Kol išmoks važiuoti, aš pirkčiau patogų vaikui dviratį, kai jau moka, galima žiūrėti ir jau gerokai didesnius, mano, kol su 4 ratais važiavo, nemėgo dviračio, kai išmoko su dviem, tada jau balansinį padėjo į šoną ir lekia su dviračiu geriau, šiais metais (118cm), dar pratempsiu su 14 colių ratais (pakėliau vairą, sėdynę), o kitais jau pirksiu kiek įmanoma didesnį, kad būtų ilgesniam laikui.
QUOTE(geguziukas1 @ 2016 03 10, 09:07)
Sveikos,
taip suaktyvejus paspirtuku temai, turiu klausima ir as (gal jau aptaret kada, nepykit jei kartojuosi). Kuri pirkti? Noriu kad tiktu man, o jei reikes ir 130cm dukrai:
taip suaktyvejus paspirtuku temai, turiu klausima ir as (gal jau aptaret kada, nepykit jei kartojuosi). Kuri pirkti? Noriu kad tiktu man, o jei reikes ir 130cm dukrai:
Su Dideliais ratukais
QUOTE(Audry @ 2016 03 10, 11:17)
Pritariu 12" su jusu ugiu tikrai neuzteks dviems sezonams.
Jei pirksit dvirati aliumininiu remu, jis bus palyginus lengvas tada ir 16" ratai ne baisu.
Bent jau as taip daryciau. 16" ratai, bet aliumininis remas. Jei remas ne al, tada ieskokit 14" dviracio
Nebutinai puky pirkit. Yra ir kitu gamintoju -leader fox, author, cube. Geri, brangoki ir mytoys ju nera
Jei pirksit dvirati aliumininiu remu, jis bus palyginus lengvas tada ir 16" ratai ne baisu.
Bent jau as taip daryciau. 16" ratai, bet aliumininis remas. Jei remas ne al, tada ieskokit 14" dviracio
Nebutinai puky pirkit. Yra ir kitu gamintoju -leader fox, author, cube. Geri, brangoki ir mytoys ju nera
ant cube ir sedejome )) man labia patiko bet jo kaina 300 euru, dar patinka focus , bet jo kaina taip gan didele, gaila man uz tiek pirkti . ziuriu tokias spavas , kad ir sesute po poros metu galetu lekti, bet vis tiek gaila . tuo labiau , po aptarimu tokiu karstu apie vogtus dviraciu. kur garantija , kad nepavogs zodziu kol kas ziuriu mytoys ka turi eisiu dar studijuoti )) labai aciu kas atsake manau butu 1 vaikas pirkciau 16 coliu, bet kadangi turime sesute, tai jei kitam sezonui isaugs, nupirksiu lazda , ir stumdysiu sesute kieme )) zoziu jauciu reikia 12,5 imti . o yra koks limitas tai nuolaidai 25 proc , nes kad virs 300 euru tai tikrai matau , eisiu prikrausiu ziuresiu ka parodys ))
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 10, 11:49)
o yra koks limitas tai nuolaidai 25 proc , nes kad virs 300 euru tai tikrai matau ,
500 turėtų būti
QUOTE(linulka @ 2016 03 10, 09:05)
registravausi ir gavau laiska i pasta ju, bet man kainu vistiek nerodo,kai suvedu prisijungimo duomenis, raso:
Error Your account is not yet activated.Thank you very much for your patience.
Error Your account is not yet activated.Thank you very much for your patience.
Palaukti reik ilgiau kol gausit laiska kad registracija patvirtinta ir tada galesit prisijungti
Į dviračių temą, gavau asmeninį kodą sporto prekių parduotuvėje (siuntimas priklauso nuo svorio, reikia klausti pardavėjo), Jei kam reiks, rašykite.
parduotuvė http://www.sport-tiedje.com/de
For your Easter purchase, we exclusively give you a:
5 Euros voucher from a purchase value of 50 *
10 Euros voucher from a purchase value of 100 *
30 Euros voucher from a purchase value of 300 *
50 Euros voucher from a purchase value of 500 *
parduotuvė http://www.sport-tiedje.com/de
For your Easter purchase, we exclusively give you a:
5 Euros voucher from a purchase value of 50 *
10 Euros voucher from a purchase value of 100 *
30 Euros voucher from a purchase value of 300 *
50 Euros voucher from a purchase value of 500 *
QUOTE(wicked @ 2016 03 10, 11:52)
500 turėtų būti
supratau aciu jus jau radote kompanija rieducius pirkti ?
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 10, 12:10)
jus jau radote kompanija rieducius pirkti ?
atrodo, kad taip
QUOTE(wicked @ 2016 03 10, 12:12)
atrodo, kad taip
ok jei ka tai rasykite, koda turiu , bet vat neapsisprendziu (((