QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 11, 13:06)
Pažiūrėjau vakar prieš miegutį tą įmestą reportažą apie EV užkulisius. Tai geriau būčiau nežiūrėjusi, nuotaiką numušo
Donatas. O va jo interviu mane nuvylė Nors jau ankstesnėse laidose matėsi tos tendencijos... Bet dabar prašviesėjo viskas galutinai. Juk jam EV tik tramplynas į tolimesnius vandenis , priemonė, kaip tarpinė stotelė. Ir tai jis aiškiai pasako.. Ne Lietuvos garsinti jis visų pirma važiuotų, o dėl savo asmeninių planų Lietuva tik tarp kitko.
na, Ingėnai, nebūkit naivi visi iki vieno jie ten nori važiuoti dėl savęs, VISI. Nes kiekvienas dainininkas tikisi ir nori išplaukti į platesnius vandenis. IR TAI NORMALU. Nes tai jų duona.Ir man kaip tik tas seilėjimąsis, kad dėl Lietuvos, Lietuva ir bla bla bla rodo veidmainiškumą ir norą įtikt žiūrovui.
beje, įmeskit tą interviu nuorodą kuri nors ačiū
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 03 11, 19:32)
http://www.15min.lt/...ideo-124-593523
Man patinka kad Donatas bent jau nuosirdus. Taip, jis kalba kad pirmiausiai jis dalyvauja, del saves. Bet pabaigoje vistik pamini ,kad atstovauja Lietuva. Manau taip galvojo ir visi iki siol Lietuvva atstovave atlikejai. Kiek naudos pirmiausia tai jiems atnes, bet garsiai to nesakydavo.
Man patinka kad Donatas bent jau nuosirdus. Taip, jis kalba kad pirmiausiai jis dalyvauja, del saves. Bet pabaigoje vistik pamini ,kad atstovauja Lietuva. Manau taip galvojo ir visi iki siol Lietuvva atstovave atlikejai. Kiek naudos pirmiausia tai jiems atnes, bet garsiai to nesakydavo.
QUOTE(blackkiss @ 2016 03 11, 21:29)
Ooo, Aistut... pabašu, kad nuo antros vietos sindromo nepabėgsi
bet šįkart turim net dvi antros vietos sindromininkes pasijuokčiau, jei abi surinktų vienodai taškų