Spindulia, 22 Lie 2016 - 09:25, parašė:
Spindulia, 22 Lie 2016 - 09:25, parašė: ![]()
Nebus nebus pliuso
Valgykit kiek tik norisi ir neribokit
Po keliu dienu nebesinori tiek kimsti, nes vis tik baltymai ir apsunksta srkandis
Papildyta:
Na ka atradau minutele ir as pasisakyti apie save![]()
Kaip jau rasiau anksciau esu ko gero Dukano senbuvePires 4-5 metus laikiausi jo ir numeciau ~13 kg. kurie buvo like po pirmojo leliuko
Perejau saziningai visus etapus ir gyvenau vel grazi
Iki kito
. O dabar ir vel viskas nuo pradziu... svoris mane myli
Tad nusprendziau vos baigus maitinti imtis vel rimtai, bet si karta kadangi vasara buvo ant nosies isbandziau DL versija
Nu man ji tobula
Ir vaisiu gauni ir duonos ir makaronu ir svoris krenta
Taigi jei kas galvojat ar DL veikia, tai drasiai sakau, TAIP veikia ir puikiai.
Mano rezultatai: as esu 156 cm ugio. buvau 69 kg svorio Startavau 05.09. Siai dienai numesta 60,5 kg(P.S. as irgi nesu sventoji, tad nukrypimu buvo dabr jau paskutinemis savaitemis
). Mano tikslas minimum 60 kg, maksimum 56 kg
Kiek mesiu nezinau dar... nes dabar kai jau svoris +- tenkina, pradejau rimciau sportuoti, kad sumazinti pilvuka

Papildyta:
Na ka atradau minutele ir as pasisakyti apie save

Kaip jau rasiau anksciau esu ko gero Dukano senbuve

Mano rezultatai: as esu 156 cm ugio. buvau 69 kg svorio Startavau 05.09. Siai dienai numesta 60,5 kg

Nu geras!!!.9kg!! Saunuole kokia tu! O kas per DL??? Kaip maitintis cia reik?! As dar nlb isivaziavau su dukanu...todel ir rasau ka valgau ...kad pataisytumet jei kas negerai. Pietum kepsiu rankovej vistiena. Nuemus skurele valgysiu. Ir tada vel bus kavyte be cukraus. Cukinija nei sparagines netinka? Gaila.jas lb megstu....
kas valanda stengiuos po stilline vandens isgerti...o kaip tas yra sunku... nu nemegstu as nors tu ka