QUOTE(korespond @ 2016 11 09, 11:21)
Tai jei jums Dormeo nuspaudžia, tai kaži ar Tempur tiks, nes šios medžiaga yra tankesnė ir dar sakyčiau kietesnė. Bet ji geriau , labiau ir išsiformuoja. Prie šitų pagalvių tiesiog reikia priprasti. Pirmą savaitę tai tikrai atrodo nesąmonė, bet vėliau negali jau ant kitokių išsimiegoti. Aš turiu paprastą klasikinę, kokį 15 metų jau ant jos miegu. Vėliau prigamino ten įvairesnių, neesu pirkusi kitų. Labai gera yra vaikiška Junior klasikinė. Smulkiam žmogui laisvai pakanka ir šios. O vairavimui turiu juosmens pagalvėlę iš Tempur. Tai yra kažkas nerealaus.Be jos niekur nevažiuoju ir vairavimo neįsivaizduoju iš vis. Superinis daiktas!
Labai ačiū už paaiškinimą. Miegant ant dormeo man nuskausta pakaušis lyg ant kokio kieto daikto gulėtum, miegant ant šono žiauriai ausis nuspaudžia

Juokingai skamba bet taip yra. Visad maniau, kad su tempur būtų geriau nes ten kokybė geresnė, bet jei anos dar kietesnės, vadinas šis daiktas matomai visai ne man. Ant dormeo miegojau gan ilgai ne vienerius metus, kol vistik grąžinau atgal savo pūkinę pagalvę.
Dėl kineziterapeutų aš lankiausi Girskio stuburo ligų klinikoj. Brangu žinoma kaip visur private, tik tiek, kad ten kineziterapeutė parodo kokius pratimus reikia daryt būtent mano bėdai spręst, tada visa mėnesį tai darai pati namuose, po mėnesio vėl nueini, ji patikrina pažangą, pasižiūri savo rankom kaip pasikeitė raumenų tonusas, tada kašką nuimą kašką papildo. Žodžiu čia žaidimas visam gyvenimui. Tik kai atsiranda pagerėjimas visad tie pratimai nusimeta į šoną bent jau man, iki kito paūmėjimo