Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Monytė @ 2016 06 14, 20:11)
Visiškai sutinku ...  thumbup.gif
Ačiū , esarmy , už auksiukų palaikymą  4u.gif
Patinka man auksiukai ir sidabrinės šinšilos wub.gif Kažkada vos nenupirkau ns 11 33 (sidabrinė su mėlynom akim)
O kai dar užgriūna nesėkmės ... rankos svyra ... Ir tada savęs šimtą kartų klausi .. gal laikas pabaigti ...
Kai netenki gyvūno ar kačiukas greit po gimimo miršta, tai paskui ramybės nerandi mintyse svarstant, ko nepadarei ar galėjai padaryti kitaip verysad.gif
QUOTE(semlina @ 2016 06 14, 23:12)
Ir aš viena iš tų bjauriųjų biznierių buvau biggrin.gif 
Tai matyt bloga "biznierė" esat, kiti prakiša ir atperka su kaupu biggrin.gif
Kaip nekeista, būtent lietuviai ir buvo tie "biznieriai", kurie ne bandė įbrukti bet ko, o pasakojo, kad viskas ne taip paprasta ir tiesą apie "show" gyvūnus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2016 06 15, )
  Tai matyt bloga "biznierė" esat, kiti prakiša ir atperka su kaupu biggrin.gif
Kaip nekeista, būtent lietuviai ir buvo tie "biznieriai", kurie ne bandė įbrukti bet ko, o pasakojo, kad viskas ne taip paprasta ir tiesą apie "show" gyvūnus  drinks_cheers.gif

Tai juk žinom, kad paskui su tuo žmogum teka nuolat parodose susitikt ir bendraut, kad teršt savo vardą ir dar bijot žmogui į akis pažiūrėt susitikus. Iš užsienio gali bet ką gauti ale šou klasės kas realiai neatitinka tikrovės ir jiems visiškai į tai nusispjaut nes pas juos rinka didelė ir visada ras kas perka. Pas mus gi rinka maža ir susigadinęs vardą gali ilgai pasekmes srėbti. Todėl man priimtiniau viską daryti sąžiningai ir iš kitų to paties tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2016 06 15, 12:11)
... Iš užsienio gali bet ką gauti ale šou klasės kas realiai neatitinka tikrovės ir jiems visiškai į tai nusispjaut nes pas juos rinka didelė ir visada ras kas perka...

Apmaudžiausia,kai su kaupu "pasimauni" . Išsipilsiu aš vieną kartą į eterį su tuo užsieniu ... Tenka paskutiniu metu svarstyti - ar užkelti vėją , ar bandyt viską spręsti su jais taikiai... Bet kai ir taip nervų namuose yra dėl ko gadintis, tai dar nesinori savęs "taškyti" ... Vat Toumei greitai viską į vietas sustatytų ! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2016 06 15, 21:31)
Apmaudžiausia,kai su kaupu "pasimauni" . Išsipilsiu aš vieną kartą į eterį su tuo užsieniu ... Tenka paskutiniu metu svarstyti - ar užkelti vėją , ar bandyt viską spręsti su jais taikiai... Bet kai ir taip nervų namuose yra dėl ko gadintis, tai dar nesinori savęs "taškyti" ... Vat Toumei greitai viską į vietas sustatytų !  tongue.gif

Ar dar liko su užsieniu nenusvilusių? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2016 06 16, 07:55)
Ar dar liko su užsieniu nenusvilusių? sad.gif

Bet, tai o ką daryt? Kiek čia mūsų tos Lietuvėlės, vieni kitus pažįsta, vieni kitiems "giminės" pagal kačių liniją biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, britukų mylėtojos 4u.gif

Gal dar kas pamenat- auginu 4 m mėlyną meškiną Elfuką ax.gif
Tai va apie užsienius prakalbot, galvoju pasiklausiu 4u.gif

Elfas ruošiasi keletui metui su mūsų šeima išvykti į Ameriką, norėjau paklausti- gal kuri jūsų skraidinot/parskraidinot savo meškius į tolimą kelionę? Gal kokių patarimų turėtumėt? Labai bijau, kad jis iš baimės nenumirtų unsure.gif Beveik para gausis jam prasėdėt narve...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura x: 17 birželio 2016 - 11:47
Sveikos Supermamos,

Ieškau patarimo.

