Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Sveikos, šiandien 95,2 kg (tik -0,2 kg per savaitę).Kaitalioju 5x5, bet per BD svoris nei kiek nekrenta sad.gif
Atsakyti
prisiduoti niekas nenori blink.gif

Papildyta:
Mano 80.8 (-0.4) vietoj stoviu niekur nejudu doh.gif toks jausmas kad 81kg mano riba blink.gif
Atsakyti
kur svoriai g.gif
Atsakyti
86,5 (-1,2). Nors nuodemiu uztenka..Tie atsipalaidave savaitgaliai
Atsakyti
Turbūt po Verbų sekmadienio tiek išplaktos visos, kad net prie kompo nebeprišliaužia biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar nebuvo galimybiu pasisverti.
Syryt 95.7 -2.1
Reabilitavausi uz praeita savaite, nes buvo 0.
Tikiuosi nevelu.

Atsakyti
QUOTE(visata1015 @ 2016 03 22, 09:36)
Labas rytas  4u.gif
Vakar nebuvo galimybiu pasisverti.
Syryt  95.7  -2.1
Reabilitavausi uz praeita savaite, nes buvo 0.   
Tikiuosi nevelu.

puikus rezultatas 4u.gif
tuoj itraukiu ir ikeliu lentele smile.gif
Papildyta:
neblogi skaiiukai si karta smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 03 22, 11:26)
puikus rezultatas  4u.gif
tuoj itraukiu ir ikeliu lentele smile.gif
Papildyta:
neblogi skaiiukai si karta  smile.gif

user posted image

Natuliona, tavo skaiciai ispudingi, kur numesta is viso. Per kiek dydziu sumazejai?Man patinka, kad tiek menesiu nepametat uzsibreztu tikslu
Atsakyti
Sveikos gyvos, merginos ir moterys. Jau kokia savaitė, kai skaitau jūsų forumą tylomis, labiausiai dziugina, kad cia gyvena tokios pat moterytes kaip ir aš 4u.gif . Tiksliau, gyveno pirmoje lenteles dalyje blush2.gif . Bet gi rupūs miltai, kaip visos pasikeitusios..... sulieknejusios... ir as ir as ir as noriu ax.gif . Todel, jei truputį pasislinksit ir leisit įsisprausti mano kazkaip netiketai g.gif isplatejusiems klubams, būsiu jums labai labai laaaabbbaaaiii dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 03 22, 14:11)
Sveikos gyvos, merginos ir moterys. Jau kokia savaitė, kai skaitau jūsų forumą tylomis, labiausiai dziugina, kad cia gyvena tokios pat moterytes kaip ir aš 4u.gif . Tiksliau, gyveno pirmoje lenteles dalyje blush2.gif . Bet gi rupūs miltai, kaip visos pasikeitusios..... sulieknejusios... ir as ir as ir as noriu ax.gif . Todel, jei truputį pasislinksit ir leisit įsisprausti  mano  kazkaip netiketai  g.gif  isplatejusiems klubams, būsiu jums labai labai laaaabbbaaaiii dėkinga.

Sveika, prisijungusi 4u.gif Patikėk koks palengvėjimas ..xixix .kokie tikslai? kaip su valia?
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2016 03 21, 21:10)
kur svoriai  g.gif

blush2.gif aš laikausi ir sveriuosi, bet nepridsidavinėsiu....kazkam is pazistamu labai rupi kas ir kaip...-gerai kad isimei is lenteles 4u.gif ...apsistojau ties 65, niekaip neiispausiu maziau....ir taip cia reikalu yra, svyruoja buna +2kg i pliusa doh.gif skaitau jus kas diena- dziaugiuosi kartu su jumis uz minusus drinks_cheers.gif ..ir nesuprantu panos nuklydimu jau pirmomis dietos savaitemis////nu nu nu mirksiukas.gif ...juk laikas kai is paltu tuoj issirident reikes arteja blush2.gif
p.s vetra??? kas vel???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 22 kovo 2016 - 21:27
QUOTE(Nateja @ 2016 03 22, 12:39)
Man patinka, kad tiek menesiu nepametat uzsibreztu tikslu

Aš irgi žaviuosi tvirtą valią turinčiomis 4u.gif

QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 03 22, 14:11)
Sveikos gyvos, merginos ir moterys. Jau kokia savaitė, kai skaitau jūsų forumą tylomis, labiausiai dziugina, kad cia gyvena tokios pat moterytes kaip ir aš 4u.gif . Tiksliau, gyveno pirmoje lenteles dalyje blush2.gif . Bet gi rupūs miltai, kaip visos pasikeitusios..... sulieknejusios... ir as ir as ir as noriu ax.gif . Todel, jei truputį pasislinksit ir leisit įsisprausti  mano  kazkaip netiketai  g.gif  isplatejusiems klubams, būsiu jums labai labai laaaabbbaaaiii dėkinga.

Laba 4u.gif Koks gražus ir vaizdingas prisistatymas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Ačiū už priėmimą smile.gif . Tikslai mano dideli, o valia tokia mažytė šalia tų tikslų biggrin.gif . Bet motyvacija auga i jūsų skaičiukus bežiūrint, todėl tikiuosi, kad pavydas (tik nuoširdžiai baltas) bus geras stimulas. Man ne tai, kad norisi numesti svorio, man jau tikrai reikia.... verysad.gif . Kai esi trijų skaičių zonoj, tai gyvenimas daugelyje vietų rodo trijų pirštų kombinaciją blush2.gif . Mano svoris šiandien ryte lygiai 101 (ne delmantinas doh.gif ). O yra nuotrauku, kur atrodau net labai nieko sau tokia ax.gif 65 kg.... Dabar tiek nesvajoju, bet kokie 75 būtų labai jau saldūs biggrin.gif .
Tik suprantu, kad pats netinkamiausias laikas dabar startuoti....nors Velykos - kiaušinių (tai reiškia tinkamų baltymų) šventė, bet pažįstu šitą storą moterį - ji vistiek pasičiups torto šmotelį....ir dar vieną, o trečią, kai jau niekas nematys biggrin.gif . Todėl dabar renkuosi receptukus iš leistinų produktų, sudarinėju pirkinių sąrašus ir labai save motyvuoju, žiūrėdama į gražius mažo dydžio drabužius blush2.gif .
Turbūt jūsų rate yra gyvenančių D. Britanijoj. Kur randate pirkti kviečių ir avižų sėlenų? Ačiū smile.gif
Atsakyti