San Marino dedule pristate daina. Bandys europa pakereti seksualiu snabzdejimu. http://www.eurovisio...ts_i_didnt_know
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 03 09, 18:53)
San Marino dedule pristate daina. Bandys europa pakereti seksualiu snabzdejimu. http://www.eurovisio...ts_i_didnt_know
Balsas visai nieko(saldus kaip sirupas ),bet klipas toks sentimentaliai skystokas ,pasirodo rezisierius- Thierry Mugler
San Marinas, man atrodo, turėtų patikti tiems, kurie mėgsta Joe Dassin dainas
Bet jis daro klaidą dainuodamas angliškai. Tas akcentas labai jau rėžia ausį Užtektų jam sava kalba sudainuot.
Bet jis daro klaidą dainuodamas angliškai. Tas akcentas labai jau rėžia ausį Užtektų jam sava kalba sudainuot.
Uojiezau, ir su kvepalu buteliuku mano diedas, vsio, uztenka man San Marino, jau viskas absoliut tinka
Monte, a girdz, is tos laimes atiduodu montenegrus, naudokis, kol gera esu
QUOTE(eglegle @ 2016 03 09, 19:42)
Uojiezau, ir su kvepalu buteliuku mano diedas, vsio, uztenka man San Marino, jau viskas absoliut tinka
QUOTE(eglegle @ 2016 03 09, 18:42)
Dieve, krentu po kojom ir bučiuoju kojytes Šiandien dar žinok perklausiau ir taip atsidusau, kad jie ne mano. Va ką reiškia mano atodūsis - stebuklingas jis
Rodo per lrt laidą apie euro. Na, jau sureikšminimas vietinių stilistų, vedėjų ir tų pačių dalyvių tai nesvietiškas. Dauguma žodžių jiems apibūdint: "guru, legenda, profesionalas, deivė"
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 03 09, 17:53)
Leonard Cohen mėgdžioja, bet vis tiek gerai varo, užskaitau. Bet kiek nepatenkintų komentaruose, vajė vajė, jiems tik popsūchą paduok
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 09, 13:55)
bet latviukas man iš viso kaip ne savo rogėse ir vėžėse
Su rogėm mes niekur ir nevažiuosim, o ir kaimynui prašyčiau palinkėti "kad kelias nedulkėtų". Ne be reikalo sakoma, kad mes, lietuviai, tik prie stalo kaimyną bučiuojam... Aš, žinoma, Justelio neleisčiau kitoms bučiuoti, ale nors geru žodžiu paminėti prašyčiau, nepeikti taip...
QUOTE(lietinga @ 2016 03 09, 14:27)
Latvio lygis kaip X Faktoriaus dalyvio bandančio laimę pirmose laidose .
Na, nepabandęs ir nežinosi.
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 09, 14:30)
oi ne, labai labai nesutinku. Ypač toje vietoje, kad mūsų Doncė auksčiau Man kaip tik latviukas žyyyyyyymiai aukščiau, kita lyga
iš viso, tinka jis man labai, kiek buvau nužiūrėjusi/nuklausiusi, ale nieks į tai neatsižvelgia ir jo man neatiduoda
o visgi GAL? Gal savinininkė jau persigalvojo?
ar čia jau mano truputį turimas latviškas kraujas perdaug pulsuoja ir link latviuko veržiasi ?
iš viso, tinka jis man labai, kiek buvau nužiūrėjusi/nuklausiusi, ale nieks į tai neatsižvelgia ir jo man neatiduoda
o visgi GAL? Gal savinininkė jau persigalvojo?
ar čia jau mano truputį turimas latviškas kraujas perdaug pulsuoja ir link latviuko veržiasi ?
Pradedu įtarti, kad mes su tamsta kažkurios kartos giminaitės - pas mane irgi to kraujo užuomazgų rasta. Kad ir be to kraujo- brolis broliui- brolis, kam man tie čiukčiai visokie- savi marškiniai visada arčiau kūno. Na, būkim biedi, bet teisingi- nėra jie jau tokie super balti, kaip pas armėnę, ukrainietę, kipriečius, bet tai kas?
