Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

QUOTE(ajd @ 2016 03 28, 18:10)
Jeigu astakymas pozityvus, nukrypimai normos ribose pagal amžių, nereiklaingas usb. jeigu vistik pakitimų yra, paimkite ir usb, nes po kelių metų reikės palyginti, kiek greitai progresuoja ar ne osteochondrozė. Ir dar jei neurologas geras, tikrai norės pažiūrėti vaizdus, nes aprašas objektyvus, ir gali kokią svarbią smulkmenėlę praleisti. asmeniškai galvoju jei jau neurologas tik aprašą skaito, tai nieko gero iš to neurologo ir nebus.

4u.gif Kol kas neemiau iraso,neurologe labai atsakinga ir kompetetinga.Itaria kakline migrena,tai net 4 tyrimus siunte darytis( magnetini,encefalograma,kraujagysliu echo,akiu dugna ziuret).
Atsakyti
Sveiki, si geri jau turiu apie 5 metus, pries metus praejau fizioterapija santariskese, buvo daug geriau metus. Taciau siais metais jau menesi niekas nebepadeda, o jei padeda, tai savaotei ar dienai. Kokius gerus daktarus rekomenduotumete Vilniuje ?
Atsakyti
QUOTE(keksiuke111 @ 2016 03 30, 15:35)
Sveiki, si geri jau turiu apie 5 metus, pries metus praejau fizioterapija santariskese, buvo daug geriau metus.  Taciau siais metais jau menesi niekas nebepadeda, o jei padeda, tai savaotei ar dienai. Kokius gerus daktarus rekomenduotumete Vilniuje ?

Aš supratau iš masės informacijos internete(trim kalbom) , kad liga nepagydoma.Gydymas: paūmėjimas vaistais,vėliau tempimas ir mankštos.Ir kad nuo tam tikros stadijos tik malšinamas skausmas. Man jau antra stadija. Blogai kai neina gerti vaistų, laukiu ką gastro gydytoja sakys . Man nesibaigianti radikuliopatija , bet to kad nervas užspaustas.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2016 03 30, 21:07)
Aš supratau iš masės informacijos internete(trim kalbom) , kad liga nepagydoma.Gydymas: paūmėjimas vaistais,vėliau  tempimas ir mankštos.Ir kad nuo tam tikros stadijos tik malšinamas skausmas. Man jau antra stadija. Blogai kai neina gerti vaistų, laukiu ką gastro gydytoja sakys . Man nesibaigianti radikuliopatija , bet to  kad nervas užspaustas.

Mankstas darau kiekviena diena po tris kartus kurias prirase kinezeterapeutas. Labai noriu pas kita koki daktara nueiti. Kas zino geru daktaru,kurie netik pinigus gali paimt bet ir padet.
Atsakyti
QUOTE(keksiuke111 @ 2016 03 31, 01:06)
Mankstas darau kiekviena diena po tris kartus kurias prirase kinezeterapeutas. Labai noriu pas kita koki daktara nueiti. Kas zino geru daktaru,kurie netik pinigus gali paimt bet ir padet.

Buvau pas frofesoriu Jasiuna, sako visa problema nuo stuburo apacios ir duoda i kakla. Kol nesutvarkysiu apacios nepraeis ir kaklo ir galvos skausmai. Ar yra taip kam nors?
Atsakyti
QUOTE(keksiuke111 @ 2016 04 02, 16:05)
Buvau pas frofesoriu Jasiuna, sako visa problema nuo stuburo apacios ir duoda i kakla. Kol nesutvarkysiu apacios nepraeis ir kaklo ir galvos skausmai. Ar yra taip kam nors?

o pasakė kaip sutvarkyti?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2016 04 04, 11:05)
o pasakė kaip sutvarkyti?

