http://www.delfi.lt/...a.d?id=70643296
Na ir negalėsim pykt ar kitaip burbėt jei Erika važiuos, nes tikrai jos visur daugiausia, kaip iš komisijos kažkas sakė, iš visų dalyvių ji atrodo labiausiai nori važiuoti.
Jeigu dirbčiau gariūnuose - įsižeisčiau. Atrodo net prekiauja tik tokie, kaip Aistė apibūdino. Fu, kaip netaktiška ir negražu. Prisikalbės jis per tą savo ilgą liežuvį ir matys Euroviziją, kaip savo ausis
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 03 09, 16:29)
Jeigu dirbčiau gariūnuose - įsižeisčiau. Atrodo net prekiauja tik tokie, kaip Aistė apibūdino. Fu, kaip netaktiška ir negražu. Prisikalbės jis per tą savo ilgą liežuvį ir matys Euroviziją, kaip savo ausis
Pati sau pakenkė"kultūringoji daininykė",dabar visos Lietuvos potencialūs balsuotojai prekiaujantys turguose solidarizuosis su Gariunų pardavėjais ir balsuos PRIEŠ Pilvelytę
QUOTE(lietinga @ 2016 03 09, 13:27)
Bet juk turime šiuolaikiškų ir net labai gerų atlikėjų,kur jie visi??? Kad ir Beissoul. Vat tokį balsą reikia vežti į konkursą . hm...užsisvajojau .
Beissoul dalyvavo eurovizijoje 2012m. ir po to sekanciais metais su kazkokia pana.
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 09, 13:30)
ar čia jau mano truputį turimas latviškas kraujas perdaug pulsuoja ir link latviuko veržiasi ?
as be latvisko kraujo, bet latviukas Vienas is mano favoritu.
QUOTE(Grei @ 2016 03 09, 15:29)
Na ir negalėsim pykt ar kitaip burbėt jei Erika važiuos, nes tikrai jos visur daugiausia, kaip iš komisijos kažkas sakė, iš visų dalyvių ji atrodo labiausiai nori važiuoti.
Galetu laimetojas nacionalines atrankos is jos pasimokyti kaip visur listi ir save reklamuoti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 09, 14:30)
oi ne, labai labai nesutinku Ypač toje vietoje, kad mūsų Doncė auksčiau Man kaip tik latviukas žyyyyyyymiai aukščiau, kita lyga
---
ar čia jau mano truputį turimas latviškas kraujas perdaug pulsuoja ir link latviuko veržiasi ?
---
Aš irgi netikiu, kad Doncė būtų aukščiau už latviuką
---
Aš objektyviai galiu pareikšt, kad ne latviškas kraujas čia kaltas
Beje, nesutinku su tuo, kad ta daina moteriai tiktų labiau Man kaip tik čia grynai vyriška daina. Kaip tik man atrodo, kad kokiam nors iš tų tikrų vyrų ji labai tiktų
QUOTE(lietinga @ 2016 03 09, 16:51)
Pati sau pakenkė"kultūringoji daininykė",dabar visos Lietuvos potencialūs balsuotojai prekiaujantys turguose solidarizuosis su Gariunų pardavėjais ir balsuos PRIEŠ Pilvelytę
va va
---
Man tai rimtai nuskilo su diedu Nesitikėjau, kad toks gražus rupūžiokas Va, jau ir oficialų klipą mano prOncūzas pristatė:
https://www.youtube....h?v=kQysGibXphE
Ta daina kuo toliau, tuo labiau man patinka.
QUOTE(Jurgel @ 2016 03 09, 17:21)
Beissoul dalyvavo eurovizijoje 2012m. ir po to sekanciais metais su kazkokia pana.