Nuomonių skaičiau įvairių, todėl (gal būt neteisingai) buvo priimtas sprendimas prieš sterilizuojant mūsų pustrečių metų britų trumpaplaukę leisti jai atsivesti vieną vadą. Katė reguliariai tikrinama pas veterinarę, iš namų niekur neina, o ir tėtis labai gražus atsirado.

Gegužės 31 dieną gimė vienas katinėlis ir trys katytės. Sekančią dieną, išsigandę kraujo lašų ant kilimo, katę nuvedėme x-ray pas veterinarę. Katė sveika, jaučiasi gerai, gimdymas praėjo tvarkingai.

Kačiukams paruošėme gultą, kurio pusę šildo 39 laipsnių temperatūrą palaikantis padukas, šone - 60W lempa 28, dabar 26 laipsnių aplinkos temperatūrai palaikyti. Visi kačiukai noriai maitinosi iš katės, katė juos mokėsi prižiūrėti. Iš tikrųjų mažas stebuklas smile.gif

Kačiukus kasdien svėrėme ir antros dienos vakare pastebėjome, kad trys kačiukai priaugo po 10-12g, o viena - tik keturis. Sekančią dieną ji buvo jau -10 nuo gimimo svorio (gimė 92g). Skubiai susisiekiau su veterinaru ir tą vakarą jau maišiau pieno miltelius bei mėginau maitinti iš buteliuko, sekėsi sunkiai, kažkiek gėrė, tačiau ne tiek, kiek norėtųsi ir ne taip sklandžiai. Ji ir katę reguliariai žysti bandė, tačiau vis pamesdavo. Tada vėl susitikau su veterinare ir gavau 1ml švirkštą bei patarimą, kokį pieną pirkti (ožkos "for puppies", kažkuo ale geresnė formulė, nei "for kittens"). Prisimokiau internete iš video pamokų ir atsargiai pradėjau maitinti katytę švirkštų, pieną pašildęs iki 40 laipsnių ir uždėjęs pašildytą žinduką, viską prieš tai sterilizavus žinoma. Vuolia! Katytė atsigavo ir pradėjo reguliariai priauginėti svorio. Maitiname jau 21-ma diena kas 2-3 valandas blink.gif  wub.gif

Kačiukai jau atsimerkė, visi jaučiasi gerai, visi jau bando žaisti ir yra reguliariai prižiūrimi. Baugina tik toji ketvirtoji katytė - lyginant su kitais ji akivaizdžiai atsilieka (išvaizda, nes šiaip ir valgo noriai ir yra žaisminga). Pagrindinė problema atrodo yra kailiukas šiuo metu, jis labai retas. Turint omenyje, kad pirmasias tris dienas katytė neprivalgė tiek, kiek reikėjo... Tai pasakius, ko galim tikėtis jūsų nuomone? Ką kalba jūsų patirtis?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakabidu: 23 birželio 2016 - 17:10
QUOTE(Pakabidu @ 2016 06 23, 18:10)
Sveikos Supermamos,
Ieškau patarimo.
Ačiū!

