Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

As praeita savaite lygiai 1kg nukraciau. Visai neblogai kaitaliot kas viena diena, jauciasi ivairove. Pirma karta kai laikiausi sios dietos neperejau i trecia etapa del to, jog kaip ir jus, uzstrigau. Norejosi dar pora kg numest, nuodemiu kalnai. Taip ir tasiausi pirmyn atgal. Tada pastojau ir baigesi mano dieta smile.gif geriau laiku sau pasakyti stop. Beje, kiek teko anksciau skaityt, tai merginom perejus i trecia etapa dar po 1 ar 2 kg nukrisdavo.
Atsakyti
Labas 4u.gif Gal kas nors jungiasi į kompaniją?būtų smagiau. Man pirma diena ūgis 175,svoris 95.6. Tikslas būtų 75 kg. Taigi ,reikia -20.
Tikiuosi,kad atsiras kompanjoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 15, 12:43)
Labas  4u.gif Gal kas nors jungiasi į kompaniją?būtų  smagiau.  Man pirma diena ūgis 175,svoris 95.6. Tikslas būtų 75 kg. Taigi ,reikia -20.
Tikiuosi,kad atsiras kompanjoniu 4u.gif

Labas,linkiu sekmes 4u.gif As vis neprisiruošiu vel susimti griežtai, jau koks menuo kai pasidaviau skanumynams ir susigražinau keleta kg.
Tai nuo kada pradedat ataka? Kiek dienų planuojat atakuoti?
Atsakyti
Nuo šiandien 😃darysiu 5 dienas atakos.
Šiandienai bus kiausiniene,liesas jogurtas,virtos vištos blauzdeles.
O Jūs jau senai laikotės?kiek numetet?
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 15, 13:09)
Nuo šiandien 😃darysiu 5 dienas atakos.
Šiandienai bus kiausiniene,liesas jogurtas,virtos vištos blauzdeles.
O Jūs jau senai laikotės?kiek numetet?

As pirma karta laikiausi siais metais nuo geguzes 24 d iki liepos 1 dienos saziningai , numeciau apytikslei 8 kg. Veliau tik prisilaikiau dukano darbo dienom,o savaitgaliais leidau sau atsipalaiduoti. Buvau pasiekus beveik idealu svori 64 . Nuo rytojaus jungiusi ir as tau i kompanija ☺
Atsakyti
O kiek reik numesti?kiek ataugo iš tų numestu?
Man tai būtų nerealu tiek sverti . Ach ...su 64 būčiau manekenka😆😆😆
Atsakyti
QUOTE(viva 37 @ 2016 09 15, 13:28)
O kiek reik numesti?kiek ataugo iš tų numestu?
Man tai būtų nerealu tiek sverti . Ach ...su 64 būčiau manekenka😆😆😆

bigsmile.gif ir busi manekene jei noresi ir iš doros kelio neišklysi, viskas yra imanoma.
As priaugau 3,5 kg. Bet valgiau viska ko tik širdele geide ir vandenuko gal kiek per mazai geriau. Svajoju sverti 60 su savo ugiu 168 cm, manau perdaug nenoriu g.gif Ši dieta yra tikrai efektyvi, bet antra karta jai ryžtis yra sunkoka. Dabar labai gaila atsisakyti obuoliu ir kitu vaisiu.Taciau verta pasistengti del saves ir vaiku.
Ar pirma karta bandai sia dieta? Kodel uzaugo svori ( zinoma, jei tai nepaslaptis) ?
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2016 09 15, 13:06)
:
Ar pirma karta bandai sia dieta? Kodel uzaugo svori ( zinoma, jei tai nepaslaptis) ?

Antra diena. Turiu 0. Valgiau vakar zuvies,tai turbot uzsilaike skysciai.

O kodel tiek uzaugo,tai net nezinau. Per visa nestuma priaugau 30 kg ( gimdyt vaziavau su 105 blink.gif ),tada nukrito iki 78,o vat vel per du metus ( per kuriuos pastoviai laikausi kokios nors dietos ax.gif ) sugebejau uzaugt iki tu 95 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 37: 16 rugsėjo 2016 - 12:05
Tik nepergyvenk del 0 ,gal vakar mazokai vandens gerei? O gal ir zuvis kalta jei ji buvo rykyta...Dabar svarbiausia atsilaikyti per savaitgali nepasiduoti pagundoms. Bent jau man savaitgaliai visada buna sunkiausios dienos del dietu- tai sveciu atvaziuoja,tai kokia išvyka i gamta, ar patys kur nors lekiam.
Laikykis! thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, po pirmos dukano dienos svoris 67 kg ir tai visai nedziugina... schmoll.gif palengvejau tik 200 gr.
Šiandien laukia sunki diena- su šeimyna važiuosim i bulviakasio talka smile.gif oi reikes pasidarbuoti... Ir del maisto su savim pakovoti, kad užsimiršus ko nereikia neysimesčiau į burna ax.gif
Noriu palinketi visoms: gero ir gražaus savaitgalio bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar čia dar yra iš viso gyvų? unsure.gif hmm.gif
Atsakyti
Gyvu yra 4u.gif

Tik kompanijos nedaug, tai ir nesireiskiu, Pries savaite pradejau su 84.5, siai dienai turiu 81.2, viso -3.3, ziuresim kaip toliau, nes man nusimato cia baliai ant baliu ax.gif bet emiausi pagaliau, nes geriau turbut laikytis su minimaliais nukrypimais, nei nedaryti nieko ir toliau kulsis auginti mirksiukas.gif
Atsakyti