Parduodu naujus Calvin Klein batukus. Dydis US 10, EU43. Minksti odiniai, su paminkstintu uzkulniu. Tobuli vyriski batai. Siusti is USA. Kaina 70 Eur (mokejau 139Eur) Aprasymas
Nedaug avėti Calvin Klein bateliai. Pirkti Ispanijoje. Jokių defektų. Labai gražiai atrodo tiek prie kelnių, tiek prie suknelės. 39 dydis. 40eur
Nauja Calvin Klein Saffiano Tote
Nuoroda http://www.6pm.com/c...ote-black-white
100 eur Sia savaite tik 80 eur !
Realiai spalvos
Nuoroda http://www.6pm.com/c...ote-black-white
100 eur Sia savaite tik 80 eur !
Realiai spalvos
parduodu naują, su etiketem originalią Calvin Klein Icon Strapless Modern T-Shirt Bra
dydis 34A, yra papildomos petnešėlės
spalva BARE - kūno.
34 EUR
dydis 34A, yra papildomos petnešėlės
spalva BARE - kūno.
34 EUR
Nauja CALVIN KLEIN US10 dydzio (38-40) suknute. sudetis medvilne-53%, poliesteris , elastanas, kaina 45eur
Išmatavimai
plotis tarp pazastu-49
juosmuo -39
klubai-51
ilgis per nugaros centra-95
Papildyta:
Nauji Calvin Klein bateliai, US9 dydis, vid 26.5cm kaina 28eur
NUORODA
Naujas Calvin Klein megztukas, dydis S/M, pirktas sale, kaina 25eur
NUORODA
Išmatavimai
plotis tarp pazastu-49
juosmuo -39
klubai-51
ilgis per nugaros centra-95
Papildyta:
Nauji Calvin Klein bateliai, US9 dydis, vid 26.5cm kaina 28eur
NUORODA
Naujas Calvin Klein megztukas, dydis S/M, pirktas sale, kaina 25eur
NUORODA
Nauji Calvin Klein aukštakulniai. Originalūs. Pirkau prieš pusmetį, būdama nėščia. Taip ir neteko apsiauti. Dabar išsitraukiau, pasirodo, man jie vis tik mažoki. Stilingi, madingi ir prabangūs.
Odiniai. Šone ir ant užtrauktukų Calvin Klein logotipai.
US7.Atitinka EU37 dydį. Idealiai ~24 cm pėdai.
Pradinė kaina buvo 129 eur. Atiduodu už 46 eur.
Nauji Calvin Klein aukštakulniai. Originalūs. Klasika. Tiks tiek prie džinsų, tiek prie suknelių, tiek ir prie darbinės aprangos.
Kaip bebūtų gaila, man mažoki.
Odiniai.
Šone CK logotipas.
US7.5. Atitinka EU 37-37.5. Aš su 24.5 cm pėda įkišu, bet spaudžia.
115eur -> atiduodu už 43 eur.
Naujos, su etikete Calvin Klein sijonkelnės, US 2 dydis (tiks 36-38), nugaroje yra guma. Visas ilgis 70, liemuo 34 (neištempus), klubai 56, tačiau per klubus jos neturi būti aptemptos. Audinys neplonas, gražiai krentantis, nesiglamžantis, tiks įvairiems sezonams. Kaina etiketėj 89$, pirktos su didele nuolaida. Parduodu už 20 .