Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Labas rytas 4u.gif
Per savaite jokiu pokyciu doh.gif
Kaltas ilgasis savaitgalis, kruva sweciu ir didziulis jabiliejus......
O kalciausias as pati blush2.gif
Jau antra diena bandau reabilituotis, ziuresi kaip seksis sia savaite.
Atsakyti
Labas, siandien ikelsiu lentele, laukiau keliu nariu svoriu smile.gif

QUOTE(*Inga:) @ 2016 03 15, 09:58)

*Inga:), 15 Kov 2016 - 09:58, parašė:

*Inga:), 15 Kov 2016 - 09:58, parašė:

bet niekam čia jau nebeįdomu

bet niekam čia jau nebeįdomu

idomu bus tik kita pirmadieni biggrin.gif

QUOTE(visata1015 @ 2016 03 15, 11:23)

visata1015, 15 Kov 2016 - 11:23, parašė:

visata1015, 15 Kov 2016 - 11:23, parašė:

Labas rytas  4u.gif
Per savaite jokiu pokyciu  doh.gif
O kalciausias as pati  blush2.gif

Labas rytas  4u.gif
Per savaite jokiu pokyciu  doh.gif
O kalciausias as pati  blush2.gif

ir tau su plaktuku per galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 03 15, 12:36)

natuliona, 15 Kov 2016 - 12:36, parašė:

natuliona, 15 Kov 2016 - 12:36, parašė:

ir tau su plaktuku per galva  biggrin.gif

ir tau su plaktuku per galva  biggrin.gif

Kur toki plaktuka rasti - pati papirkciau lotuliukas.gif
Atsakyti
lentele... labia negrazi si karta schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 03 15, 21:57)

natuliona, 15 Kov 2016 - 21:57, parašė:

natuliona, 15 Kov 2016 - 21:57, parašė:

Jei ne nerina ir nese85 išvis būtų pravalas blush2.gif Pirmadienis labai ,,nepatogi“ diena prisiduot, iškart po savaitgalio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2016 03 16, 10:06)

*Inga:), 16 Kov 2016 - 10:06, parašė:

*Inga:), 16 Kov 2016 - 10:06, parašė:

Jei ne nerina ir nese85 išvis būtų pravalas  blush2.gif  Pirmadienis labai ,,nepatogi“ diena prisiduot, iškart po savaitgalio  biggrin.gif

Jei ne nerina ir nese85 išvis būtų pravalas  blush2.gif  Pirmadienis labai ,,nepatogi“ diena prisiduot, iškart po savaitgalio  biggrin.gif

as savo svori fiksuoju penktadieni o pirmadieni jums pasakau biggrin.gif
kadangi pradejau laikytis dietos penktadieni , tai penktadieniais ir fiksuoju, o dar kitoj slaptoj grupej FB prisidavineju penktadieniais tai man butu per sudetinga blaskytis per kelias dienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 03 16, 10:15)

natuliona, 16 Kov 2016 - 10:15, parašė:

natuliona, 16 Kov 2016 - 10:15, parašė:

as savo svori fiksuoju penktadieni o pirmadieni jums pasakau  biggrin.gif
kadangi pradejau laikytis dietos penktadieni , tai penktadieniais ir fiksuoju, o dar kitoj slaptoj grupej FB prisidavineju penktadieniais tai man butu per sudetinga blaskytis per kelias dienas biggrin.gif

as savo svori fiksuoju penktadieni o pirmadieni jums pasakau  biggrin.gif

Nu kokia chitra biggrin.gif
Atsakyti
O man asmeniškai jokio skirtumo kada svertis, ir kažkaip savaitgaliai ypatingai svorio neįtakoja.....Aš galiu prismaližiauti ir trečiadienį, cha cha tongue.gif

Natuliona, kokios čia tokios slaptos grupės?Manęs tai žinokit FB dukart nepriėmė į gruoę, trečią kartą nesiprašysiu schmoll.gif

Na, kol kas lentelėje gražiai pasirodžiau, bet penktadienį grįžtam dviem savaitėm į tėvynę, taip kad klaidžiosiu maisto labirintais ax.gif Kažkaip, kai blaškomes tarp dviejų miestų, tada dar visokie apsilankymai, svečiai, žodžiu išsimušu visai iš to ritmo, valgau tai, kas buna paduota doh.gif Taip tik tikiuosiu, kad kažkiek svoris išsilaikys proto ribose, apie minusus nesvajoju.
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 03 16, 11:39)

nese85, 16 Kov 2016 - 11:39, parašė:

nese85, 16 Kov 2016 - 11:39, parašė:

