Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(sofi 05 @ 2016 10 12, 14:41)
Gyvu yra  4u.gif

Tik kompanijos nedaug, tai ir nesireiskiu, Pries savaite pradejau su 84.5, siai dienai turiu 81.2, viso -3.3, ziuresim kaip toliau, nes man nusimato cia baliai ant baliu  ax.gif  bet emiausi pagaliau, nes geriau turbut laikytis su minimaliais nukrypimais, nei nedaryti nieko ir toliau kulsis auginti  mirksiukas.gif

Na ir šaunuolė 4u.gif Aš nuo kovo mėnesio, iš pradžių labai gera buvau ax.gif dabar taip apynormaliai laikausi, bet biškį nusižengiu, tai 17 pametus rolleyes.gif Pagal dukaną turėjau jau pasiekti tikslą, - 30. Bet, kaip sakiau, pati kalta, pagriešiju ir t.t. Pamesi ir tu, tik reikia noro mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, kokia tu saunuole, taip ilgai ir tiek daug bigsmile.gif man Dukanas paskaiciavo, kad mano normalus svoris 71, nors norejau daugiau, bet bus gerai ir tiek ax.gif svarbu atsilaikyti ir itvirtinti. As pries 4 metus laikiausi, bet kai prasidejo nuklydimai taip ir baigesi dieta, neitvirtinau, bet grizo nedaug. O dabar po trecio vaikiuko, nu stovi svoris ir niekaip

As ne pagal svori zadu mesti o pagal laika, iki gruodzio vidurio ir tvirtinsiu tada, nes bijau , kad kantrybes neuzteks.

Po 3 baltymu dienu -1kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sofi 05 @ 2016 10 13, 09:59)
Oho, kokia tu saunuole, taip ilgai ir tiek daug  bigsmile.gif man Dukanas paskaiciavo, kad mano normalus svoris 71, nors norejau daugiau, bet bus gerai ir tiek  ax.gif svarbu atsilaikyti ir itvirtinti. As pries 4 metus laikiausi, bet kai prasidejo nuklydimai taip ir baigesi dieta, neitvirtinau, bet grizo nedaug. O dabar po trecio vaikiuko, nu stovi svoris ir niekaip

As ne pagal svori zadu mesti o pagal laika, iki gruodzio vidurio ir tvirtinsiu tada, nes bijau , kad kantrybes neuzteks.

Po 3 baltymu dienu -1kg  biggrin.gif

Turbūt aukšta esi smile.gif
Šaunuolė, taip tikrai pasieksi tikslą. Vaikiukai nedideli, tai spėju, akd pakankamai jauna, kad svoris greitai nukristų 4u.gif
Man iki tikslo liko 2 kg, turėjau jau prieš porą mėnesių tikslą pasiekti, bet gi vasara buvo, uogų metas ax.gif .
Kaži, ar yra čia tokių, kurios jau 3-iam etape? Būtų įdomu sužinoti, kaip sekasi bigsmile.gif
Atsakyti
Ugis mano 177, o paskaiciavo man tai ivertinus 3 nestumus, ir svori, kuris uzsistovejes tarp ju, o dar pagal rieso apimti turbut pas mane stambus kaulai ax.gif Bandziau ten sistemoj keitineti tai tiksla, tai palaikomus svorius ir vistiek man apie 70 skaiciavo. Pries kokius 6 metus sveriau 65 , tai pati sau nelabai patikau, griauciai sviete. Turbut tikrai mano stambus ir sunkus kaulai tongue.gif

Kazkaip pripratau prie baltymu dienu, tai nei tu darzoviu man reikia rolleyes.gif bet sistema yra sistema
Atsakyti
QUOTE(sofi 05 @ 2016 10 14, 18:02)
Ugis mano 177, o paskaiciavo man tai ivertinus 3 nestumus, ir svori, kuris uzsistovejes tarp ju, o dar pagal rieso apimti turbut pas mane stambus kaulai  ax.gif  Bandziau ten sistemoj keitineti tai tiksla, tai palaikomus svorius ir vistiek man apie 70 skaiciavo. Pries kokius 6 metus sveriau 65 , tai pati sau nelabai patikau, griauciai sviete. Turbut tikrai mano stambus ir sunkus kaulai  tongue.gif

Kazkaip pripratau prie baltymu dienu, tai nei tu darzoviu man reikia rolleyes.gif bet sistema yra sistema

Pasieksi tikrai, jei sako 71, tai manau toks ir turėtų būti. Aš irgi jau prisigrasinu, kad nieko neleistino į burną biggrin.gif Bandau.. reikia susiimt ir pasiekt finišą, gana grybaut ax.gif
Atsakyti
Laba diena!Ko Dukano tema apmirus?Jungiuosi nuo šiandien.. 172 cm ūgis..ir 76.2 kg svoris! 4u.gif
Kas jungiasi?..pavasaris ne už kalnų... ax.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Turiu klausimėlį smile.gif Ar dažnai naudojate želatiną? O gal vietoje jos naudoti galima Agara?
Atsakyti
Bandysiu ir aš jungtis nuo kitos savaitės - reikia į svarstykles elementą nusipirkti. Laukiausi prieš pusmetį, 5 dienas valgiau baltymus ir po tų dienų pradėjo niežtėti visą kūną. Teko grįžti prie įprasto meniu. Vėliau skaičiau internete, kad negalima maišyti skirtingų baltymų: Mėsa su riešutais, varškė su mėsa ir pan. Manau, kad čia mano klaida ir buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aagnyte @ 2017 02 01, 11:33)
Bandysiu ir aš jungtis nuo kitos savaitės - reikia į svarstykles elementą nusipirkti. Laikiausi prieš pusmetį, 5 dienas valgiau baltymus ir po tų dienų pradėjo niežtėti visą kūną. Teko grįžti prie įprasto meniu. Vėliau skaičiau internete, kad negalima maišyti skirtingų baltymų: Mėsa su riešutais, varškė su mėsa ir pan. Manau, kad čia mano klaida ir buvo smile.gif

Atsakyti
laba,
nebera dukanieciu? smile.gif 4u.gif
Atsakyti

Gak būčiau bet ramuma ☺gal fb tupi yra grupė 😊

Atsakyti
Sveikos,ar yra Dukano sekėjų? Nusprendžiau ir aš imtis šio reikal,tik bijau,ar užteks kantrybės. Šiandien prasidėjo 5 atakos diena.
Atsakyti