Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (4)

QUOTE(Neverk @ mama,2016 03 06, 00:17)
Nu baikit kniaukt jau, dievaži - užpypino. Balsavot? Ar matėt, kad ir žiūrovai, ir komisija panašiai balsuoja? Prasikrapštykit akis ir ausis - Aistės pasirodymas nėra geriausias.
Nors man visai kirba noras išgrūsti šitą amžiną nuskriaustąją į ESC, kad pamatytų (jūs - taip pat), kaip niekam neįdomios tokios perkūno ožkelės.

Bet tai kokia įžeidinėtoja tu, verkike, baisu skaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 06, 10:13)
Apskritai apie Jazzu mano nuomonė vis blogėja ir blogėja.

drinks_cheers.gif
Matyt čia bus variantas "duok dainuoti, bet neleisk kalbėti". biggrin.gif

Man vakar pabodo renginį žiūrėti ir su mažąja pradėjom youtubėj šunų parodas žiūrėti, tad žiūrėjau pasyviuoju būdu. Nuobodus vakaras. Kas iš jo liko, tai tik Aistės pakitusi suknelė ir tos gulbės, kas irgi nesužavėjo.

Nesuprantu, negi ruošiamės siųsti Jenings? unsure.gif Lietuviai sugeba stebinti...

Vis dar tikiuosi Donato "išovimo" bent jau per finalą. Jei taip nieko ir neįvyks, liks ir jis tame pačiame lygmenyje kaip Aistė su žąsimis- kiek gi galima žaisti su tuo pačiu. Gal, sakau, jis pasirašė kokį kontraktą su tais švedais, kurie video klipą jam suko, kad toliau nuo to nenueinama. g.gif

Estas man nepatiko. Negi jo nė viena dar nenugriebė? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 06 kovo 2016 - 10:50
Tikrai Aiste nusivaziuoja vis labiau doh.gif Buvau uz ja visa laika, dabar nebezinau. Daina man vis dar patinka, tik bijau, jog jai siuolaikines dainos pateikimo versijos bus ne ne ne ir toliau ten plasnos, verks... Isvis, paklausius kitu saliu pasirodymus, esu uz nieka is Lietuvos unsure.gif Nera ne vienos dainos, kuri galetu varzytis su latviais, svecarais, norvegais, risais, vengrais, ukrainieciais, kiprieciais, prancuzais ir t.t.

Lenku daina man patinka, bet ne live, deja. Margaretos daina irgi labai patiko, bet live ji siaubinga.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 06, 11:11)
Lenku daina man patinka, bet ne live, deja. Margaretos daina irgi labai patiko, bet live ji siaubinga.

Pritariu. Gyvai nekaip Margaret suskambėjo. O gaila...
Prieš tai, jai Eurovizijoje prognozavo vos ne pirmą vietą.
Michalo daina vis tik prastesnė...
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2016 03 06, 12:21)
Pritariu. Gyvai nekaip Margaret suskambėjo. O gaila...
Prieš tai, jai Eurovizijoje prognozavo vos ne pirmą vietą.
Michalo daina vis tik prastesnė...

Prastesne, bet kazka kabinancio turi. Is pirmo karto jusu imesta nuorodakelis kartus perklausiau. O vat paskui irasa us finalo paziurejau ir kazkaip grojo pragrojo...
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 03 06, 10:44)
Nesuprantu, negi ruošiamės siųsti Jenings?  unsure.gif Lietuviai sugeba stebinti...

