Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Arvika @ 2016 05 03, 20:52)
Laba visoms, šimts metų, o gal ir du šimtai biggrin.gif Užklydau su klausimu - pažįstama mąsto apie brituką, namams, ne veisimui. Brukštelkit, kas turit kačiukų. Jau taip atsilikau, naujųjų vieslynų nepažįstu, o čia žinau yra senų gerų vilkų su bagažu sukauptu biggrin.gif

Laba.
Apie trumpaplaukį mąsto? blush2.gif Pas mane viena fantastiška ilgakasė laukia savo žmonių mirksiukas.gif Nu irgi britukė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2016 05 03, 20:08)
Laba.
Apie trumpaplaukį mąsto?  blush2.gif Pas mane viena fantastiška ilgakasė laukia savo žmonių  mirksiukas.gif Nu irgi britukė  hihihi.gif

o, britukus jau turi, senai tikrai bebuvau čia biggrin.gif rodyk grožį smile.gif aš dar rodau, kokių būna, pirmiausia išaiškinau kodėl veislynus reikia rinktis, dabar žiūrim toliau.
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2016 03 19, 17:36)
Sveikos,
Mes vis dar ieškome naujų šeimininkų smile.gif Panašu kad vis nesusitinka keliai smile.gif Gal kartais jie čia lankosi smile.gif
user posted image

Radot jau namučius?

Dabar ir vada margiukų yra wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Va ir mano išdykėlė meilūnė wub.gif

Leila wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Leila Persijos auksas

Žada užaugti tikra gražuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2016 05 04, 08:21)

Žada užaugti tikra gražuolė  mirksiukas.gif

Tikrai gražuolė pūstauodegė wub.gif
O mes tai šianakt gimdome tai naktinėju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2016 05 06, 01:16)
O mes tai šianakt gimdome tai naktinėju smile.gif

Laikau kumščius. Nors jau seniai temos neskaičiau ir nežinau, kuri čia vaikučių laukės, bet neabejoju, kad bus gražuoliai. Sveikatos ir linksmai augti!
Atsakyti
Atradom išrinktąjį pažįstamai Aluonos veislyne smile.gif Nubalsavo jos šeimyna, kad melynukas ir psio.
Atsakyti
Mes skelbiam naujų namučių paiešką - auksiukas Dakaras ieško naujos mamytės ... unsure.gif

user posted image
Atsakyti
mano meilei jau metai wub.gif wub.gif

user posted image
user posted image

atrodo dar taip neseniai ieskojau skaitinejau. o va kaip greit laikas prabego ax.gif ax.gif

Labai aciu semlinai uz nuostabia katyte, uz patarimus ir palaikyma smile.gif ir uz visokiariopa pagalba. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2016 05 17, 21:57)
mano meilei jau metai wub.gif  wub.gif

user posted image
user posted image

atrodo dar taip neseniai ieskojau skaitinejau. o va kaip greit laikas prabego ax.gif  ax.gif

Labai aciu semlinai uz nuostabia katyte, uz patarimus ir palaikyma smile.gif ir uz visokiariopa pagalba. 4u.gif  4u.gif

Sveikinimai Gijai su gimtadeniu 4u.gif ir Freke labai ačiū, kad suteikiate galimybę matyti nuotraukose kaip ji auga.
Visada džiaugiuosiu kai mano vaikai turi puikius šeimininkus. Laimingi šeimininkai ir augintiniai yra pats geriausias balzamas širdžiai wub.gif
Atsakyti
Truputėlį margumo įnešiu į temą smile.gif
Mūsų broliukai ieško šeimininkų, gal kartais čia jie blaškosi biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2016 05 30, 22:13)
Mūsų broliukai ieško šeimininkų, gal kartais čia jie blaškosi biggrin.gif

Mielybės tongue.gif wub.gif .. Linkiu greit surasti namučius burbuliukams ..nes mes tai pastrigom ... unsure.gif

Na, bandom pasirodyti natūralioje aplinkoje , gal taip kokią mamytę surasim tongue.gif

Dinukas išėjo į medžioklę biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dakaras taip pat ..bandė atipalaiduoti biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti