QUOTE(ajd @ 2016 04 04, 14:04)
Man kai Špakauskas darė nukleoplastiką už 1500 eur davė 100 procentų kad bus gerai. Nėvelnio nepadėjo. 1500 eur į balą . JAsiūnų gydymas irgi nepigus, o garantijos jokios. Kiek žiūrėjau panašių garsių rusų gydymo metodus, tai jie mėnesį moko mankštas, kad galėtų paskui daryti savarankiškai. Vat kodėl pas Jasiūnus reikia lankyti reguliariai , o ne daryti namuose?
Pirmiausia jie paruošia, kad galėtum daryti pratimus. Daugelis pratimų yra atliekami ant spec prietaisų- treniruoklių, o kai išmoksti, kai ką gali daryti ir namuose. Kad nepigus, tai taip, bet kas dabar pigu? Sutinku

, bet kažin ar kokiam sporto klube su asmeniniu treneriu mankšta kainuotų pigiau? Greičiausiai net brangiau.
O kas ta nukleoplastika ir kodėl ji tokia brangi?
Papildyta:
QUOTE(keksiuke111 @ 2016 04 02, 19:05)
Buvau pas frofesoriu Jasiuna, sako visa problema nuo stuburo apacios ir duoda i kakla. Kol nesutvarkysiu apacios nepraeis ir kaklo ir galvos skausmai. Ar yra taip kam nors?
Man buvo problemos (ir aišku jos yra, tik skausmai aprimo) ir juosmeny, ir kakle. Kiek žinau iš daugiametės gydymosi patirties pas juos, tai tikrai, jei net mažiausia problemėlė yra kur nors stubure, visada atsilieps ir kakle.
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2016 03 25, 15:34)
gal galit parasyt kineziterapeuto koordinates,kuris jums tuos spec pratimus parode..per priepuolius sprando bunu pikta kaip vilkas,vargsai mano artimieji.
galiu, tik aišku ne viešai.
O piktam būti nereikia, nes išsigąs net daktarai

. Suprantu, tą savijautą, kaip tik reikia artimuosius įjungti jums padėti, tik palaikymas ir supratimas padeda greičiau išgyti ir jaustis geriau. Labai linkiu jums pasveikti