Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Deme @ 2016 03 10, 16:18)
Maniskiui sitas patiko.
http://neidukas.lt/i...i75-180x180.jpg Ten ta deze nedidel, bet susitato daug figuru ir lektuvas ir piestukas ir dar ten kazkas.

Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2016 03 10, 16:38)
Ateinu pagirt windeln.de  smile.gif  cia praeita savaite gavau siuntini, kuriam buvo grojantis zaislas kudikiui (pirkau dovanu). Man net i galva netoptelejo, kad ten vokiskas daineles dainuos  ax.gif zodziu, parasiau as jiem laiska, kokia as ju nuolatine kliente ir kad del vokisku daineliu zaislas yra nenaudingas.. Po savaites atrase, atsiprase ir parase, kad grazina pinigus, o del ekologiniu ir ekonominiu priezasciu zaislo jiems atgal nesiusciau. Respects  thumbup.gif

bet kudikiui man rodos nesvarbi kalba biggrin.gif tai keistai skamba kad del kalbos nenaudingas ax.gif
paskum ir riboja siuntimus į mūsų šalį rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 10, 16:39)
jo smile.gif mano vyras ir juokiasi smile.gif bet tik aplink saldytuva sukasi , ir varo tas braskytes kur vitaminas D vaikui smile.gif)))))) as jam sakau jei tiek vitamin suvalgysime tai busime tokie sveiki, kad ir kaimynai pasveiks smile.gif)))))))

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2016 03 10, 16:25)
Mes lyg nuo šito pradėjome su smulkesnėmis detalėmis draugauti  g.gif  http://shop.lego.com...Brick-Box-10696

Didelis aciu 4u.gif

Ar mytoys.de kodukas -25 Lego taiko ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 10, 15:32)
Pastebėjau, labai daug perkat. Mokesčių inspekcija tikrina sąskaitas, žiūrėkit, kad nepakliūtumėt. Gerą kažkam darot, o paskui galit nukentėt. Vienai narei taip buvo. Aš čia draugiškai, jei ką mirksiukas.gif .

jrimtai tai vyras ta pati pasake smile.gif kai atnese deze is mytoys smile.gif teisingai jis sako , pirkti tai nedraus manmokesciu inspekcija , o kad sumos vaiksto per kortele tai sitame tikrai bloguma izvelgiu sad.gif(((( bet as cia naujoke pas jus , forume smile.gif ir mazai jau man liko , dviratukas ir ziemai kombinezonas , tik matau kuo toliau tuolabiau vis prisireikia smile.gif o jei rimtai del ko konkreciai prisikabino prie tos nares ? gal galima placiau smile.gif))))))))
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 10, 16:42)
bet kudikiui man rodos nesvarbi kalba  biggrin.gif tai keistai skamba kad del kalbos nenaudingas  ax.gif
paskum ir riboja siuntimus į mūsų šalį  rolleyes.gif  rolleyes.gif

bigsmile.gif masciau jau prapuolus lotuliukas.gif ogi ne dar vis tupi lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 10, 16:44)
bigsmile.gif  masciau jau  prapuolus  lotuliukas.gif ogi ne dar vis tupi  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

nu ne dar g.gif biggrin.gif bet ananaso nusipirkau, o šampo vyras uždraudė gerti,nes su maže po šampės vos spėjom nuvažiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 03 10, 16:55)
nu ne dar  g.gif  biggrin.gif  bet ananaso nusipirkau, o šampo vyras uždraudė gerti,nes su maže po šampės vos spėjom nuvažiuot  biggrin.gif

sampes i masina ir budit prie ligonines sau romantiskai wub.gif lotuliukas.gif :
Atsakyti
stebuklu stebuklas smile.gif man my toys atsiunte 15 proc koda smile.gif jei kam reikia rasykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 10, 17:06)
stebuklu stebuklas smile.gif man my toys atsiunte 15 proc koda smile.gif jei kam reikia rasykite smile.gif

zaislam taiko blush2.gif jeigu taip noriu ax.gif

o tas kur buna -25 kazin zaislam taiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 10, 16:10)
zaislam taiko  blush2.gif  jeigu taip noriu  ax.gif

o tas kur buna -25 kazin zaislam taiko  g.gif

gusthein + nemokamas shippas smile.gif))) pirmas zodis nezinau ka reiskia smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 10, 15:44)
o jei rimtai del ko konkreciai prisikabino prie tos nares ? gal galima placiau smile.gif))))))))

jei gerai pamenu, vmi prisikabino ne del to, kad is uzsienio perki, bet todel kad daug iplauku gauni is kitu asmenu. lyg pirkimo -pardavimo veikla pritaike.
yra kazkokia maksimai suma, kurios turi nevirsyti, noredamas kad vmi neprikibtu 4u.gif
Atsakyti