prisiduoti niekas nenori
Papildyta:
Mano 80.8 (-0.4) vietoj stoviu niekur nejudu
toks jausmas kad 81kg mano riba

Papildyta:
Mano 80.8 (-0.4) vietoj stoviu niekur nejudu

kur svoriai

86,5 (-1,2). Nors nuodemiu uztenka..Tie atsipalaidave savaitgaliai
Turbūt po Verbų sekmadienio tiek išplaktos visos, kad net prie kompo nebeprišliaužia

Sveikos gyvos, merginos ir moterys. Jau kokia savaitė, kai skaitau jūsų forumą tylomis, labiausiai dziugina, kad cia gyvena tokios pat moterytes kaip ir aš
. Tiksliau, gyveno pirmoje lenteles dalyje
. Bet gi rupūs miltai, kaip visos pasikeitusios..... sulieknejusios... ir as ir as ir as noriu
. Todel, jei truputį pasislinksit ir leisit įsisprausti mano kazkaip netiketai
isplatejusiems klubams, būsiu jums labai labai laaaabbbaaaiii dėkinga.

QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 03 22, 14:11)
Sveikos gyvos, merginos ir moterys. Jau kokia savaitė, kai skaitau jūsų forumą tylomis, labiausiai dziugina, kad cia gyvena tokios pat moterytes kaip ir aš
. Bet gi rupūs miltai, kaip visos pasikeitusios..... sulieknejusios... ir as ir as ir as noriu

Sveika, prisijungusi

Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2016 03 21, 21:10)

p.s vetra??? kas vel???
QUOTE(Nateja @ 2016 03 22, 12:39)
Man patinka, kad tiek menesiu nepametat uzsibreztu tikslu
Aš irgi žaviuosi tvirtą valią turinčiomis

QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 03 22, 14:11)

Laba

Labas rytas. Ačiū už priėmimą
. Tikslai mano dideli, o valia tokia mažytė šalia tų tikslų
. Bet motyvacija auga i jūsų skaičiukus bežiūrint, todėl tikiuosi, kad pavydas (tik nuoširdžiai baltas) bus geras stimulas. Man ne tai, kad norisi numesti svorio, man jau tikrai reikia....
. Kai esi trijų skaičių zonoj, tai gyvenimas daugelyje vietų rodo trijų pirštų kombinaciją
. Mano svoris šiandien ryte lygiai 101 (ne delmantinas
). O yra nuotrauku, kur atrodau net labai nieko sau tokia
65 kg.... Dabar tiek nesvajoju, bet kokie 75 būtų labai jau saldūs
.
Tik suprantu, kad pats netinkamiausias laikas dabar startuoti....nors Velykos - kiaušinių (tai reiškia tinkamų baltymų) šventė, bet pažįstu šitą storą moterį - ji vistiek pasičiups torto šmotelį....ir dar vieną, o trečią, kai jau niekas nematys
. Todėl dabar renkuosi receptukus iš leistinų produktų, sudarinėju pirkinių sąrašus ir labai save motyvuoju, žiūrėdama į gražius mažo dydžio drabužius
.
Turbūt jūsų rate yra gyvenančių D. Britanijoj. Kur randate pirkti kviečių ir avižų sėlenų? Ačiū

Tik suprantu, kad pats netinkamiausias laikas dabar startuoti....nors Velykos - kiaušinių (tai reiškia tinkamų baltymų) šventė, bet pažįstu šitą storą moterį - ji vistiek pasičiups torto šmotelį....ir dar vieną, o trečią, kai jau niekas nematys

Turbūt jūsų rate yra gyvenančių D. Britanijoj. Kur randate pirkti kviečių ir avižų sėlenų? Ačiū