Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 10, 22:19)
būtent. Jei šiuo atveju Virtualnaja užsiima kooperacijomis - ji tikrai gauna pinigų į sąskaitą, ir tikrai jau niekas nesigilins, sau ji pirko ar ne sau..

bet tą ir norėjau parašyti, jūs parašėte, kad savo poreikiams pirkti be mokesčių galima tik iki 10 000 eur, o yra tikrai ne taip. O svetimų pinigų gavimas į savo sąskaitą yra visai kas kita.
na labai paprastai - svarbiausia kad sąskaitose necirkuliuotų svetimi pinigai.
O jei dirbate teisėtai ir legaliai, tai nors ir visus uždirbtus pinigus galite išleisti pirkiniams iš ES
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 10 kovo 2016 - 21:24
QUOTE(JMD @ 2016 03 10, 21:55)
Natūralu. Kitaip būtų ragas. Pinigai iškeliautų visi. Valstybė saugosi. Kitaip nesurinktų mokesčių. Nebūtų pinigų apyvartoje. Juk apie tą patį kalbėjau čia kurią dieną biggrin.gif jog doras valstybės pilietis turėtų palaikyti lietuvį verslinyką biggrin.gif

Tuoj palsikysiu...aha.tegul doras lietuviu verslininkas kosminius antkainius nusiima
Atsakyti
Gal kuri atsimena kokiu momentu windeln imeta tuos family bonus taskus-eurus? biggrin.gif kazkaip neuzfiksavau ar gauni juos TIK jau gaves preke, ar jau jiem issiuntus preke?
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 10, 21:19)
būtent. Jei šiuo atveju Virtualnaja užsiima kooperacijomis - ji tikrai gauna pinigų į sąskaitą, ir tikrai jau niekas nesigilins, sau ji pirko ar ne sau, ir gali pripaišyti komercinę veiklą..

siaip man mano logika ir sveikas protas sako, kad galiu pirkti kiek noriu, ir is kitu gauti pinigu , tik svarbiausia, kad mano pajamas oficialios ( o jos pas mane visos iki 1 cento baltos, motinystes pasalpa , nevirsytu mano islaidu. trumpai tariant jei mano saskaitoje pinigu daugeja , taa taip , kazkas cia yra negerai, bet pvz jei ju mazeja, o ju mazeja , nes as sau taip pat perku , tai kokios gali buti bedos sad.gif cia apie sveika prota. o ka gali buti kitaip taip pat pilnai tikiu sad.gif((( esu ne karta nuskriausta nepagristai musu debilisku istatymu sad.gif((
Atsakyti
Atiduodu mytoys.de kodą 25proc, kur iki 13d galioja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 10, 23:12)
siaip man mano logika ir sveikas protas sako, kad galiu pirkti kiek noriu, ir is kitu gauti pinigu , tik svarbiausia, kad mano pajamas oficialios ( o jos pas mane visos iki 1 cento baltos, motinystes pasalpa , nevirsytu mano islaidu. trumpai tariant jei mano saskaitoje pinigu daugeja , taa taip , kazkas cia yra negerai, bet pvz jei ju mazeja, o ju mazeja , nes as sau taip pat perku , tai kokios gali buti bedos sad.gif cia apie sveika prota. o  ka gali buti kitaip taip pat pilnai tikiu sad.gif((( esu ne karta nuskriausta nepagristai musu debilisku istatymu sad.gif((

Jūs gaunate lėšas, jos VMI traktuojamos kaip gautos lėšos, kai atliks mokestinį patikrinimą išsiaiškins, kokių tikslu jos gautos. PVM įstatyme yra tokios sąvokos kap neatskleistas tarpininkavimas, tai manau mūsų temos apsipirkimų situacijoje VMI ir pritaiko, ir visą veiklą su gautomis pajamomis priskiria tarpininkavimo veiklai, kas viršijus tam tikra sumą yra apmokestinama PVM.
Šiame forume siekiame sutaupyti kelis eurus siuntimo mokesčiui, bet tokia pat schema veikia ir realūs mokesčių slepėjai, tad... galime pykti, galime eiti į teismus, galime įrodinėti, bet paprasčiau gyvent kai to net neprireikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 10, 21:29)
aš jums centas į centą nepasakysiu, bet orientacijai -

- iš kitų žmonių negalite gauti daugiau kaip 2300 eur per metus;
- iš ES šalių negalite pirkti >10 000 eur per metus (net ir sau)

Viršijus šias sumas gręsia vieni ar kiti mokesčiai.

iš vaikų tėvo gaunu kas mėnesi po 200eu. tai per metus jau 2400 eu biggrin.gif
kur logika? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 10, 22:19)
Jūs gaunate lėšas, jos VMI traktuojamos kaip gautos lėšos, kai atliks mokestinį patikrinimą išsiaiškins, kokių tikslu jos gautos.  PVM įstatyme yra tokios sąvokos kap neatskleistas tarpininkavimas, tai manau mūsų temos apsipirkimų situacijoje VMI ir pritaiko, ir visą veiklą su gautomis pajamomis priskiria tarpininkavimo veiklai, kas viršijus tam tikra sumą yra apmokestinama PVM.
Šiame forume siekiame sutaupyti kelis eurus siuntimo mokesčiui, bet tokia pat schema veikia ir realūs mokesčių slepėjai, tad... galime pykti, galime eiti į teismus, galime įrodinėti, bet paprasčiau gyvent kai to net neprireikia  4u.gif

jei trumpai tai gerai , kad dabar pakalbejome sita tema smile.gif nes kai pasake vyras viska nuleidau juokais, negalvojau , kad tos sumos tokios mazos.

bet teks rimtai pagalvoti sad.gif

Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2016 03 10, 21:59)
Labas vakaras. Jei kuri pirktumėt Crocs botus labai norėčiau prisijungti. Nesuspėjau su pirkusiomis  verysad.gif

as galvoju dar viena pora nupirkti, nes mano maziui botus uzsakiau per didelius.
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 10, 22:44)
Gal kuri atsimena kokiu momentu windeln imeta tuos family bonus taskus-eurus? biggrin.gif kazkaip neuzfiksavau ar gauni juos TIK jau gaves preke, ar jau jiem issiuntus preke?

Kas cia per taskai???

Kaip tik svarstau per ka geriau pirkti vezimeli ar Windeln ar amazon.de
Padekit apsispresti, nes kaina ta pati.
Jei teisingai suprantu Windeln jokiu kodu nbuna laiminguju su nuolaidom? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 03 10, 23:34)
Kas cia per taskai???
Jei teisingai suprantu Windeln jokiu kodu nbuna laiminguju su nuolaidom? smile.gif

Amazon siuntimas bus dar
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 03 10, 22:34)
Kas cia per taskai???

Kaip suprantu,tai lyg lojalumo programa. Panašiai kaip maximos kortelėj kur kaupias nuo sumos biggrin.gif pirmą sykį pirkau už 153€,tai gavau 1,53€ bonuso biggrin.gif dab pirkau už 270€, bet pakolkas negavau nei vieno bonuso,tai ir galvoju kaip čia yr biggrin.gif

Kokį vežimėlį perkat?
Atsakyti