QUOTE(fukse @ 2016 03 11, 08:06)
įsiskaičiau, supratau ir atsiprašau, turėsiu tai omeny
Papildyta:
Pažiūrėjau vakar prieš miegutį tą įmestą reportažą apie EV užkulisius. Tai geriau būčiau nežiūrėjusi, nuotaiką numušo
Laida
neįtikėtinai tendencinga. Išskirti tik trys kandidatai, visi kiti nurašomi arba praignoruoti.
Rūta. Na tokio pasitikėjimo savimi galima tik pavydėti
Nors jai pačiai šiaip gal gerai
Erika. Nieko prieš ją neturiu, ir jos daina patinka, ir ji pati. Antras arba trečias mano pasirinkimas. Reportaže irgi viskas su ja labai tvarkoj. Žmogus labai stengiasi, kryptingai dirba. Pagarba
Donatas. O va jo interviu mane nuvylė
Nors jau ankstesnėse laidose matėsi tos tendencijos... Bet dabar prašviesėjo viskas galutinai. Juk jam EV tik tramplynas į tolimesnius vandenis
, priemonė, kaip tarpinė stotelė. Ir tai jis
aiškiai pasako.. Ne Lietuvos garsinti jis visų pirma važiuotų, o dėl savo asmeninių planų
Lietuva tik tarp kitko.
Jeigu nežinočiau jo sveiko gyvenimo būdo, galima būtų pagalvoti žiūrint į jo veidą interviu metu, kad kalba kaip apsirūkęs , kažkokioje absoliučioje euforijoje. Na kadangi nerūko, reiškia, šalia turi žmones, kurie su tuo padirbėjo ir jį užprogramavo sėkmei. Juolab, kad dabar tai mOdinga.
Aš anksčiau labai mėgau Donatą, tą nuoširdų gerietį berniuką. Bet panašu, kad tokio nebėra, kažkoks visai kitoks jis man
Tas nuolatinis
man,
aš ir ne tik žodžiais, bet visu požiūriu
Nebeturiu už ką jo gerbti...
Aistė. Labai neigiamoje šviesoje ji pateikta. Net jei tai tiesa, net nesvarbu, ką aš arba kažkas kitas apie tai galvoja. Bet turint omeny, kad tai visgi dainų (!) konkursas ir renkamės dainą, tai kodėl susikoncentruoti į neigiamas atlikėjo savybes? Juolab, kad pati daina tai iš esmės tikrai gera. Žodžiu, Aistei reportažas daro tik meškos paslaugą...
Nusivylimas žiniasklaida, kaip šitaip šaltu snukiu prainoruojami dar du likę finalistai, Ruslanas ir Ieva
Ievos tai net veido (!) nemačiau viso reportažo metu (arba esu labai nepastabi).
Šiaip ar taip juk jie dabar yra lygiomis teisėmis su kitais. Ir taip va juos iškart nurašyti yra nepagarba nei jiems patiems, nei juos palaikantiems , nei galų gale žmogiškumui.
O vietoj jų tą fenomeną Lacko sugebėjo įkišti
Kas tai duoklė ir padėka tiems rusniškiams, kurie už Lacko balsavo? Ar čia tipo labai svarbus EV atrankų fenomenas, tas keistas Lacko populiarumas , kurio nebuvo galima nutylėti?
Patiko Nomeda Kazlas. Aišku, kad ypatingai taktiška ir protinga moteriškė.
Pažiūrėjau, buvo įdomu. Bet jau gailiuosi, kad pažiūrėjau. Nes visuma mane labai nuvylė
Toks jau tas gyvenimas, sąžiningumo matyt nerasta...