Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(Spindulia @ 2016 07 22, 09:25)

Spindulia, 22 Lie 2016 - 09:25, parašė:

Spindulia, 22 Lie 2016 - 09:25, parašė:

Nebus nebus pliuso wink.gif Valgykit kiek tik norisi ir neribokit smile.gif Po keliu dienu nebesinori tiek kimsti, nes vis tik baltymai ir apsunksta srkandis smile.gif
Papildyta:
Na ka atradau minutele ir as pasisakyti apie save smile.gif

Kaip jau rasiau anksciau esu ko gero Dukano senbuve smile.gif Pires 4-5 metus laikiausi jo ir numeciau ~13 kg. kurie buvo like po pirmojo leliuko ax.gif  Perejau saziningai visus etapus ir gyvenau vel grazi  biggrin.gif  Iki kito  nestuke.gif  . O dabar ir vel viskas nuo pradziu... svoris mane myli sad.gif Tad nusprendziau vos baigus maitinti imtis vel rimtai, bet si karta kadangi vasara buvo ant nosies isbandziau DL versija smile.gif Nu man ji tobula  wub.gif  Ir vaisiu gauni ir duonos ir makaronu ir svoris krenta  thumbup.gif  Taigi jei kas galvojat ar DL veikia, tai drasiai sakau, TAIP veikia ir puikiai.

Mano rezultatai: as esu 156 cm ugio. buvau 69 kg svorio Startavau 05.09. Siai dienai numesta 60,5 kg smile.gif (P.S. as irgi nesu sventoji, tad nukrypimu buvo dabr jau paskutinemis savaitemis  blush2.gif ). Mano tikslas minimum 60 kg, maksimum 56 kg smile.gif Kiek mesiu nezinau dar... nes dabar kai jau svoris +- tenkina, pradejau rimciau sportuoti, kad sumazinti pilvuka smile.gif

Nebus nebus pliuso wink.gif Valgykit kiek tik norisi ir neribokit smile.gif Po keliu dienu nebesinori tiek kimsti, nes vis tik baltymai ir apsunksta srkandis smile.gif
Papildyta:
Na ka atradau minutele ir as pasisakyti apie save smile.gif

Kaip jau rasiau anksciau esu ko gero Dukano senbuve smile.gif Pires 4-5 metus laikiausi jo ir numeciau ~13 kg. kurie buvo like po pirmojo leliuko ax.gif  Perejau saziningai visus etapus ir gyvenau vel grazi  biggrin.gif  Iki kito  nestuke.gif  . O dabar ir vel viskas nuo pradziu... svoris mane myli sad.gif Tad nusprendziau vos baigus maitinti imtis vel rimtai, bet si karta kadangi vasara buvo ant nosies isbandziau DL versija smile.gif Nu man ji tobula  wub.gif  Ir vaisiu gauni ir duonos ir makaronu ir svoris krenta  thumbup.gif  Taigi jei kas galvojat ar DL veikia, tai drasiai sakau, TAIP veikia ir puikiai.

Mano rezultatai: as esu 156 cm ugio. buvau 69 kg svorio Startavau 05.09. Siai dienai numesta 60,5 kg smile.gif (P.S. as irgi nesu sventoji, tad nukrypimu buvo dabr jau paskutinemis savaitemis  blush2.gif ). Mano tikslas minimum 60 kg, maksimum 56 kg smile.gif Kiek mesiu nezinau dar... nes dabar kai jau svoris +- tenkina, pradejau rimciau sportuoti, kad sumazinti pilvuka smile.gif

Nu geras!!!.9kg!! Saunuole kokia tu! O kas per DL??? Kaip maitintis cia reik?! As dar nlb isivaziavau su dukanu...todel ir rasau ka valgau ...kad pataisytumet jei kas negerai. Pietum kepsiu rankovej vistiena. Nuemus skurele valgysiu. Ir tada vel bus kavyte be cukraus. Cukinija nei sparagines netinka? Gaila.jas lb megstu....
kas valanda stengiuos po stilline vandens isgerti...o kaip tas yra sunku... nu nemegstu as nors tu ka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 22 liepos 2016 - 11:40
QUOTE(užsklanda @ 2016 07 22, 09:23)

užsklanda, 22 Lie 2016 - 09:23, parašė:

užsklanda, 22 Lie 2016 - 09:23, parašė:

As startuoju. Iki pirmadienio ataka. Dabar 72.6 kg.  Ugis 166.

Bat as jau gaminuos pusrycius ir man rodos vien nuo minties kad 'ant dietos' alkana esu lyg zveris. Norisi ryt. Nsprt. Jei kaip dieta teigia galima kiek nori ir kada nori valgyt duotus produktus...tai as turbut per siandien triju dienu doze suvalgysiu... kas bus? + matyt....

Pusryciam 2 kepti kiausai ir triusio virto gabaliukas. Kava + liesos varskes 2 saukstai uzpilti liesu jogurtu.

As startuoju. Iki pirmadienio ataka. Dabar 72.6 kg.  Ugis 166.

