Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

QUOTE(Senmergiukas @ 2016 11 08, 00:23)
Aš irgi labai pajutau paduškėlės efektą. Bet noriu perspėti - reikia žiūrėt kokybės. Namie dormeo - viskas liuks. Į sodą pataupiau, nusipirkau tokios pat formos iš Jysko. Po kiek laiko susiplojo, jokios atramos kaklui nebėr. Iš serijos, skūpus moka dukart.

Reikia žiūrėti iš ko pagaminta. Aš pirkau maximoj per akciją už 20 litų dar, ne dormeo aišku, bet absoliučiai niekuom nuo jos nesiskiria, tai jau 4 metai naudoju, 5 greit bus, nieko nesidaro jai smile.gif O maxėj dažnai būna akcijos tom pagalvėm.
Atsakyti
pas kokius jus daktarus kreipetes ? kokie kineziterapeutai jums padejo ? pasidalinkit patirtimi.
man buvo didelis pager4jimas per savaitgali, taciau pirmadieni atejau i darba, pasedejau prie kompo ir per pietus vel uzejo tas pats skausmas. tik kaire puse suspaudzia ties ta vieta kur plaukai pradeda augt..Dar sian masaavau ir taip lengvai vaiksto pirmas slainkstelis, atrodo , kad jis ore kaba... kaip atsikratyti to skausmo ? nes net sunku galva laikyt, spaudzia raumeni.

pagalve pakeiciau, pratymus darau, masazuoju lengvai, tepu kremais, vel pradejau ibuprofena gerti ...
Atsakyti
QUOTE(keksiuke111 @ 2016 11 08, 14:10)
pas kokius jus daktarus kreipetes ? kokie kineziterapeutai jums padejo ?  pasidalinkit patirtimi.
man buvo didelis pager4jimas per savaitgali, taciau pirmadieni atejau i darba, pasedejau prie kompo ir per pietus vel uzejo tas pats skausmas. tik kaire puse suspaudzia ties ta vieta kur plaukai pradeda augt..Dar sian masaavau  ir taip lengvai vaiksto pirmas slainkstelis, atrodo , kad jis ore kaba...  kaip atsikratyti to skausmo ?  nes net sunku galva laikyt, spaudzia raumeni.

pagalve pakeiciau, pratymus darau, masazuoju lengvai, tepu kremais, vel pradejau ibuprofena gerti ...

Rašiau... Abromiškio reabilitacijos ligoninėje- tretinio lygio reabilitacija smile.gif Kineziterapeutės vardo nepamenu...

Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 11 08, 13:19)
Reikia žiūrėti iš ko pagaminta. Aš pirkau maximoj per akciją už 20 litų dar, ne dormeo aišku, bet absoliučiai niekuom nuo jos nesiskiria, tai jau 4 metai naudoju, 5 greit bus, nieko nesidaro jai smile.gif O maxėj dažnai būna akcijos tom pagalvėm.

O iš ko turi būti pagaminta?
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2016 11 08, 23:07)

Nežinau, kaip ta medžiaga vadinasi, bet pačiupinus Dormeo (ir apžiūrėjus prasegant užvalkalą), ir paskui pačiupinus ir apžiūrėjus kitos firmos- manau, galima identifikuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2016 11 08, 23:07)

Aš turiu Tempur pagalvę, tai jos neatstoja jokie Dormeo. Tempur yra įvairus asortimentas pagalvių, renkantis reiktų imti viena išmiera mažesnę, išmieros pagal žmogaus svorį nustatomos. žinoma jos labai brangios, nu bet nesudėvimas daiktas, jei teisingai prižiūri. O iš vis geriausia įsigyti Tempur antčiužinį, jo pilnai užtenka ant bet kokio kito čiužinio.
Beje, dabar tokie orai, kai ši liga mėgsta išlįsti į paviršių. ☺
Atsakyti

O jeigu Vilniaus centre?

Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2016 11 08, 23:15)
Aš turiu Tempur pagalvę, tai jos neatstoja jokie Dormeo. Tempur yra įvairus asortimentas pagalvių, renkantis reiktų imti viena išmiera mažesnę, išmieros pagal žmogaus  svorį nustatomos. žinoma jos labai brangios, nu bet nesudėvimas daiktas, jei teisingai prižiūri. O iš vis geriausia įsigyti Tempur antčiužinį, jo pilnai užtenka ant bet kokio kito čiužinio.
Beje, dabar tokie orai,  kai ši liga mėgsta išlįsti į paviršių. ☺

O sakykit kurią būtent iš Tempur rinkotės, senai jau vis apie tokią pagalvoju, bet tų ergonominių ten yra įvairių. O miegant ant dormeo man galvą nuskausta, spaudžia ji man kaškaip.
Atsakyti
QUOTE(luna2 @ 2016 11 09, 10:58)
O sakykit kurią būtent iš Tempur rinkotės, senai jau vis apie tokią pagalvoju, bet tų ergonominių ten yra įvairių. O miegant ant dormeo man galvą nuskausta, spaudžia ji man kaškaip.

