Primenu, kad bandau rinkti uzsakymas is www.lsbags.co.uk (kainas rodo uzsiregistravus)
siuntimas i LT kainuoja 17 svaru, siuntima dalinsiu is rankiniu skaiciu, tai kuo daugiau tuo pigiau )
jau 4-5 rankines turiu
Vilnius
QUOTE(Audry @ 2016 03 09, 17:24)
QUOTE(Fleen @ 2016 03 09, 19:26)
Oo noreciau uzsakyt gal kas dar noretu as niekad neuzsakinejau i UK, tai pirmam kartui mielai prie ko nors prisijungciau
QUOTE(jonas_k @ 2016 03 09, 21:46)
gal kas zadat pirkti?
QUOTE(sigitela @ 2016 03 09, 21:53)
Prisijungciau ir as
Gal man cia parinkti jei kam neskubu, nes sakyciaus per tuki, tei reiktu surinkti bent minimalu svori uzsakymu
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 03 09, 18:57)
Pirkti dėvėtą daiktą tikrai ne nusikaltimas. O gal net atvirkščiai - kai kas sako, kad didelis gėris, leidžiantis pratęsti kažkam nebereikalingo daikto naudojimo laiką
Bet su dviračiais akivaizdu, kad vagių "verslas" šioje srityje klesti ir mes visi, juos naudojantys, bet kada galim su tuo susidurti. Ir vienintelis tikrai efektyvus būdas kaip šį "verslą" naikinti - tai elementariai netoleruoti nei paties vagimo, nei vogtų daiktų pirkimo.
O perkant dėvėtą dviratį (nesvarbu kur - per skelbimus, turguje ar dar kur) įsitikinti jo legalumu labai paprasta - reikia reikalauti dokumentų. VISI nauji dviračiai parduodami su dokumentais. Aišku, atitinkamai ir pačioms nu(si)pirkus naują dviratį reiktų to dviračio pasao neišmesti, o pasaugoti - jis gali praversti tiek jei jums pavogtų dviratį (arba norint užregisrtuoti dviračių registre), tiek galvojant jį parduoti ir nesukelti nereikalingų įtarimų
O kur pirkot? Pasidalinkit O tai baisiai aktualu
Bet su dviračiais akivaizdu, kad vagių "verslas" šioje srityje klesti ir mes visi, juos naudojantys, bet kada galim su tuo susidurti. Ir vienintelis tikrai efektyvus būdas kaip šį "verslą" naikinti - tai elementariai netoleruoti nei paties vagimo, nei vogtų daiktų pirkimo.
O perkant dėvėtą dviratį (nesvarbu kur - per skelbimus, turguje ar dar kur) įsitikinti jo legalumu labai paprasta - reikia reikalauti dokumentų. VISI nauji dviračiai parduodami su dokumentais. Aišku, atitinkamai ir pačioms nu(si)pirkus naują dviratį reiktų to dviračio pasao neišmesti, o pasaugoti - jis gali praversti tiek jei jums pavogtų dviratį (arba norint užregisrtuoti dviračių registre), tiek galvojant jį parduoti ir nesukelti nereikalingų įtarimų
O kur pirkot? Pasidalinkit O tai baisiai aktualu
Pasvalio parduotuvėje dviračio pavadiniьas creativ. Ai dar šaindien iš vienos merginos gavau pasiūlymą dviračiui naujam už 128EUR. parduoda avigo m
mergaitišką dviratį tik nežinau kiek colių 24 ar 26
Gal kurioms aktualu , maximoj kavai 30%, taiko kavos kapsulėms
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 03 09, 22:50)
O Marks&Spencer nieko nedomina? Ten šiandien prasidėjo išpardavimai - kol kas dar visai nemažai prekiių. Turiu krepšelyje už 22 svarus, o norėčiau surinkti iki 50, kad būtų nemokamas UK siuntimas
Dar trūksta bent 8 svarų...
Gal ką sudomintų mokykliniai merino vilnos megztukai nuo 8-9 svarų:
girls-pure-merino-wool-cardigan
unisex-pure-merino-wool-easy-care-jumper
girls-pure-merino-wool-easy-care-boyfriend-cardigan
QUOTE(Eglynas9 @ 2016 03 09, 19:44)
Gal kas norėtų prisijungti prie Marks&Spencer: marksandspencer.com?
Pirkčiau kuo skubiau, kai tik surinksiu 50 svarų nemokamam siuntimui UK
Vilnius, bet galiu ir persiųst Rašykit iškart į eglynas@gmail.com
Pirkčiau kuo skubiau, kai tik surinksiu 50 svarų nemokamam siuntimui UK
Vilnius, bet galiu ir persiųst Rašykit iškart į eglynas@gmail.com
Merginos ar pirkot kuri nors ismaniaja apyranke. Reik pradet dovana rupintis. Sake svarbu kad butu ir sirdies pulsas. Ar radot kur pigiau ar vis tik LT pirkti
Gal kas žinot, gal yra koks topbeauty.lt nuolaidos kodas
QUOTE(D'esire @ 2016 03 09, 23:28)
Gal man cia parinkti jei kam neskubu, nes sakyciaus per tuki, tei reiktu surinkti bent minimalu svori uzsakymu
O kiek laiko uztruktu? Balos jau 'ant nosies'
Būtų baisiai gerai, ir mielai jungčiausi.
man tiktu gaal dar ko pasizvalgysiu, jeigu uzsakinesite meeginos o j3 tai butu 34-35 dydis ?
QUOTE(magute @ 2016 03 10, 04:20)
Merginos ar pirkot kuri nors ismaniaja apyranke. Reik pradet dovana rupintis. Sake svarbu kad butu ir sirdies pulsas. Ar radot kur pigiau ar vis tik LT pirkti
Sveiki, galiu is patirties pasakiti kad ismanuoji apiranke ir laikrodziai turi buti atskirai ( turiu ir ta ir ta ) nes apiranke pulsa tiksliai nerodo ir labai sunku pasimatuoti. Pas mane samsung gear fit.