Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Turiu mytoys koduka -25 proc.
Taiko rubams, batams, sporto prekems. Priimsiu kelias mamytes su nedideliais krepseliais siuntimo islaidoms pasidalinti.

Vilnius (Rokantiškės arba Spaudos rūmai), jei neskubu, velykoms galiu prekytes atvezti i Kauna (Šilainiai).
Kodukas galioja iki 2016-03-13. Pirkčiau rytoj.
Pinigeliu noresiu is anksto. SEB bankas
Krepselius siuskite rasa.apanaviciute@gmail.com

Mamytes,kas pirkote vaikams paspirtukus su 2 ratukais, parekomenduokite tvirta mazdaug 5 m. mergaitei, nes su 3 ratukais jau nebenori vazineti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 10 kovo 2016 - 19:16
QUOTE(Audry @ 2016 03 10, 19:04)
kelis kartus tikrinausi, tai svarais buvo zenkliai pigiau, nei kad pasirinktum apmokejima eurais 4u.gif

Dekui, vadinas teisingai darau drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 10, 18:51)
Crocsai uzsakyti, visosms surasiau laiskucius 4u.gif
Papildyta:

As ja pernai pirkau is mautoys, tai be siuntimo gavosi gal 138€, bet ten ir lyg kazkoks papuldomas kodukas buvo viskam 4u.gif
Papildyta:
Merginos, man vis klausimas iskyla perkant is amazon.co.uk, palankiau atsiskaityti eurais as paundais g.gif  lyg kazkada buvo diskusija, bet kaskart perkant vis neatgaminu g.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aš šiandien pagaliau pasiėmiau benetton'ą vaikui kur čia paskutinį kart iš ventės pirkom. Rodės kad nedaug ėmiau blush2.gif kai gavau blink.gif bože doh.gif biggrin.gif bet reiktų dar kelnių g.gif tik kažkaip nematau išpardavimų daugiau. Anksčiau gana dažnai būdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 kovo 2016 - 20:25
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 10, 16:34)
smile.gif reikes eiti suzinoti ta suma smile.gif nes jauciu gali drasiai man ir motinystes ismokas nemoketi, jai nusprestu , kad jau baisus verslas pas mane sad.gif(( oj nenustebciau sad.gif(((

aš jums centas į centą nepasakysiu, bet orientacijai -

- iš kitų žmonių negalite gauti daugiau kaip 2300 eur per metus;
- iš ES šalių negalite pirkti >10 000 eur per metus (net ir sau)

Viršijus šias sumas gręsia vieni ar kiti mokesčiai.

Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 10, 20:29)

bash.gif tą, kuris sugalvojo tokius apribojimus. Kur logika? ES -viena didelė šeimą ir na tau...polučaj, fašist, granatu verysad.gif O aš tik pernai už 400( apytiksliai) euriukų vien vyno užsakiau iš Portugalijos verysad.gif

Gavau kodą iš Otto, nors nesu ten užsiregiatravus g.gif Gal norite?
Hello, for a short time you get the OTTO 20,95 Euro CODE + 50%.
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 10, 21:29)
aš jums centas į centą nepasakysiu, bet orientacijai -

Rašote netiesą
Kelis kartus domėjausi VMI. Pirkti savo poreikiams galima kiek nori iš ES (išskyrus tam tikras išimtis kaip pvz. naujų automobilių įsigijimas kitoje ES šalyje).
Vadovaujantis Pridėtinės vertės mokesčio įstatymu https://www.e-tar.lt...09F5/EKdufeNewD, asmeniui, įsigijusiam prekių iš ES daugiau nei už 14 000 EUR, kyla pareiga mokėti PVM ir registruotis PVM mokėtoju (Pridėtinės vertės mokesčio įstatymo 71-1 straipsnis). Tačiau ši nuostata galioja tik asmenims, vykdantiems komercinę veiklą. (Pridėtinės vertės įstatymo 71 str. numato, kad prievolė registruotis PVM mokėtoju ir skaičiuoti PVM bei mokėti jį į biudžetą tenka apmokestinamiesiems asmenims, kurie šalies teritorijoje tiekia prekes arba teikia paslaugas).
Bėda tame, kad gautas sumas iš kitų asmenų VMI gali priskirti tarpininkavimo pajamoms ir viršijus 14000 EUR per metus atsiranda pareiga nuo skirtumo tarp visos sumos ir 14 000 EUR mokėti PVM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 10 kovo 2016 - 21:07
QUOTE(Gokusen @ 2016 03 10, 21:44)
bash.gif tą, kuris sugalvojo tokius apribojimus. Kur logika? ES -viena didelė šeimą ir na tau...polučaj, fašist, granatu  verysad.gif O aš tik pernai už 400( apytiksliai)  euriukų vien vyno užsakiau iš Portugalijos  verysad.gif

Gavau kodą iš Otto, nors nesu ten užsiregiatravus  g.gif  Gal norite?
Hello, for a short time you get the OTTO 20,95 Euro CODE + 50%.

Natūralu. Kitaip būtų ragas. Pinigai iškeliautų visi. Valstybė saugosi. Kitaip nesurinktų mokesčių. Nebūtų pinigų apyvartoje. Juk apie tą patį kalbėjau čia kurią dieną biggrin.gif jog doras valstybės pilietis turėtų palaikyti lietuvį verslinyką biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Jei kuri pirktumėt Crocs botus labai norėčiau prisijungti. Nesuspėjau su pirkusiomis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 10, 19:44)
Tai siuntimui joks kodas negalioja nebent tas -10eur smile.gif
As pirkau paspirtuka vyrui su tuo pirmo acc 15% . Tada nebuvo stebuklingu kodu biggrin.gif ir dar kazka kam negaliojo 35% rubu ir batu. Tai speju tas pirmo karto 15% viskam galiot turetu. Tik aisku siuntimas lieka

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 10, 20:06)
taiko viskam , siuntimui ne . limitas iki nuolaidos 300 euru, pakvieskite ka nors I kompanija, as kvieciau , atsirado 2 panos smile.gif nebus nuolaidos tik toms prekems kur yra rabbat kakziek, zodziu jei krepselyje dar pasiaro nuolaia tai su kodu jau negalios

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri noretu Staedler 24 vnt spalvotu piestuku, perleidziu, 7 eurai 4u.gif
http://www2.mytoys.d...en-4046419.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgutele: 10 kovo 2016 - 21:07
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 10, 20:54)
Bėda tame, kad gautas sumas iš kitų asmenų VMI gali priskirti tarpininkavimo pajamoms ir viršijus 14000 EUR per metus atsiranda pareiga nuo skirtumo tarp visos sumos ir 14 000 EUR  mokėti PVM.

būtent. Jei šiuo atveju Virtualnaja užsiima kooperacijomis - ji tikrai gauna pinigų į sąskaitą, ir tikrai jau niekas nesigilins, sau ji pirko ar ne sau, ir gali pripaišyti komercinę veiklą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 10 kovo 2016 - 21:21