QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 10, 23:12)
siaip man mano logika ir sveikas protas sako, kad galiu pirkti kiek noriu, ir is kitu gauti pinigu , tik svarbiausia, kad mano pajamas oficialios ( o jos pas mane visos iki 1 cento baltos, motinystes pasalpa , nevirsytu mano islaidu. trumpai tariant jei mano saskaitoje pinigu daugeja , taa taip , kazkas cia yra negerai, bet pvz jei ju mazeja, o ju mazeja , nes as sau taip pat perku , tai kokios gali buti bedos
cia apie sveika prota. o ka gali buti kitaip taip pat pilnai tikiu
((( esu ne karta nuskriausta nepagristai musu debilisku istatymu
((
Jūs gaunate lėšas, jos VMI traktuojamos kaip gautos lėšos, kai atliks mokestinį patikrinimą išsiaiškins, kokių tikslu jos gautos. PVM įstatyme yra tokios sąvokos kap neatskleistas tarpininkavimas, tai manau mūsų temos apsipirkimų situacijoje VMI ir pritaiko, ir visą veiklą su gautomis pajamomis priskiria tarpininkavimo veiklai, kas viršijus tam tikra sumą yra apmokestinama PVM.
Šiame forume siekiame sutaupyti kelis eurus siuntimo mokesčiui, bet tokia pat schema veikia ir realūs mokesčių slepėjai, tad... galime pykti, galime eiti į teismus, galime įrodinėti, bet paprasčiau gyvent kai to net neprireikia