Matau, kad niekas neatsako, tai aš pasidalinsiu mintimis :-)
Lašai ant kilimo po gimdymo- natūralu, traukiasi gimda.
Su kačiukais viską labai gerai ir rūpestingai darėte :-)
Būtų buvę gerai, kad veterinaras mažąjai katytei iš karto būtų suleidęs vaistukų (maža ką, kartais pasitaiko kokia infekcija).
Svorio praradimas bet kokiu atveju yra signalas, kad kažkas negerai.
Nereikėtų kreipti dėmesio į retą kailiuką. Su laiku susitvarkys ir bus toks koks reikia. Tiesiog pas ją dabar viskas atsilieka, dėl turimų problemų, kurias labai sunku nustatyti. Jos gali išaiškėti žymiai vėliau, katytei augant. O gal viskas bus gerai, tik ji bus smulkesnė, gal silpnesnio imuniteto, o gal turi kokių vidinių problemų, kurios pasireikš vėliau. O gal viskas bus gerai. Reikia ją stebėti.
Jei katytei jau virš dvidešimt dienų, maitinti reikia rečiau. Kas 2-3 valandos maitinama tik pirmą savaitę. Antrą savaitę- kas 3-4 val., o toliau kas 4-6 val. Tada reikia bandyti ( galima jau nuo mėnesio ar pusantro) duoti (pradžioje į burnytę) mirkyto sauso maisto.

Sėkmės.

Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2016 06 15, 21:31)
Apmaudžiausia,kai su kaupu "pasimauni" . Išsipilsiu aš vieną kartą į eterį su tuo užsieniu ... Tenka paskutiniu metu svarstyti - ar užkelti vėją , ar bandyt viską spręsti su jais taikiai... Bet kai ir taip nervų namuose yra dėl ko gadintis, tai dar nesinori savęs "taškyti" ... Vat Toumei greitai viską į vietas sustatytų !  tongue.gif

Galiu atvirai pasakyti ir su milžinišku skausmu širdyje, kad mano bandymai ''kelti vėją'' arba rasti kompromisą gražiuoju per ilgus 3 metus su prancūze, kuri nusipirko mano ilgaplaukę Bitę nuėjo per niek. Tiek nervų, laiko ir pastangų atidaviau, kad atgaučiau savo mylimiausią vaiką, nesvarbu man ir kokioje kondicijoje aš ją atgaučiau, nors ir luošą ar be akies - vis tiek norėčiau atgauti. Bet prancūzė mėgaujasi mano skausmu, laužo kontraktą, daro ką nori ir kaip nori. Nevilioja jos net ir pasiūlyti dideli pinigai - 2000 eur už katės grąžinimą. Taip, kad ne visada padeda vienas ar kitas kelias, aš po tokios kovos paprasčiausiai pasidaviau... Nebežinau ko imtis, atrodo, kad padariau viską, ką galėjau, įjungiau daug prancūzų veisėjų ir žmonių, kurie norėjo man padėti dėl Bitės, deje, prancūzė gudri ir suprato visus mėginimus... Šiuo metu nežinau kur mano Bitė gyvena ir ar dar išvis yra gyva. Prancūzė per Velykas savo tinklapyje paskelbė, kad parduoda mano Bitę už 600 eurų kaip namų puošmeną, kad ji neturi jokių defektų, gali dalyvauti parodose, yra sveika ir pasiruošusi keliauti į naujus namus. Paskutinį kartą pabandžius gauti iš jos atsakymą (neatrašinėja man nuo 2014 m,. gruodžio), ji man atrašė, kad aš ją apgavau, pardaviau sergančią katę bei brokuotą, prabilo, kad jos sąkandis yra netaisyklingas, ji negali būti veisiama ir dalyvauti parodose, kad nuolatos serga nežinia kuo ir neva jos nebuvau informavusi apie B kraujo grupę, taip pat ji teigia, kad ji už katę sumokėjo 200 eur daugiau nei aš iš tikrųjų iš jos paprašiau ir gavau. Ji niekada man nėra atsiuntusi jokių išrašų iš veterinarų, yra visi mūsų susirašinėjimai, kur ji buvo informuota ir apie kraujo grupę, ir apie pinigus kiek kainuoja katė ir t.t. Įkėliau visą istoriją su įrodymais į grupę Bad catteries around the world, paviešinau viską, kiek ji meluoja, laužo kontraktą ir taip išeina apgaudinėja būsimus katės pirkėjus, nes juk skelbime nurodo, kad katė be jokių defektų, o man nurodė visiškai kitaip, tik be jokių įrodymų. Sulaukiau didelio žmonių palaikymo, bandymo padėti ir klasta perpirkti iš jos Bitę, tačiau ji gudresnė nei visi manė ir supratusi visus planus - katės nei vienam iš tų žmonių nepardavė... Dabar nežinau kur ji yra, kam buvo parduota, nežinau kaip sužinoti. Turiu tik čipo numerį Bitės ir kontraktą, daugiau nieko. Bandžiau europetnet ieškoti pagal čipą, bet ten paskutiniai duomenys atnaujinti 2 mėn. po Bitės pardavimo į Prancūziją... Visi keliai ir būdai išmėginti - beviltiška. Tebūnie man tai bus pati didžiausia veisimo klaida ir pamoka, žinau tiktai viena - jei kada sugrįšiu į šį hobį, NIEKADA DAUGIAU NIEKAM NEBEPARDUOSIU SAVO KAČIUKŲ VEISIMUI, JOKIAM VEISLYNUI, NEI GARSIAM, NEI NEŽINOMAM, O VISI KAČIUKAI SKIRTI NAMAMS BUS IŠKASTRUOTI/STERILIZUOTI MANO PAČIOS NUO 3-4 MĖN. Sutartys yra bejėgės prieš tokius šėtonus, tebūnie jiems tai lieka ant sąžinės.
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2016 06 27, 13:52)

