Calvin Klein M d. moteriškų kelnaičių komplektas. Komplektuko kaina - 18 eur. Perkant atskirai - po 10 eur.
Nauja
Calvin Klein Jeans Faux-Leather Moto Jacket , dydis S, tinka ir XS
ismatavimai; plotis tarp pazastu 45/2, peciu plotis 40, rankoves vidine siule 44, visos rankoves 58, striukes ilgis 45, kaina 45- 40 eur.
Calvin Klein Jeans Faux-Leather Moto Jacket , dydis S, tinka ir XS
ismatavimai; plotis tarp pazastu 45/2, peciu plotis 40, rankoves vidine siule 44, visos rankoves 58, striukes ilgis 45, kaina 45- 40 eur.
Nauji Calvin Klein marškinėliai ž, M dydis. Orginalūs. Kaina 25eur.
https://www.vinted.l...in-marskineliai
Vilnius
https://www.vinted.l...in-marskineliai
Vilnius
Naujas, originalus Calvin Klein apatinių komplektukas. Sodrios mėlynai violetinės spalvos liemenukas (dydis 75B), bei dvejos kelnaitės - paprastos ir stringai - M dydis. Medžiaga maloni, kokybiška, nesusiskalbia. Liemenukas turi pakietinimą.
65 Eur
Vilnius, į až
NAuJA Calvin Klein rankine. SIusta is Usa. Man per didele. Kaina 75 eur
Calvin Klein nauja vyriška striukė L dydis, atitinka. Originali. Pirkta sau, bet per didelė. Gobtuvas nusisega. Calvin Klein užrašai ant užtrauktukų, pamušalo. 85 Eur Siuntimas +2 Eur.
QUOTE(ciku_caku @ 2017 11 13, 18:11)
Gal kas turite tokią ar panašią 38B dydžio?
Nauja CK liemenėlė ,32 DD dydzio, 9,50
Nauja Calvin Klein suknele , M dydžio, 24.
VILNIUS
Nauja Calvin Klein suknele , M dydžio, 24.
VILNIUS
Gal kam Calvin Klein dvipusio naujo,originalaus,naturalios odos dirzo?Puiki dovana 32d. 25
Siunciu,kreiptis Az
Visiškai nauja CK suknelė. Dydis US 2, bet aš nešioju 34 ir man didelė, tiktų 36 dydžiui. Aukštesnei, nes aš 160cm, tai ilgis žemiau kelių. Orginali kaina 134usd, parduodu už 45 eur. Nuotraukoje gal nelabai matosi - antra spalvytė ne balta, o labai švelniai šviesiai rožinė.
Taip pat maršinukai, dydis S, atitinka. Orginali kaina 79eur, parduodu už 30 eur.
Kaunas, siunčiu
Taip pat maršinukai, dydis S, atitinka. Orginali kaina 79eur, parduodu už 30 eur.
Kaunas, siunčiu