Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Vasska @ 2016 07 03, 22:09)
Sveikos, britų mylėtojos smile.gif
Kaip jūsų kailiniuočiai per karščius gelbėjosi?
Šį šeštadienį buvau gudresnė ir įdaviau vaikams gėlių purkštuką - katinas net ausies nepajudindavo, kai vaikai sąžiningai savo darbą dirbo.
O paeitą savaitgalį, tai vargo taip

Oho kokia gera šeiminikė, gerą relaksą įtaisė biggrin.gif

Pas mus per karščius ventiliatoriai pilnu tempu dirbo.
Atsakyti
vasska, na super kondicionierius thumbup.gif
Kai buvo karščiai, tai namuose katės "voliojosi" ant nugarų ir letenos į visas puses biggrin.gif Vėdinosi.
Kiekviena turi savo ypatumus, kas į balkoną eina degintis, kur saulė šviečia, o kas turi savo vietas šaltas/tamsias. Susitvarko be mūsų pagalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 04 liepos 2016 - 02:03
QUOTE(Toumei @ 2016 06 27, 13:52)
... Taip, kad ne visada padeda vienas ar kitas kelias, aš po tokios kovos paprasčiausiai pasidaviau...

Suprantu... Nežinau kokių nervų neeilinių reikia turėti,kad bylinėtis su tokiais superiniais užsienio veisėjais ... Aš esu prisiskaičius ir prisiklausius apie britukų ir kitų kačių veislių veisėjus...kai miršta iš užsienio už auksinius pinigus parsigabenti neeiliniai katinai, arba kai atsivežtų kačių sąkandžiai su uodegomis gerokai prasilenkia su sveiko proto standartais ir begalės kitų problemų..pagalvojau jau ne kartą, kad gerą katiną-katę išsiveisti gali tik pats , tik tada klausimas kyla, kur visus gerus kandidatus veisimui apgyvendinti, kad nebūtų per tiršta . Taigi, gaunasi taip, kad turi pasitikėti užsieniečiais ir dažnai nudegti ... O gyvenimas rodo, kad aplink labai maža sąžiningų veisėjų.
Toumei, stiprybės ! drinks_cheers.gif

Vasska,
super nuotraukytė ! thumbup.gif
Atsakyti
Pradedančiam veisėjui sunku ir tikrai mažai tikimybės, kad nebus apgautas. Užsienio veisėjai nesuka galvos parduodami kačiuką pradedančiajam, bet jei jau esi užsirekomendavęs kaip veisėjas (veislynas) tokių dalykų galimybė stipriai sumažėja.
Bet reikėtų pažiūrėti ir į savo daržą, kodėl taip vyksta. Lietuvoje tiek "priviso" daugintojų ir sukčių, kad užsienio veisėjai, kad nebūtų apgauti ir neparduoda gerų gyvūnų lietuviams. Beja pasaulis dabar tiek sumažėjęs, kad prieš pirkdamas ar parduodamas gali apie veisėją susirinkti nemažai informacijos ir tada spręsti parduoti ar ne. Pas mane pačią yra sąrašiukas, kam neparduot smile.gif
Atsakyti
O čia mano mažyliai meilučiai padūkėliai ieškantys mylinčių šeimininkų.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2016 07 21, 15:17)
O čia mano mažyliai meilučiai padūkėliai ieškantys mylinčių šeimininkų.

Mmm... kokie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 07 21, 15:47)
Mmm... kokie  wub.gif

Ačiū, o kad žinotumėte kokie meilūnai smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

...auga vienturtelis Zippo smile.gif Rezervuoti bus galima po liepos 28 d.

user posted image
Atsakyti
Laba diena.
Mes irgi paspalvinsim temą truputį ax.gif
Ne trumpaplaukiai, bet vistiek britukai mirksiukas.gif

Marcus Persijos auksas- juodas vaikinas wub.gif
user posted image

Merfis Persijos auksas - mėlynas su baltu vaikinas mirksiukas.gif
user posted image

Mimoza Persijos auksas - juoda vėžlinė su baltu megina wub.gif
user posted image

Milka Persijos auksas - šokoladinė vėžlinė mergina wub.gif
user posted image

Maggie Persijos auksas - mėlyna vėžlinė mergina wub.gif
user posted image

Miledi Persijos auksas - lelijinė vėžlinė mergina wub.gif
user posted image

Va kiek mūsų spalvotų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 26 liepos 2016 - 11:38
kiek gražuolių wub.gif
mes per karščius vėsinamės kondicionieriumi, tai ir šuo ir katinas guli mūsų lovoje nes ten vėsiausia lotuliukas.gif šuo aišku būna truputį įsižeidęs, bet Tiramisu nelabai jo jausmų paiso tai turi taikstytis wub.gif
kaip tik artėja svetainės generalinis remontas tai jau numatytas ir kondicionavino sistemos montavimas, kad ir mums, ir gyvūnams per karščius nereiktų kankintis cool.gif ir gyventi vienam kambary lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 07 26, 20:43)
kiek gražuolių wub.gif
mes per karščius vėsinamės kondicionieriumi, tai ir šuo ir katinas guli mūsų lovoje nes ten vėsiausia lotuliukas.gif šuo aišku būna truputį įsižeidęs, bet Tiramisu nelabai jo jausmų paiso tai turi taikstytis wub.gif
kaip tik artėja svetainės generalinis remontas tai jau numatytas ir kondicionavino sistemos montavimas, kad ir mums, ir gyvūnams per karščius nereiktų kankintis cool.gif ir gyventi vienam kambary lotuliukas.gif

Nepatikėsit, bet mūsų katinas dieną miega po lovatiese biggrin.gif
Nesuprantu gal taip ja vėsiau? Visą lovą suknisa... doh.gif
Atsakyti
tik as pavydžiu jums, nes mums kol kas teko atsisakyti pirkimo rimtesnio kondicionieriaus ir namuose karštoka, tai karščiais ant grindų kačių išklotinės biggrin.gif
cili.daiva, pastebėjau, kad kai kurios katės mėgsta privatumą dieną ir kai visur šviesu slepiasi į "saugų, tamsų kampelį". Vieną draskyklę perkėlėme į "saugiausią" koridoriaus galą, kur šviesa nelabai patenka dieną, tai gana populiari vieta.
Atsakyti