Na, ką gi, kadangi čia pas mus su Ingėnu tokia "lai dzyvuo draudzyba un vienyba" gaunasi, tai pažadu Justeliu su ja, kaip savo bendrapartiete, pasidalinti (aišku, pasiliekant pirmumo teisę).
Varysim abi kartu kuriądien į Rygą į saldainių fabriką, mažu Justelis abi kava pavaišins. Čia ne taip, kaip kai kurios užjūrių princų prisirinko, tai dabar tik jų paveiksliukais galės grožėtis Žinoma, kad mūsų pasirinkimas geresnis: geriau jau žvirblis rankoje nei briedis girioje.
QUOTE(Jurgel @ 2016 03 09, 17:21)
as be latvisko kraujo, bet latviukas Vienas is mano favoritu.
Ačiū už gerus žodžius- tų latviškų saldainių, na gal ir sausainių Selga ir jums parvešim, jei ką.
QUOTE(tuktuk @ 2016 03 09, 17:25)
Aš irgi netikiu, kad Doncė būtų aukščiau už latviuką
Va teip va! Savą chebrą iškart pažinsi. Aišku, kad latviukas aukštesnis- Doncė gi mažiukas, kur jam ten
Ingėnai, jaučiu vien Laimos šokoladais ir Selgos sausainiais apsiriboti negalim- prieš rinkimus, reikėtų ir Rygas balzams užsipirkti...
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 03 09, 21:16)
Leonard Cohen mėgdžioja, bet vis tiek gerai varo, užskaitau. Bet kiek nepatenkintų komentaruose, vajė vajė, jiems tik popsūchą paduok
Nagi tikrai yra panašumo
Žvengia visi iš to vyrioko, ale įtariu, kad jis gali kaip reikalas pavaryt per EV Man jei ne tas ypatingai stiprus akcentas, tai jis netgi labai patiktų. Jaučiu ilgainiui susigyvensiu ir su akcentu, ir pateks jis tarp mano favoritų Tik įdomu kaip jam su gyvu dainavimu. Turėtų laabai įtaigiai dainuot, kad su tokia daina sužavėtų masę žmonių. Kitu atveju, turbūt neiškops iki finalo.
Papildyta:
Nu Selga, kad prajuokino su savo komentaru
QUOTE(Selga @ 2016 03 09, 20:23)
Su rogėm mes niekur ir nevažiuosim, o ir kaimynui prašyčiau palinkėti "kad kelias nedulkėtų". Ne be reikalo sakoma, kad mes, lietuviai, tik prie stalo kaimyną bučiuojam... Aš, žinoma, Justelio neleisčiau kitoms bučiuoti, ale nors geru žodžiu paminėti prašyčiau, nepeikti taip...
Pradedu įtarti, kad mes su tamsta kažkurios kartos giminaitės - pas mane irgi to kraujo užuomazgų rasta. Kad ir be to kraujo- brolis broliui- brolis, kam man tie čiukčiai visokie- savi marškiniai visada arčiau kūno. Na, būkim biedi, bet teisingi- nėra jie jau tokie super balti, kaip pas armėnę, ukrainietę, kipriečius, bet tai kas?
Aš tai karštesnių kraujų turiu, slaviško pagal šaknis (bet ne rusiško, kad kai kurios persekiotojos ir biografijų rinkėjos neužsipultų ), tai man labiau ir patinka tie visi armėnai, kipriečiai ir pan.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 03 09, 20:51)
Nu Selga, kad prajuokino su savo komentaru
Aš tai tik dabar susivokiau kodėl ji Selga Kažkaip nikas atrodydavo toks kažkoks žinomas, savas, bet nesigilinau niekad giliau, taip ir pamiršdavau
Kuo toliau, tuo labiau patinka Norvegijos daina Galėtų tik mergaitė visad pataikyti į natą Nedaug tų eurovizinių dainų dar girdėjau, bet ši kol kas mano favoritė.