QUOTE(amberr. @ 2018 02 10, 12:10)
O kiek laiko bandet ta krema? Diena? dvi? taip, kvapas ir konsistencij tikrai panasu i Nivea, bet tai nereiskia, kad ir efektas toks pat.. Taip, jis neturi kazkokiu spec ingridientu, kurie kovotu anti aging ar pan, bet kazkoks jis tikrai kitoks nei visi.. naudoju krema jau kuris laikas.. tikrai labai patinka.. aisku, kaina pas mus nenormali.. Airijos duty free 117e jis, kai pas mus 150e.. as linkus labiau i seruma daugiau investuot, bet kas turi galimybe, tai manu verta bent karta sunaudot ir isbandyt ju ta krema..
Turiu ju dar ta losjona skysta toki.. bet kol kas nebandziau..Tureju lupu balzama.. be konkurencijos man jis pats geriausias is to ka bandzius.. o bandzius tikrai daug.. ir pirksiu tikrai dar ne karta
Turiu ju dar ta losjona skysta toki.. bet kol kas nebandziau..Tureju lupu balzama.. be konkurencijos man jis pats geriausias is to ka bandzius.. o bandzius tikrai daug.. ir pirksiu tikrai dar ne karta
Kadangi aš irgi esu lūpų balzamų/vazelinų/blizgesių ir t.t.t.t. karalienė, kalbat apie šį:
balzamą ar šį?
Man kolkas geriausiai pasiteisinęs Clarins ir By Tery (bet šitas tepamas pirštu, tas nervuoja)