QUOTE(Monytė @ 2016 06 15, 21:31)
Apmaudžiausia,kai su kaupu "pasimauni" . Išsipilsiu aš vieną kartą į eterį su tuo užsieniu ... Tenka paskutiniu metu svarstyti - ar užkelti vėją , ar bandyt viską spręsti su jais taikiai... Bet kai ir taip nervų namuose yra dėl ko gadintis, tai dar nesinori savęs "taškyti" ... Vat Toumei greitai viską į vietas sustatytų !
Galiu atvirai pasakyti ir su milžinišku skausmu širdyje, kad mano bandymai ''kelti vėją'' arba rasti kompromisą gražiuoju per ilgus 3 metus su prancūze, kuri nusipirko mano ilgaplaukę Bitę nuėjo per niek. Tiek nervų, laiko ir pastangų atidaviau, kad atgaučiau savo mylimiausią vaiką, nesvarbu man ir kokioje kondicijoje aš ją atgaučiau, nors ir luošą ar be akies - vis tiek norėčiau atgauti. Bet prancūzė mėgaujasi mano skausmu, laužo kontraktą, daro ką nori ir kaip nori. Nevilioja jos net ir pasiūlyti dideli pinigai - 2000 eur už katės grąžinimą. Taip, kad ne visada padeda vienas ar kitas kelias, aš po tokios kovos paprasčiausiai pasidaviau... Nebežinau ko imtis, atrodo, kad padariau viską, ką galėjau, įjungiau daug prancūzų veisėjų ir žmonių, kurie norėjo man padėti dėl Bitės, deje, prancūzė gudri ir suprato visus mėginimus... Šiuo metu nežinau kur mano Bitė gyvena ir ar dar išvis yra gyva. Prancūzė per Velykas savo tinklapyje paskelbė, kad parduoda mano Bitę už 600 eurų kaip namų puošmeną, kad ji neturi jokių defektų, gali dalyvauti parodose, yra sveika ir pasiruošusi keliauti į naujus namus. Paskutinį kartą pabandžius gauti iš jos atsakymą (neatrašinėja man nuo 2014 m,. gruodžio), ji man atrašė, kad aš ją apgavau, pardaviau sergančią katę bei brokuotą, prabilo, kad jos sąkandis yra netaisyklingas, ji negali būti veisiama ir dalyvauti parodose, kad nuolatos serga nežinia kuo ir neva jos nebuvau informavusi apie B kraujo grupę, taip pat ji teigia, kad ji už katę sumokėjo 200 eur daugiau nei aš iš tikrųjų iš jos paprašiau ir gavau. Ji niekada man nėra atsiuntusi jokių išrašų iš veterinarų, yra visi mūsų susirašinėjimai, kur ji buvo informuota ir apie kraujo grupę, ir apie pinigus kiek kainuoja katė ir t.t. Įkėliau visą istoriją su įrodymais į grupę Bad catteries around the world, paviešinau viską, kiek ji meluoja, laužo kontraktą ir taip išeina apgaudinėja būsimus katės pirkėjus, nes juk skelbime nurodo, kad katė be jokių defektų, o man nurodė visiškai kitaip, tik be jokių įrodymų. Sulaukiau didelio žmonių palaikymo, bandymo padėti ir klasta perpirkti iš jos Bitę, tačiau ji gudresnė nei visi manė ir supratusi visus planus - katės nei vienam iš tų žmonių nepardavė... Dabar nežinau kur ji yra, kam buvo parduota, nežinau kaip sužinoti. Turiu tik čipo numerį Bitės ir kontraktą, daugiau nieko. Bandžiau europetnet ieškoti pagal čipą, bet ten paskutiniai duomenys atnaujinti 2 mėn. po Bitės pardavimo į Prancūziją... Visi keliai ir būdai išmėginti - beviltiška. Tebūnie man tai bus pati didžiausia veisimo klaida ir pamoka, žinau tiktai viena - jei kada sugrįšiu į šį hobį,
NIEKADA DAUGIAU NIEKAM NEBEPARDUOSIU SAVO KAČIUKŲ VEISIMUI, JOKIAM VEISLYNUI, NEI GARSIAM, NEI NEŽINOMAM, O VISI KAČIUKAI SKIRTI NAMAMS BUS IŠKASTRUOTI/STERILIZUOTI MANO PAČIOS NUO 3-4 MĖN. Sutartys yra bejėgės prieš tokius šėtonus, tebūnie jiems tai lieka ant sąžinės.