Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

Laba diena 4u.gif
ateina burbuliukai Apolonas ir Amuriukas pasirodyti, kaip auga linksmi ir stiprus smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos. Gal galit patarti del zalios mesos kaciukui (8 men)? Kokia geriausia - jautiena, kalakutiena? Ar tikrai suaugusioms katems ir kaciukams galima duoti vistienos kakliuku?
Kazkaip uzsizaidem su konservais ir sausu maistu, tada nupirkom jautienos sprandines, tai suauges katinas ede, bet irgi sunkiai kramte, gan dideliais gabalais supjaustem. Mazoji tik palaize.
Atsakyti
QUOTE(Varene @ 2016 11 19, 22:20)
Sveikos. Gal galit patarti del zalios mesos kaciukui (8 men)? Kokia geriausia - jautiena, kalakutiena? Ar tikrai suaugusioms katems ir kaciukams galima duoti vistienos kakliuku?
Kazkaip uzsizaidem su konservais ir sausu maistu, tada nupirkom jautienos sprandines, tai suauges katinas ede, bet irgi sunkiai kramte, gan dideliais gabalais supjaustem. Mazoji tik palaize.

Jautiena geriausia, kalakutiena ir vistiena duodu tik apiplikyta, 1-2 min, verdanciu vandeniu(del salmoneliozes). Kad gabaleliai didoki nieko tokio. Geriau vystosi zandikaulio raumuo. Kakliuku neduodu, (dar pasprings), bet kad gautu pakankamai kalcio turiu kavamale susimalus kiausiniu lukstu, kuriuos beriu ant slapio maistelio (konservu, mesos). Dar patarciau tureti saldiklyje neperdidziausiais gabaleliais supjaustytos ir suporcijuotos jaucio sirdies. Tegu kramto i sveikata ir auginasi didelius zandus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samantha: 27 lapkričio 2016 - 11:44

Sveiki,

nusprendėm pirkti britų trumpaplaukį kačiuką.Reikia patarimų kur geriausia pirkti, kačiukas gali būti be dokumentų, nes tada ir kaina mažesnė.

Ar ši veislė draugiška vaikams?
Atsakyti
QUOTE(slaiga @ 2016 11 30, 16:50)
Sveiki,

nusprendėm pirkti britų trumpaplaukį kačiuką.Reikia patarimų kur geriausia pirkti, kačiukas gali būti be dokumentų, nes tada ir kaina mažesnė.

Jeigu nusprendėte pirkti Britų Trumpaplaukį, tai pirkti teks veislyne. Jeigu norite tiesiog pilko/sidabrinio/tt kačiuko, galite pirkti pigiau ir dalyvauti loterijoje, kas išaugs ir kokios sveikatos.

Kergiant savo katiną su keliomis katėmis ir tikrinant prieš kergimą sveikatą - ir tai ne visada pavyksta ligų išvengti, o tie "papigiai" veikėjai iš skelbimų, kur kergiasi po 50 eurų su visais, nualinti ir ne vieną šimtą kačių turėjo be jokių tyrimų... O žmonės paskui stebisi, kaip tai ir kodėl su kačiuku (dažniausiai paimtu 6-8 savaičių) taip atsitiko.

Toks jausmas, kad vidutiniškai iš trijų interesantų , vienas bando sutaupyti, antras jau bandė ir šį kartą nori iš veislyno ir klausinėja apie inkstų ir širdies tyrimus "nes turėjome kačiuką, bet staigiai/po ilgo gydymo netekome, o trečias ne iš Lietuvos/lietuvis gyvena užsienyje.
Atsakyti
QUOTE(slaiga @ 2016 11 30, 15:50)

Dažniausiai pamatę vaikus, pasislepia, nelaukia kol bus tampomi už uodegos.
Atsakyti
mūsiškis kaip mes juokiamės pats pasiduoda... o jei rimčiau tai su naminiais vaikais (mūsų) žaidžia, pats eina draugauti, leidžiasi jų nešiojamas, bet vaikai mūsų jau dideli (10 ir 8 metų)... kai įsigijom šunį jiems buvo atitinkamai 4 ir 2, katinas atkeliavo po 2 metų... be to nuo mažens mokinti, kad gyvūną galima pakalbinti jei ateina paglostyti, paimti ant rankų, bet jei bando pabėgti iškart paleist, tai ir atsiradus augintiniams problemų neiškilo... jei atvažiuoja svetimų tai katinas dingsta nežinoma kryptimi ir atsiranda tik išvykus svečiams... šuo irgi iškart prisiparkuoja prie mūsų miegamojo durų su žvilgsniu aš būsiu ten... uždarot duris ir netrukdot biggrin.gif
Atsakyti
Ko taip tylu, nieks savo pūkuočių nerodot? Kaip mažyliai auga, gal pasirodykit 4u.gif O tai užsislaptinusios laikot biggrin.gif Jau taip pasiilgom paprastų, ne viršeliams skirtų, nuotraukų. Norisi bent akimis paglostyti smile.gif
Bent kažkada ši SM tėmelė buvo pati draugiškiausia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 10 gruodžio 2016 - 12:29
QUOTE(slaiga @ 2016 11 30, 16:50)
Sveiki,

Kadaise ir aš nusipirkus buvau "britų trumpaplaukę" Na suprantu kvailas ten mano pirkimas buvo iš nuotraukų (kaip dabar spėju vogta mamos foto man parodyta). Taigi iš mano britės trumpaplaukės užaugo kone persų ilgaplaukė biggrin.gif Faina katytė bet ne Britė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*K&K @ 2016 12 10, 14:04)
Taigi iš mano britės trumpaplaukės užaugo kone persų ilgaplaukė biggrin.gif Faina katytė bet ne Britė biggrin.gif

Gal tokia?
Labai gražūs wub.gif
Parodykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 10 gruodžio 2016 - 14:11
QUOTE(Merii @ 2016 12 10, 14:10)
Gal tokia?
Labai gražūs  wub.gif
Parodykit  4u.gif

Aciu smile.gif
Nemoku ideti foto telefonu smile.gif "namine" foto norejau parodyti septynetuko Britu ilgaplaukiu kaciuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 10 gruodžio 2016 - 23:31
QUOTE(*K&K @ 2016 12 10, 15:04)
Kadaise ir aš nusipirkus buvau "britų trumpaplaukę" Na suprantu kvailas ten mano pirkimas buvo iš nuotraukų (kaip dabar spėju vogta mamos foto man parodyta). Taigi iš mano britės trumpaplaukės užaugo kone persų ilgaplaukė biggrin.gif Faina katytė bet ne Britė biggrin.gif

Na taip be dokumentų perkant niekada negali žinoti kas išaugs.
Atsakyti