Atsimenu,ir daina jo gera buvo,galėjom išleisti jį,ir taip nutraukti tą pilkų Lietuvos pasirodymų grandinę
Bet tai prOncūzas gyvai dar geriau atrodo nei klipe Žodžiu, įsikliopijau galutinai
https://www.youtube....h?v=iRlty1XE6_w
Beje, pastebėjau, kad prancūzai iš viso nepersistengia dėl scenos Kažkaip gan silpnokas vaizdelis
https://www.youtube....h?v=iRlty1XE6_w
Beje, pastebėjau, kad prancūzai iš viso nepersistengia dėl scenos Kažkaip gan silpnokas vaizdelis
O man su vengru nuskilo. Na grozis koks kuo daugiau ziuriu tuo labiau patinka. Ir ne tik isvaizda bet ir balsas seksovas
Papildyta:
Kalbant apie retesne sali, tai as visai nesupykciau jei ta retesne salimi siemet taptu Lietuva. Ot butu ivykis! Na as optimiste ir ka jus man.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 09, 13:23)
Aha, įsiklausiau ramiai dabar Armėnijos atstovės, tai super, jei ji atliks švariai, jei bus scena nenuobodi, jei tas vyras iš klipo dar ateis, tai tikrai potencialūs laimėtojai, nes ir pati labai graži moteris. Daina man kažkuo primena pernai Gruzijos Niną Warrior, kažkas ir iš Aminatos gal šiek tiek imta
Glaudžiu Armėniją, žodžiu, po sparneliu irgi
Būtų smagu, kad laimėtų retesnė šalis.
Nors aišku, man smagiausia būtų, kad laimėtų Kipras. Labai šviesi, pozityvi daina ir toks lengvas rokas, kad regis negali niekam nepatikti
Glaudžiu Armėniją, žodžiu, po sparneliu irgi
Būtų smagu, kad laimėtų retesnė šalis.
Nors aišku, man smagiausia būtų, kad laimėtų Kipras. Labai šviesi, pozityvi daina ir toks lengvas rokas, kad regis negali niekam nepatikti
Kalbant apie retesne sali, tai as visai nesupykciau jei ta retesne salimi siemet taptu Lietuva. Ot butu ivykis! Na as optimiste ir ka jus man.
Siemet (kol nezinau visu dainu) - statyciau ant prancuzioko Kol kas man kitiems iki jo toli Tas priedainiukas - tiesiai is radijos i ausi
QUOTE(tuktuk @ 2016 03 09, 16:25)
Man tai rimtai nuskilo su diedu Nesitikėjau, kad toks gražus rupūžiokas Va, jau ir oficialų klipą mano prOncūzas pristatė:
Nea, mano geresni. Jūsiškis už jūsų pečių slėptųsi, jam patinka stiprios moteros Ok, juokauju, nepykit
Bet tai tas jūūūūū-uuuuuu kažkoks jau girdėtas. kažkuri šalis irgi kažkaip panašiai varo šiemet, nepamenu tik kuri
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2016 03 09, 16:28)
Monteverte, a kur mes nesutapom? man rodos ir Linkytės nemėgom abi
Kažkas ten buvo regis, kad jūs parašot: graži daina, o aš sakau, kad baisi. Aš parašau, kad graži daina, jūs sakot, kad jums baisi. Žodžiu, reikia šiemet stebėt viena kitą ir aiškintis, jei ką ir rankinukus į mūšį pasitelkt
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 03 09, 18:25)
Optimizmas yra gerai
Nesupykčiau ir aš Bet...
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 09, 18:25)
Siemet (kol nezinau visu dainu) - statyciau ant prancuzioko Kol kas man kitiems iki jo toli Tas priedainiukas - tiesiai is radijos i ausi
aha
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 09, 18:28)
Nea, mano geresni. Jūsiškis už jūsų pečių slėptųsi, jam patinka stiprios moteros Ok, juokauju, nepykit
--
Bet tai tas jūūūūū-uuuuuu kažkoks jau girdėtas. kažkuri šalis irgi kažkaip panašiai varo šiemet, nepamenu tik kuri
--
Nee, nesislėptų maniškis už mano gležnų pečių. Matosi, kad velnių priėdęs Žvilgnsis viską pasako Niekaip neišlaikyčiau tokio ant pavadžio.
--
Gal ir girdėta, bet ai, kas man, bile diedas geras