QUOTE(tuktuk @ 2016 03 06, 22:24)
Nu svarbu bendram rezultate nelaimėjo
Man šiaip buvo labai bjauri ir veidmainiška pati dainos idėja įvykių Ukrainoje kontekste. Maždaug- visi būkime draugais, susikibkim už rankų, būkim kaip vienas
(šūviams Ukrainoje betratant) Tfu, kaip buvo bjauru klausyt
Todėl džiaugiuosi, kad Lietuva bent jau tokia maža dalelyte prisidėjo prie savo pozicijos pareiškimo dėl okupacijos. Jei nors vieną ukrainietį pradžiugino tas 0 balų, tai valio
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 06, 23:35)
Kad gal ne visai taip. Tam tikros šalys (kuriom dzin ta Ukraina iš esmės) matyt davė labai daug ir galiausiai ji laimėtų, bet tada gale ėmė "strigti" ryšiai, ko juk jau nebuvo eilę metų, o gal ir niekada nebuvo šiame konkurse, prie prastesnių technologijų. Ir tikriausiai buvo perskaičiuota bei nuspręsta, kad negali laimėti tokia šalis kaip Rusija, ne 2015-ais.
Nebent tokių strigimų būta ir anksčiau, bet aš tikrai nepamenu, o žiūriu jau eilę metų
Papildyta:
Aišku reik
Putuliukas toks buduliukas
Reikia imtis ir kūdint
Jei iki finalo nenumęs nė gramo, pasmerkit mane
jeetau, nu gal užtenka visur sąmokslų ieškot
nebūtų ji laimėjus... ne visiem ta verksnė patinka... o strigimai buvo, yra ir bus visada - nepamirškim, kad čia TIESIOGINIS eteris... o kai ispano kažkuriais metais, pusė šalių nematė, ir jis antrą kartą dainavo, šito matyt niekas neprisimenat?
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 03 07, 00:13)
Aha, balerina iš fortepijono buvo ne spec. efektas
gal nelyginkit, kur kažkokia mirtišė iš pianino išlenda, o kur ledas ant scenos su daugkartiniu pasaulio čempionu