Bat as jau gaminuos pusrycius ir man rodos vien nuo minties kad 'ant dietos' alkana esu lyg zveris. Norisi ryt. Nsprt. Jei kaip dieta teigia galima kiek nori ir kada nori valgyt duotus produktus...tai as turbut per siandien triju dienu doze suvalgysiu... kas bus? + matyt....

Pusryciam 2 kepti kiausai ir triusio virto gabaliukas. Kava + liesos varskes 2 saukstai uzpilti liesu jogurtu.

Ir valgykite kiek tik lenda, ir kada norit. Svarbiausia TIK LEISTINI PRODUKTAI, VANDUO minimum 1,5 litro ir AVIŽŲ SĖLENOS. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2016 07 22, 12:37)

užsklanda, 22 Lie 2016 - 12:37, parašė:

užsklanda, 22 Lie 2016 - 12:37, parašė:

Nu geras!!!.9kg!! Saunuole kokia tu! O kas per DL??? Kaip maitintis cia reik?! As dar nlb isivaziavau su dukanu...todel ir rasau ka valgau ...kad pataisytumet jei kas negerai. Pietum kepsiu rankovej vistiena. Nuemus skurele valgysiu. Ir tada vel bus kavyte be cukraus. Cukinija nei sparagines netinka? Gaila.jas lb megstu....
kas valanda stengiuos po stilline vandens isgerti...o kaip tas yra sunku... nu nemegstu as nors tu ka

Normaliai cia smile.gif Jei daugiau yra ka mesti ir didesni skaiciai drasiai gali buti smile.gif
Dukan Light versija. Pirmam puslapyje apie ja siek tiek yra smile.gif

O va vanduo ir man peilis, bet as ji keiciu arbatomis smile.gif Bet vistiek neisgeriu kiek reik... gal tada greiciau kristu, nu bet negaliu visa diena paskui wc tupeti ir tupeti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. Griztu po atakos. - 1.5kg. Dabar 71.1 kg ( buvo 72.6 kg)smile.gif)))
Tai dabar kaip suprantu 5dienas valgau baltymus su darzovem. Prideti tik darzoves? Vel kiek noriu???? Cukiniju prisiveziau.sparaginiu.agurku.pomidoru.....persivalgymas gresia:( kaip jus tas dienas kaitaliojate? 5:5, 2:5 , 1:1??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 25 liepos 2016 - 07:08
sveiki 4u.gif isiterpsiu i tema su klausimu, ar galima laikytis sios dietos ir aktyviai sportuoti? svoris po gimdymo nekrenta tad noreciau sia dieta isbandyti, bet sporto mesti nelabai noreciau kazkaip g.gif
ir dar klausimas, gal kam irgi taip buvo kad po gimdymo nekrito kg ir niekas nepadejo, bet padejo butent si dieta ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majukas_: 25 liepos 2016 - 13:05
QUOTE(užsklanda @ 2016 07 25, 07:54)

užsklanda, 25 Lie 2016 - 07:54, parašė:

užsklanda, 25 Lie 2016 - 07:54, parašė:

Tai dabar kaip suprantu 5dienas valgau baltymus su darzovem. Prideti tik darzoves? Vel kiek noriu???? Cukiniju prisiveziau.sparaginiu.agurku.pomidoru.....persivalgymas gresia:( kaip jus tas dienas kaitaliojate? 5:5, 2:5 , 1:1??????

Ankstiniu negalima. Kaitalioti galima pasirinktinai. 5 dienos labai atsibos, galima ir kas dvi ar tris. As bandau kas 1 diena kaitaliot. Prie leistinu baltymu pridedate leistinas darzoves ir is toleruojamu saraso galima kukuruzu krakmolas, garstycios be cukraus ir dar kazkas, nebepamenu jau. Toleruojamais produktais nepiknaudziauti.
Man sekmadieni baigesi ataka. Per 6 dienas -2,5kg. Galejo but ir daugiau, bet aplanke mane dienos smile.gif
Dabar bandysiu kaitaliot po viena diena, savaites gale bus matyt. Atsiryjau ir as. Ketvirta diena dingo zveris is skrandzio smile.gif dabar svoris 86,5kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona_G: 25 liepos 2016 - 13:09
QUOTE(Simona_G @ 2016 07 25, 13:05)

Simona_G, 25 Lie 2016 - 13:05, parašė:

Simona_G, 25 Lie 2016 - 13:05, parašė:

Ankstiniu negalima. Kaitalioti galima pasirinktinai. 5 dienos labai atsibos, galima ir kas dvi ar tris. As bandau kas 1 diena kaitaliot. Prie leistinu baltymu pridedate leistinas darzoves ir is toleruojamu saraso galima kukuruzu krakmolas, garstycios be cukraus ir dar kazkas, nebepamenu jau. Toleruojamais produktais nepiknaudziauti.
Man sekmadieni baigesi ataka. Per 6 dienas -2,5kg. Galejo but ir daugiau, bet aplanke mane dienos smile.gif
Dabar bandysiu kaitaliot po viena diena, savaites gale bus matyt. Atsiryjau ir as. Ketvirta diena dingo zveris is skrandzio smile.gif dabar svoris 86,5kg.

