunama motinystes pasalpa, ir tuos grynuju inesimus i savo saskaita ir pervedimus uz parduodamas vaiku smutkes, ir pavedimus renkant kooperacijas (aisku nereik rinkt per savaite po 2 kooperacijas uz 500 euriuku). Tai ar reikia drebet? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 12 kovo 2016 - 15:15
Ar crocs gust batukai 18 eur gera kaina + siuntimas ?
Atsakyti