Eilinį kartą žemiau plintuso būsim cool.gif
Bajeris buvo, pamačiusi vakaro komisijos ir žiūrovų rezultatus, pacitavau gabaliuką iš ericoootės ironiškai, tai mano šuo į mane tokiom akim ir ausim blink.gif wtf blink.gif
doh.gif lotuliukas.gif šuniukams pats tas tas chouuuuuuum, bet ar žmonėms? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 03 06, 01:50)
kad tik turėtų pateisinimą saviškių - Erikos ar Donato išsiuntimui į Euroviziją.

a tai jau ir Erika saviškė? prieš savaitę berods tiks Doncė buvo biggrin.gif pavarot jūs, sąmokslo teorijų mylėtojos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 06 kovo 2016 - 12:28
QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 06, 13:28)
a tai jau ir Erika saviškė? prieš savaitę berods tiks Doncė buvo biggrin.gif pavarot jūs, sąmokslo teorijų mylėtojos  biggrin.gif

O taip, visuotinis samokslas pries Aiste rolleyes.gif Nes taip jau yra, nes kitaip ir buti negali cool.gif
P.S. Man tik idomu, ka zmones turetu rukyt, kad tos zasys patiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 06 kovo 2016 - 12:40
QUOTE(Monmorensis @ 2016 03 06, 12:28)
a tai jau ir Erika saviškė? prieš savaitę berods tiks Doncė buvo biggrin.gif pavarot jūs, sąmokslo teorijų mylėtojos  biggrin.gif

paskaityk FB, ką žymūs LT muzikantai palaiko mirksiukas.gif
Aš apie Eriką. Labai intensyviai palaiko, tikra palaikymo kampanija ten užvirta.

Tai gal dėl to saviške ją užvardino g.gif

Atsakyti
Komentarai:
"Tie, kurie tikrai norit padėti išrinkti kūrinį į Euroviziją ir žadat balsuoti, štai ką patarčiau: nebalsuokit už atlikėją vien dėl to, kad jis yra jūsų giminaitis, draugas, draugo draugas, pažįstamas, kad jis jūsų žemietis ir t.t.. Toliau: nebalsuokit vien dėl to, kad jis jums simpatiškas, kad jo graži šukuosena, gera figūra, kad jis mielas ir t.t..Čia ne grožio konkursas. Prieš balsuodami, išklausykit 2-3 patikusius kūrinius, geriausiai per stereo ausines, nematydami atlikėjo, įvertinkit muzikinę dalį (gyva ar sitezatoriai), atlikėjo balsą, dainos eigą – ji turi vystytis kaip ugnikalnis: papėdė , kilimas ir viršūnėje – ugnis. Galit vertinti ir sceninį įvaizdį, bet tai laisvai kintamas dalykas.Tada pasirinkit ir balsuokit".

"Kodėl aš balsuosiu už A.Pilvelytės atliekamą kūrinį? Todėl, kad tai vienintelis kūrinys, kurio klausant, eina šiurpuliukai; stiprus balsas, ,,gyva‘‘ muzikinė dalis, labai stipri antra dainos pusė, ypač pabaiga. Yra vienas bet: vakarykštes gulbes ir suknelę ,,mest lauk‘‘ – tik ugnis ekrane, jos kuo daugiau ir atsižvelgti į pastabas vokalui. Gaila, kad Aistė per daug užsižaidė su įvaizdžio scenoje kūrimu. Reikia grįžti į pradžią. Už Donatą nebalsuosiu, nes ,,negyva muzika‘‘, daina silpnesnė negu jo 2012m. dainuota Eurovizijoje, ,,šalta‘‘, prasidėjus priedainiui į pabaigą nėra geros kulminacijos. Antroje vietoje šiuo metu kol kas Rūta. Jeigu finale atsiras kažkiek judesio scenoje, nebus tokia moteriška – pagal Hipelhauptaitę - atjaunės – bus kita rimta kandidatė su savo kūriniu į Euroviziją. Kitos dainos, manau, Eurovizijai netinka".

Atsakyti

Dėl Aistės gulbių... Tai geriau jų būčiau nemačiusi smile.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Nes paskui gali vėl kilti noras kelis metus teliko nebeįsijungt biggrin.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Dabar belieka laukt atsakomojo žingsnio, kada Rūta iššaus su taikos balandžiais biggrin.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 06, 14:01)
Dabar belieka laukt  atsakomojo žingsnio, kada Rūta iššaus su taikos balandžiais  biggrin.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Oooooo biggrin.gif
O Donatas ka? Ziurkenus ratuka sukt paleis?
Atsakyti