Tai is darzoviu viska galima isskyrus ankstines? Supratau.
2.5 kg irgi daug!!!
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 07 25, 14:04)

Majukas_, 25 Lie 2016 - 14:04, parašė:

Majukas_, 25 Lie 2016 - 14:04, parašė:

sveiki  4u.gif isiterpsiu i tema su klausimu, ar galima laikytis sios dietos ir aktyviai sportuoti? svoris po gimdymo nekrenta tad noreciau sia dieta isbandyti, bet sporto mesti nelabai noreciau kazkaip  g.gif
ir dar klausimas, gal kam irgi taip buvo kad po gimdymo nekrito kg ir niekas nepadejo, bet padejo butent si dieta ? 4u.gif

sveiki  4u.gif isiterpsiu i tema su klausimu, ar galima laikytis sios dietos ir aktyviai sportuoti? svoris po gimdymo nekrenta tad noreciau sia dieta isbandyti, bet sporto mesti nelabai noreciau kazkaip  g.gif

Sportuoti rekomenduojama laikantis sios dietos. As tik vis nerandu laiko su dviem vaikais. Svoris po gimdymo labai puikiai krenta maitinant kudiki krutimi. O siaip tai nesvarbu ar po gimdymo ar ne, svori visada sunkiau numesti nei prisiauginti smile.gif kas del sporto, tai manau, kad svarbiausia neriboti maisto (is to kas leidziama). Jums prie sporto tikriausiai uztektu paderinti mityba. Man asmeniskai jokie derinimai neveikia, nes esu visiska bevale kol nera grieztos kontroles.
Atsakyti
Sveikos merginos, penktadienis sverimosi diena- juk po savaitgalio geriausia nesisverti pora dienukiu lotuliukas.gif
Kaip jum sekasi? Ar byra kilogramai ?
As niekaip negryžtu į savo 65 kg ,o norisi numesti dar keleta, ystrigau 66 ir vis koja kiša savaitgalio nuodemes ir atostogos. Pasižadu ši savaitgali sažiningai laikytis Dukano ir nenuklysti i pagundų viliones. Gero savaitgalio mergaites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2016 07 29, 20:36)

dalila12345, 29 Lie 2016 - 20:36, parašė:

dalila12345, 29 Lie 2016 - 20:36, parašė:

Sveikos merginos, penktadienis sverimosi diena- juk po savaitgalio geriausia nesisverti pora dienukiu  lotuliukas.gif
As niekaip negryžtu į savo 65 kg ,o norisi numesti dar keleta, ystrigau 66 ir vis koja kiša savaitgalio nuodemes ir atostogos. Pasižadu ši savaitgali sažiningai laikytis Dukano ir nenuklysti i pagundų viliones. Gero savaitgalio mergaites  biggrin.gif

Sveikos merginos, penktadienis sverimosi diena- juk po savaitgalio geriausia nesisverti pora dienukiu  lotuliukas.gif
As niekaip negryžtu į savo 65 kg ,o norisi numesti dar keleta, ystrigau 66 ir vis koja kiša savaitgalio nuodemes ir atostogos. Pasižadu ši savaitgali sažiningai laikytis Dukano ir nenuklysti i pagundų viliones. Gero savaitgalio mergaites  biggrin.gif

aš jau gal mėnesiui įstrigau ties ta pačia padala - nei pirmyn, nei atgal, o iki tikslo dar 5 kg... Uogos kaltos...
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2016 07 30, 00:16)

Nata*, 30 Lie 2016 - 00:16, parašė:

Nata*, 30 Lie 2016 - 00:16, parašė:

aš jau gal mėnesiui įstrigau ties ta pačia padala - nei pirmyn, nei atgal, o iki tikslo dar 5 kg... Uogos kaltos...

Žiūriu, ne aš viena tokioj būklėj, pasirodo smile.gif Taip, ledai, uogos, tai dar koks kąsnis skanesnis... pradedu panikuoti, kaip save suimt į rankas.. g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 07 25, 13:04)

Majukas_, 25 Lie 2016 - 13:04, parašė:

Majukas_, 25 Lie 2016 - 13:04, parašė:

Sveikos visos smile.gif

Man taip buvo. Seni geri metodai jau nepadėjo smile.gif , o ši dieta - labai padėjo. Bet atsiminus, tai žiauru, ypač tos grynųjų baltymų dienos [laikiausi 4/4]. Na, bet efektyvumas nugalėdavo. Tvarkingai atsilaikiau. Bet štai dabar sportą pamėgau, tai ir apeitas sukilo biggrin.gif Dukan Light tad laikausi [šiaip manau, čia visam gyvenimui ta dieta jau biggrin.gif, DL ]- irgi labai gerai. Ir ne taip "žostkai", kaip kad su kaitaliojimu.
Atsakyti