čia Jasiūnienės vyras, jis taip pat dirba jų metodu, tik Vilniuje. Spec pratimai, procedūros, ką ir minėjau. Ilgas, bet veiksmingas procesas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2016 04 04, 08:14)
čia Jasiūnienės vyras, jis taip pat dirba jų metodu, tik Vilniuje. Spec pratimai, procedūros, ką ir minėjau. Ilgas, bet veiksmingas procesas.  4u.gif

Man kai Špakauskas darė nukleoplastiką už 1500 eur davė 100 procentų kad bus gerai. Nėvelnio nepadėjo. 1500 eur į balą . JAsiūnų gydymas irgi nepigus, o garantijos jokios. Kiek žiūrėjau panašių garsių rusų gydymo metodus, tai jie mėnesį moko mankštas, kad galėtų paskui daryti savarankiškai. Vat kodėl pas Jasiūnus reikia lankyti reguliariai , o ne daryti namuose?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2016 04 04, 14:04)
Man kai Špakauskas darė nukleoplastiką už 1500 eur davė 100 procentų kad bus gerai. Nėvelnio nepadėjo. 1500 eur į balą . JAsiūnų gydymas irgi nepigus, o garantijos jokios. Kiek žiūrėjau panašių garsių rusų gydymo metodus, tai jie mėnesį moko mankštas, kad galėtų paskui daryti savarankiškai. Vat kodėl pas Jasiūnus reikia lankyti reguliariai , o ne daryti namuose?

Pirmiausia jie paruošia, kad galėtum daryti pratimus. Daugelis pratimų yra atliekami ant spec prietaisų- treniruoklių, o kai išmoksti, kai ką gali daryti ir namuose. Kad nepigus, tai taip, bet kas dabar pigu? Sutinku drinks_cheers.gif , bet kažin ar kokiam sporto klube su asmeniniu treneriu mankšta kainuotų pigiau? Greičiausiai net brangiau.
O kas ta nukleoplastika ir kodėl ji tokia brangi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(keksiuke111 @ 2016 04 02, 19:05)

Man buvo problemos (ir aišku jos yra, tik skausmai aprimo) ir juosmeny, ir kakle. Kiek žinau iš daugiametės gydymosi patirties pas juos, tai tikrai, jei net mažiausia problemėlė yra kur nors stubure, visada atsilieps ir kakle.
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2016 03 25, 15:34)
gal galit parasyt kineziterapeuto koordinates,kuris jums tuos spec pratimus parode..per priepuolius sprando bunu pikta kaip vilkas,vargsai mano artimieji.

galiu, tik aišku ne viešai.

O piktam būti nereikia, nes išsigąs net daktarai biggrin.gif . Suprantu, tą savijautą, kaip tik reikia artimuosius įjungti jums padėti, tik palaikymas ir supratimas padeda greičiau išgyti ir jaustis geriau. Labai linkiu jums pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2016 04 04, 16:27)
Pirmiausia jie paruošia, kad galėtum daryti pratimus. Daugelis pratimų yra atliekami ant spec prietaisų- treniruoklių, o kai išmoksti, kai ką gali daryti ir namuose. Kad nepigus, tai taip, bet kas dabar pigu? Sutinku  drinks_cheers.gif , bet kažin ar kokiam sporto klube su asmeniniu treneriu mankšta kainuotų pigiau? Greičiausiai net brangiau.
O kas ta nukleoplastika ir kodėl ji tokia brangi?  g.gif
Papildyta:

Man buvo problemos (ir aišku jos yra, tik skausmai aprimo) ir juosmeny, ir kakle. Kiek žinau iš daugiametės gydymosi patirties pas juos, tai tikrai, jei net mažiausia problemėlė yra kur nors stubure, visada atsilieps ir kakle.
Papildyta:

galiu, tik aišku ne viešai.

O piktam būti nereikia, nes išsigąs net daktarai  biggrin.gif . Suprantu, tą savijautą, kaip tik reikia artimuosius įjungti jums padėti, tik palaikymas ir supratimas padeda greičiau išgyti ir jaustis geriau. Labai linkiu jums pasveikti  4u.gif

4u.gif parasykite i az,aciu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2016 03 30, 09:08)
4u.gif Kol kas neemiau iraso,neurologe labai atsakinga ir kompetetinga.Itaria kakline migrena,tai net 4 tyrimus siunte darytis( magnetini,encefalograma,kraujagysliu echo,akiu dugna ziuret).

Liepa, o ka rado kakle, kokius pakitimus?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2016 04 05, 22:35)
Liepa, o ka rado kakle, kokius pakitimus?

4u.gif uz poros savaiciu pas neurologe eisiu,bet kiek suprantu is tyrimu lyg ir nieko blogo,bet turi neurologe pakomentuot.
Atsakyti