QUOTE(ajd @ 2016 03 06, 10:37)
Pratimus ir darau tuos tipiškus kur knizaterapeutė prieš 2 metus parodė, kasdien
po 3 kartus. Panašių pratimų pilnas internetas. Kol darau pratimus kad ir su kamuoliu, visai neskauda. Tik baigiu- 2 min ir vėl. Visą gyvenimą su sportu draugauju, nugaros tempimas buvo kasdienėje mankštoje. Aš perėjau per viską: akupunktūra, dveji tempimai (kaklui ir juosmeniui) ant šilainių prabangaus aparato, nukleoplastika, manualiniai
masažai-viso 2000 eur per 2 metus. Supratau kad viskas daugiau komercija nei raeli galimybė padėti. O pinigai visur kosminiai, naudojasi -ko žmogus nepadaro dėl skausmo. Ir suprantu kad 3,5 mm išvaržos kakle niekas neapsiims operuoti, nors pas neurochirurgą stoviu eilėje. Tai dar kas liko neišbandyta inversinis stalas, nežinau "gyvo" žmogaus kas būtų bandęs. Reikės matomai nusipirkti. Jau daugiau ir nežinau ką pabandyti.
Pasikartosiu, ne tokie pratimai būtini!!! Tokie tik bendram organizmo tonusui, reikalingi specialūs pratimai, jie visai kitaip daromi. Su svareliais, fiksuota nugara. Net pilvo presui ar kaklo juostai pratempti yra kitokie pratimai. Aš juos darau eilę metų, jei nereguliariai, tai ir nėra didelio efekto. jau kokie metai, kai darau du kartus per savaitę, ir man skausmai apmažėjo ir būna dienų, kad visai neskauda. O tikrai buvo taip, kad skausmas tiesiog ištisai ištisai... Visokių būdų n prigalvota, kaip bent jau negalvoti apie skausmą, pvz žiūrėjimas į kaleidoskopą, suki suki jį , žaviesi tais stiklo akmenukų kuriamais paveikslais, žiūrėk ir nukrypo mintys kitur, kažkiek užsimiršai ir nebeskauda. Buvo ir kitokių būdų, ir vaikščiojimų, kad daugiau judėti ir kita maloni veikla, ir t.t. ir pan. Bet pratimai vis tik padėjo labiausiai.
Jūsų didelė išvarža, o kodėl jos sakot nieks neapsiimtų operuoti? Juk jeigu žmogus negali normaliai gyventi ilgą laiką, turi būti ir chirurgų nuomonė...
Dėl inversinio stalo, sunku pasakyti. Aš irgi svarsčiau galimybę jį turėti, bet kai skausmai aprimo, atmečiau. Jį turi mano kaimynės draugė. Galėsiu paklausinėti daugiau, tik kaimynė dabar išvykus, grįš po 10 dienų.
Papildyta:
QUOTE(ajd @ 2016 03 06, 22:30)
Dar mėnuo skausmo ir nuo tilto nušoksiu.
Baikit, neigiamos mintys tik aštrina ligą, tikrai yra išeitis. Matau jūs daug praėjote, daug investavote...O pas Jasiūnienę konsultavotės?
Beje, ką jums skauda? Tik sprandą?