Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2016 03 12, 12:07)
Priminkit kokia nuolaida gaunama HM atnesus senu rubu maisa.

Ir dar prisidedu prie klausimo - būtinai HM rūbų? Ar bet kokių g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 03 12, 12:07)

QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 12, 12:10)
Ir dar prisidedu prie klausimo - būtinai HM rūbų? Ar bet kokių  g.gif ?

15% vienai prekei nuo pilnos kainos, nuolaidos nesumuojamos, o nešti galima bet kokią tekstilę, niekas ten netikrina... esu nešus ir striukę, ir patalynę, ir kai atrinkinėjau vaikų suplyšusias kojines, tai ir tas sudėjau... kaip suprantu, ten viskas pas juos eina į perdirbimą...
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 03 12, 13:07)

Duoda 15 proc, atnešiau mažą maximos maišelį, bet praeitą savaitę kai pirkau dar davė užpildyt kuponą, sakė atsiųs į el paštą 20 ar 30 proc nuolaidą vienkartinę.
Prireikė kelių prekių iš SD, vis laukiau kokio nuolaidų kodo, niekas neatiranda, tai jei atsirastų kokios 5-6 prisijungiančios su nedideliais krepšeliais, galėčiau užsakyt. Rinksiu kokią savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 12, 12:29)
Duoda 15 proc, atnešiau mažą maximos maišelį, bet praeitą savaitę kai pirkau dar davė užpildyt kuponą, sakė atsiųs į el paštą 20 ar 30 proc nuolaidą vienkartinę.
Prireikė kelių prekių iš SD, vis laukiau kokio nuolaidų kodo, niekas neatiranda, tai jei atsirastų kokios 5-6 prisijungiančios su nedideliais krepšeliais, galėčiau užsakyt. Rinksiu kokią savaitę.

Man uz dideli maisa dave -15 g.gif bet ir tas kazkur metosi. varbu buvo skuduru atsikratyt smile.gif
Atsakyti
Neberandu SD išparduotuvės temos, lyg buvo kažkada ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal dar renka kas My toys, paspirtukų prireikė Vilniuje smile.gif, arba gal kas nenaudojamą kodą -25 turi. Jeigu, gausiu kodą, tai ieškosiu komanijos Vilniuje, į Alytų per Velykas galėčiau atvežti smile.gif
Atsakyti
va mazoji su Biom batukais smile.gif visai smagūs.man patinka,kad atsisega plačiai
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Laabeille @ 2016 03 12, 11:39)
Yra ir LT Ecco salonuose. Ir esu keleta vaikiuku maciusi su tokiais. Mano nuomone jie labiau putliablauzdems. Sakaliukams bus platoka; nebent ant storu kelniu. Man grazus ....

jie gi reguliuojasi lipduku smile.gif jų ant kelnių neuždėsit net, neužteks susegimo smile.gif tik ant kojytės ir ant viršaus kelnės.
tikrai visiem vaikučiam tinkami rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 03 12, 12:19)
as rami, turiu verslo liudijima:)

O aš jau turėjau progos pasiaiškint kodėl ne pieną vaikui perku. Nuo to laiko stengiuos kuo mažiau kortele mokėt.
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2016 03 12, 12:31)
Man uz dideli maisa dave -15  g.gif bet ir tas kazkur metosi.

kad pas juos vienas maišas - vienas kuponas, nuolaida visada tie patys 15% ax.gif gal kai kada pardavėja ir gali duoti du kuponus už didelį maišą, bet įtariu, tai bus daugiau išimtis nei kad taisyklė... aš esu nešus visaip, ir didelių, ir mažesnių...
Atsakyti
QUOTE(Maysan @ 2016 03 12, 12:42)
Sveikos, gal dar renka kas My toys, paspirtukų prireikė Vilniuje smile.gif, arba gal kas nenaudojamą kodą -25 turi. Jeigu, gausiu kodą, tai ieškosiu komanijos Vilniuje, į Alytų per Velykas galėčiau atvežti smile.gif

as is vilniaus smile.gif ir koda turiu 25 proc smile.gif tik tas kodas jau mano accounte sad.gif( idomu ar jis jums dar galios ? po vakar dienos paciai rinkti kazkaip stebuklingai dingo noras smile.gif))))) tai jei jus sutinkate mane priimti su mano krepseliu tai busiu laiminga smile.gif bet aisku pradziai reikia patikrinti ar veiks jum tas kodas smile.gif
Atsakyti
Priminkit kokia nuolaida gaunama HM atnesus senu rubu maisa
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 12, 13:45)
va mazoji su Biom batukais smile.gif visai smagūs.man patinka,kad atsisega plačiai
[url]
Papildyta:

jie gi reguliuojasi lipduku smile.gif jų ant kelnių neuždėsit net, neužteks susegimo smile.gif tik ant kojytės ir ant viršaus kelnės.
tikrai visiem vaikučiam tinkami  rolleyes.gif

Na, pasitaisau - netiks ypac plonom kojelem (kaip mano jauneles, tokiom kur ir Demar jokie netinka, ir Ugg tipo batukai dauguma.)
Putliom, labai putliom, vidutinem, vos plonesnem nei vidutinem tiks. (Apacios labai smarkiai neuzversi, o ir nebepatogu iki max uzverzus.)
Atsakyti