QUOTE(MAMA7411 @ 2016 03 10, 17:45)
Merginos, gal pastebėjote - kokia pigiausia kaina būna kėdutės http://www.windeln.d...-cosi-tobi.html Įdomu ar būna pigiau
Vis delto pamelavau specialiai atsiverciau pirkimo israsa, tai mokejau pasirodo 155
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 10, 17:20)
gusthein + nemokamas shippas ))) pirmas zodis nezinau ka reiskia )))
raso kad jusu kodukas taikomas [mirapodo.de, ambellis.de] kam reik galiu perleisti sios nares duota koduka
Gal kas turit zaislam Mytoys.de koduka priglausciau
Turiu 10 proc koda mytoys ir 15 proc ambellis
15 proc mytoys pagailejo man
Mielai perleisiu
15 proc mytoys pagailejo man
Mielai perleisiu
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 10, 18:01)
raso kad jusu kodukas taikomas [mirapodo.de, ambellis.de] kam reik galiu perleisti sios nares duota koduka
geras (( atsiprasau tada (( is manes tokia vokiete (( o copy daryti ir deti versti neleido , tai ir apsidziaugiau
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 10, 19:09)
geras (( atsiprasau tada (( is manes tokia vokiete (( o copy daryti ir deti versti neleido , tai ir apsidziaugiau
viskas gerai , nesukit galvos, perleisim kam reik
O ko mytoys nenaudojat pirmo apsipirkimo 15% kodo nauju acc? Ar nebegalioja?
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 10, 19:25)
O ko mytoys nenaudojat pirmo apsipirkimo 15% kodo nauju acc? Ar nebegalioja?
viskam taiko ? siutimui turbut netaiko ?
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 10, 19:27)
Tai siuntimui joks kodas negalioja nebent tas -10eur
As pirkau paspirtuka vyrui su tuo pirmo acc 15% . Tada nebuvo stebuklingu kodu ir dar kazka kam negaliojo 35% rubu ir batu. Tai speju tas pirmo karto 15% viskam galiot turetu. Tik aisku siuntimas lieka
QUOTE(D'esire @ 2016 03 10, 17:51)
Merginos, man vis klausimas iskyla perkant is amazon.co.uk, palankiau atsiskaityti eurais as paundais lyg kazkada buvo diskusija, bet kaskart perkant vis neatgaminu
kelis kartus tikrinausi, tai svarais buvo zenkliai pigiau, nei kad pasirinktum apmokejima eurais
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 10, 18:27)
taiko viskam , siuntimui ne . limitas iki nuolaidos 300 euru, pakvieskite ka nors I kompanija, as kvieciau , atsirado 2 panos nebus nuolaidos tik toms prekems kur yra rabbat kakziek, zodziu jei krepselyje dar pasiaro nuolaia tai su kodu jau negalios