Tai jei jums Dormeo nuspaudžia, tai kaži ar Tempur tiks, nes šios medžiaga yra tankesnė ir dar sakyčiau kietesnė. Bet ji geriau , labiau ir išsiformuoja. Prie šitų pagalvių tiesiog reikia priprasti. Pirmą savaitę tai tikrai atrodo nesąmonė, bet vėliau negali jau ant kitokių išsimiegoti. Aš turiu paprastą klasikinę, kokį 15 metų jau ant jos miegu. Vėliau prigamino ten įvairesnių, neesu pirkusi kitų. Labai gera yra vaikiška Junior klasikinė. Smulkiam žmogui laisvai pakanka ir šios. O vairavimui turiu juosmens pagalvėlę iš Tempur. Tai yra kažkas nerealaus.Be jos niekur nevažiuoju ir vairavimo neįsivaizduoju iš vis. Superinis daiktas!
Atsakyti
QUOTE(keksiuke111 @ 2016 11 09, 08:55)
<p>O jeigu Vilniaus centre?</p>

kas centre? Kineziterapeutai? Nežinau... tai, kas prieinama valdiškai- nesu gerų sutikusi, nebent privačiai kas nors... Būtent dėl to paskutinį kartą važiavau gydytis į Abromiškį, nes žinojau, kad ten stiprus neurologinis skyrius. Ir tikrai nenusivyliau, jei reikės- važiuosiu tik ten reabilituotis, ir kitiems drąsiai galiu patarti.
Papildyta:
QUOTE(korespond @ 2016 11 09, 11:21)
Prie šitų pagalvių  tiesiog reikia priprasti. Pirmą savaitę tai  tikrai atrodo nesąmonė, bet vėliau  negali jau ant kitokių išsimiegoti.

Tai va kad priprasti biggrin.gif Man ji iki šiol nepatogi, nors jau n metų ant jos miegu, bet, nepaisant nepatogumo- vienintelis daiktas, ant kurio padėjus galvą galiu išsimiegoti, neprabusdama nuo skausmo biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(keksiuke111 @ 2016 11 09, 08:55)
<p>O jeigu Vilniaus centre?</p>

Jeigu tinka prie Zirmunu ziedo, man patinka ju kinezioterapeutas ir kainos nesikandzioja labai:
http://www.klubastik...i...icle&id=242
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2016 11 09, 11:21)
Tai jei jums Dormeo nuspaudžia, tai kaži ar Tempur tiks,  nes šios medžiaga yra tankesnė ir dar sakyčiau kietesnė. Bet ji geriau , labiau ir išsiformuoja. Prie šitų pagalvių  tiesiog reikia priprasti. Pirmą savaitę tai  tikrai atrodo nesąmonė, bet vėliau  negali jau ant kitokių išsimiegoti. Aš turiu paprastą  klasikinę,  kokį 15 metų jau ant jos miegu. Vėliau  prigamino ten įvairesnių, neesu pirkusi kitų. Labai gera yra vaikiška Junior klasikinė. Smulkiam žmogui laisvai pakanka ir šios. O vairavimui  turiu juosmens pagalvėlę iš Tempur.  Tai yra kažkas nerealaus.Be jos niekur nevažiuoju ir vairavimo neįsivaizduoju iš vis. Superinis daiktas!

Labai ačiū už paaiškinimą. Miegant ant dormeo man nuskausta pakaušis lyg ant kokio kieto daikto gulėtum, miegant ant šono žiauriai ausis nuspaudžia blink.gif Juokingai skamba bet taip yra. Visad maniau, kad su tempur būtų geriau nes ten kokybė geresnė, bet jei anos dar kietesnės, vadinas šis daiktas matomai visai ne man. Ant dormeo miegojau gan ilgai ne vienerius metus, kol vistik grąžinau atgal savo pūkinę pagalvę.
Dėl kineziterapeutų aš lankiausi Girskio stuburo ligų klinikoj. Brangu žinoma kaip visur private, tik tiek, kad ten kineziterapeutė parodo kokius pratimus reikia daryt būtent mano bėdai spręst, tada visa mėnesį tai darai pati namuose, po mėnesio vėl nueini, ji patikrina pažangą, pasižiūri savo rankom kaip pasikeitė raumenų tonusas, tada kašką nuimą kašką papildo. Žodžiu čia žaidimas visam gyvenimui. Tik kai atsiranda pagerėjimas visad tie pratimai nusimeta į šoną bent jau man, iki kito paūmėjimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luna2: 10 lapkričio 2016 - 11:19