drinks_cheers.gif daug ramiau kai atiduodi jau sterilizuotą, tada niekam jokių pagundų nekyla ir visų nervai ramesni.
Aš jau irgi su viena ponia pasimokiau, dabar labai sunku žmonėmis pasitikėti.
Kai perka vienaip kalba, o nusipirkę daro ką nori. Sutartis neįdomi pasidaro. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2016 06 27, 18:58)
drinks_cheers.gif daug ramiau kai atiduodi jau sterilizuotą, tada niekam jokių pagundų nekyla ir visų nervai ramesni.
Aš jau irgi su viena ponia pasimokiau, dabar labai sunku žmonėmis pasitikėti.
Kai perka vienaip kalba, o nusipirkę daro ką nori. Sutartis neįdomi pasidaro.  doh.gif

Kvailiausia, kad kontrakte nurodyta, kad ji negali niekam perparduoti Bitės, o turi katę grąžinti man arba tik man leidus gali kam nors ją STERILIZUOTĄ perleisti, o ne perparduoti. Bet skelbime Bitė dar nebuvo nei sterilizuota, nei už dyką dovanojama, o perpardavinėjama... Kai keli žmonės norintys man padėti paklausė jos, o kodėl parduodat, kodėl neveisėt per 3 metus su ja nieko jei veisimui pirkot, ji visiems rašė, kad aš apgavau ją dėl kraujo grupės ir ji nerado katino tinkamo. Nors kaip aš galėjau ją apgauti, kai yra visi susirašinėjimai dar iki jos depozito pervedimo, kur aš minėjau kraujo grupę, plius kontrakte išryškinta ir įrašyta kraujo grupė. Ji galėjo ne vieną sykį šitą dalyką matyti ir išgirsti, bet meluoja ir neraudonuoja, ir visiems skirtingai teigia, man rašo be jokių įrodymų vienaip, būsimiems pirkėjams suokia kitaip. Padlos tokios bobos, ir tai dar per švelniai pasakyta. Nors negalima linkėti kitam blogo, bet šitai Christelei Teyssier linkiu sulaukti tokio paties skausmo ir bemiegių naktų, kiek ji man nervų sugadino...
Atsakyti
Sveikos, britų mylėtojos smile.gif
Kaip jūsų kailiniuočiai per karščius gelbėjosi?
Šį šeštadienį buvau gudresnė ir įdaviau vaikams gėlių purkštuką - katinas net ausies nepajudindavo, kai vaikai sąžiningai savo darbą dirbo.
O paeitą savaitgalį, tai vargo taip
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasska: 03 liepos 2016 - 21:14