Natuliona, kokios čia tokios slaptos grupės?Manęs tai žinokit FB dukart nepriėmė į gruoę, trečią kartą nesiprašysiu schmoll.gif

siuo atveju tai ta grupe niekaip nesusija su Dukanu smile.gif mamos pagimdziusios 2014metu birzelinukus turi slapta grupe ir ten turim svorio metimo tema, tai nuo sausio visos susirupino del svorio, tai nusprendem irgi lenteles daryti ir prisidavineti, ir ten as atsakinga uz lentele biggrin.gif

siaip FB esu prisijungus prie uzdaru Dukano grupiu (prie 3 berods), bet ten rusiskai smile.gif 2 labai aktyvios su daug receptu, o viena latviska, ten kartais stebiu pasisakymus apie produktus, nes latvijoj yra tos pacios parduotuves kaip ir LT (Prisma, Rimi, Maxima) ir asortimentas kartais sutampa smile.gif ti irgi buna naudinga smile.gif

tiesa nieks nebandet? silkinis tofu, galima naudoti vietoj varskes keksams, kepiniams...bet kokia brangenybe doh.gif 3.18e doh.gif (yra RIMI ir Maximoj)

user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Inga:) @ 2016 03 16, 10:29)

*Inga:), 16 Kov 2016 - 10:29, parašė:

*Inga:), 16 Kov 2016 - 10:29, parašė:

Nu kokia chitra  biggrin.gif

Nu kokia chitra  biggrin.gif

man taip patogiau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, planuoju įstoti į jūsų klubą. Esu bandžiusi daug visokių dietų, bet rezultatas laikinas arba netenkindavo, vat ir suintrigavo šita dieta, o kadangi esu mėsėde ir pieno produktų gerbėja, manau neturėtų būti per daug sunku. Šiaip niekad nebuvau kūda, bet vienu metu daug sportavau tai labai rūpintis dėl persivalgymo nereikėjo, o dabar tapau mama, sėdžiu namie su lialia ir nebe išdeginu kalorijų, o masinio valgymo įpročiai liko... Planuoju pradėt nuo balandžio, kadangi šiuo metu laikinai glaudžiamės pas tėvus tai čia nelabai išeitų normaliai susiimt, kai tėvai vos ne kasdien kokį skanumą parneša biggrin.gif plius reikia keisti mitybos įpročius, kadangi jaučiu pagal organizmą, kad pavargo, padidėjęs rūgštingumas, nuovargis, tingumas. Mano matmenys - 170cm ūgis, svoris 79kg, o tikslas 65kg kol kas, vėliau matysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 03 16, 12:27)

natuliona, 16 Kov 2016 - 12:27, parašė:

natuliona, 16 Kov 2016 - 12:27, parašė:

ir ten as atsakinga uz lentele biggrin.gif

ir ten as atsakinga uz lentele biggrin.gif

Visų galų seniūnė thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Batuotas_Katinas @ 2016 03 16, 13:36)

Batuotas_Katinas, 16 Kov 2016 - 13:36, parašė:

Batuotas_Katinas, 16 Kov 2016 - 13:36, parašė:

Sveikos merginos, planuoju įstoti į jūsų klubą. Esu bandžiusi daug visokių dietų, bet rezultatas laikinas arba netenkindavo, vat ir suintrigavo šita dieta, o kadangi esu mėsėde ir pieno produktų gerbėja, manau neturėtų būti per daug sunku. Šiaip niekad nebuvau kūda, bet vienu metu daug sportavau tai labai rūpintis dėl persivalgymo nereikėjo, o dabar tapau mama, sėdžiu namie su lialia ir nebe išdeginu kalorijų, o masinio valgymo įpročiai liko... Planuoju pradėt nuo balandžio, kadangi šiuo metu laikinai glaudžiamės pas tėvus tai čia nelabai išeitų normaliai susiimt, kai tėvai vos ne kasdien kokį skanumą parneša biggrin.gif plius reikia keisti mitybos įpročius, kadangi jaučiu pagal organizmą, kad pavargo, padidėjęs rūgštingumas, nuovargis, tingumas. Mano matmenys - 170cm ūgis, svoris 79kg, o tikslas 65kg kol kas, vėliau matysim smile.gif

lauksim smile.gif

QUOTE(nese85 @ 2016 03 16, 13:44)

nese85, 16 Kov 2016 - 13:44, parašė:

nese85, 16 Kov 2016 - 13:44, parašė:

lotuliukas.gif
Atsakyti