QUOTE(Monteverte @ 2016 03 12, 11:53)
O aš pagaliau sulauksiu Nickelback Nikeliukas grįžta iš tiesų, tikiuosi
oi į šituos ir aš norėčiau ale nerandu draugų šiuo klausimu - niekas nenori su manim į Kauną dėl jų važiuot
QUOTE(Jolleee @ 2016 03 12, 13:34)
koks fainuolis tas Peteris "pasaulinio garso grupės Fools Garden lyderis Peteris Freudenthaleris. Jis džiaugėsi galėjęs atvykti į Vilnių būtent kovo 11-ąją, plazdant trispalvėms. Vaikščiodamas po senamiestį vokietis niūniavo Marijono Mikutavičiaus dainą Aš tikrai myliu Lietuvą"
http://www.15min.lt/...alui-124-594875
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 12, 14:06)
Buvo toks atvejis, kai taip įsiklausiau tą dainą, kad sustojimą su autiku pravažiavau
tai jau gerai įsitraukei užliūliavo
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 12, 14:29)
Zvonkus FB'e
Į Euroviziją reikia siųsti Rūtą Ščiogolevaitę, nes ji visur, kur bedalyvautų, užima antrą vietą.
Antra vieta didžiajame finale Lietuvai būtų labai didelis pasiekimas
Į Euroviziją reikia siųsti Rūtą Ščiogolevaitę, nes ji visur, kur bedalyvautų, užima antrą vietą.
Antra vieta didžiajame finale Lietuvai būtų labai didelis pasiekimas
ale, reikia plačiau mąstyt - ta antra vieta gali būt ir nuo galo
QUOTE(Pikė Mukuotukas @ 2016 03 12, 14:48)
šiandien LTV EV prodiuseriai kalbėjo, pasipiktinau, kai į vedėjo klausimus apie tai,kodėl užsienio ir mūsų komisijos vertinimai skiriasi, pripažino, kad mūsų komisija ne mažai balsuoja už atlikėjų patirtį, scenos stažą. Kažkaip neteisingai visa tai pasirodė. Taip mūsų estradoj tik legendos. Iki mirties.
tai vat viską ir pasako.. kuo didesnė patirtis, šiaip jau, tuo mažiau entuziazmo ir gaivaus vėjo sklinda nuo jų