Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Laba, labai realūs norai rolleyes.gif manau nesunkiai pasieksi
Ar jau pradejai laikytis Dukano atakos ?
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2016 07 21, 08:44)
Laba, labai realūs norai  rolleyes.gif  manau nesunkiai pasieksi
Ar jau pradejai laikytis Dukano atakos ?

Jau susirasiau ka galima valgyt per ataka. Mesa liesa
..be jokiu darzoviu...anei kruopu...? Pieno produktai liesi...ir zuvis.. . Mastau kaip cia skaniau susiorganizuot...
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2016 07 21, 09:31)
Jau susirasiau ka galima valgyt per ataka. Mesa liesa
..be jokiu darzoviu...anei kruopu...? Pieno produktai liesi...ir zuvis.. . Mastau kaip  cia skaniau susiorganizuot...

Planuoju nuo ryt atakuot uzsipirkus...
.. kiek dazniausiai dienu atakoj imama?
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2016 07 21, 13:05)
Planuoju nuo ryt atakuot uzsipirkus...
.. kiek dazniausiai dienu atakoj imama?

https://www.dukandie...-...&eprivacy=1
Stai cia reikia uzpildyti anketa ir viskas bus apskaiciuota smile.gif paciai nereiketu nusistatineti. Per ataka maistas gan nuobodus, bet as pvz kepuosi kiausiniene su tunu. Is selenu issuverdu kose. Valgau varske sumaisyta su nat jogurtu ir dziovintais svogunais. Kepiau vista pries tai gerai ismarinuota pora dienu. Kepiau kepimo rankoveje, gavosi sultinga net krutinele. Dar valgau virta jautiena ir geriu bulijona. Maisto tikrai netruksta, jau ketvirta diena taip. Aij, dar pirmas dvi dienas turejau skumbres karsto rukymo. Plius pasukos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona_G @ 2016 07 21, 12:20)
https://www.dukandie...-...&eprivacy=1
Stai cia reikia uzpildyti anketa ir viskas bus apskaiciuota smile.gif paciai nereiketu nusistatineti. Per ataka maistas gan nuobodus, bet as pvz kepuosi kiausiniene su tunu. Is selenu issuverdu kose. Valgau varske sumaisyta su nat jogurtu ir dziovintais svogunais. Kepiau vista pries tai gerai ismarinuota pora dienu. Kepiau kepimo rankoveje, gavosi sultinga net krutinele. Dar valgau virta jautiena ir geriu bulijona. Maisto tikrai netruksta, jau ketvirta diena taip. Aij, dar pirmas dvi dienas turejau skumbres karsto rukymo. Plius pasukos smile.gif

Rukyta tinka irgi? Keista kaip... aciu . Padejei labai...kepi juk aliejuj vistiek? Ten tuos blynelius raso su varske ir selenom ..tai irgi kepti ant aliejaus..? Tu 5 dienas atakuosi?
atakuotis man rado 3 dienas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 21 liepos 2016 - 12:48
Sveikos baigiu isproteti nuo po gimdymo likusiu kg. Ko tik nebandziau ir Lida ir visoki bruda. Nuo nervu net veziniu lasteliu rado issioperavau.
Padekite prasau ar tikrai imanoma numesti man reikia 18 kg😢?
Ka is tikruju galima valgyti?
Atsakyti
QUOTE(LORECIUKASS @ 2016 07 21, 22:31)
Sveikos baigiu isproteti nuo po gimdymo likusiu kg. Ko tik nebandziau ir Lida ir visoki bruda. Nuo nervu net veziniu lasteliu rado issioperavau.

Sveika. Jau tik negerkit nei lidos, nei tų kitų brudų schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Sveikatą susivarysit. O numesti tikrai, tikrai įmanoma.. ir 18, ir daugiau. mirksiukas.gif Ir kankintis nereikia laikantis, soti, laiminga. Produktų daug, receptų dar daugiau, tiesiog išmoksite gyventi sveikiau. Jei problemų dėl inkstų neturite, tikrai galit to imtis mirksiukas.gif Šios grupės pirmajame puslapyje yra visa info. Pasiskaitykit. Yra net ir knyga, jei dar neskaitėt. O be jos, nė krust, nes suvokti visą sistemą bus sunku. smile.gif sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 07 21, 22:39)
Sveika. Jau tik negerkit nei lidos, nei tų kitų brudų  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Sveikatą susivarysit. O numesti tikrai, tikrai įmanoma.. ir  18, ir daugiau.  mirksiukas.gif  Ir kankintis nereikia laikantis, soti, laiminga. Produktų daug, receptų dar daugiau, tiesiog išmoksite gyventi sveikiau. Jei problemų dėl inkstų neturite, tikrai galit to imtis  mirksiukas.gif Šios grupės pirmajame puslapyje yra visa info. Pasiskaitykit. Yra net ir knyga, jei dar neskaitėt. O be jos, nė krust, nes suvokti visą sistemą bus sunku. smile.gif sėkmės  mirksiukas.gif

Aciu uz palaikyma reikia bandyti
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2016 07 21, 13:40)
Rukyta tinka irgi? Keista kaip... aciu . Padejei labai...kepi juk aliejuj vistiek? Ten tuos blynelius raso su varske ir selenom ..tai irgi kepti ant aliejaus..? Tu 5 dienas atakuosi?
atakuotis man rado 3 dienas...

Na, pas mane svoris didelis, todel ir ataka 6 dienos. Siulyciau tau gerai issinagrineti pirma forumo puslapi. Aliejau negalima. Kepdama perbraukiu keptuve aliejuota servetele.
Numesti 18kg, tikrai nebeda. As sitam reikale patyrusi smile.gif gal tik su metais vis leciau tai vyksta. Bet tokios panikos del antsvorio tai ner man buve. Nu nepatogu, nemalonu, sunku ir t.t., bet gyvent imanoma. Aisku geriausia svori mest teisingai maitinantis. Bet man sitas variantas nepadeda, nes jei nera grieztu apribojimu, as jau antra diena pasivedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LORECIUKASS @ 2016 07 21, 21:31)

Pradedam nuo siandien???
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2016 07 22, 06:44)
Pradedam nuo siandien???

As startuoju. Iki pirmadienio ataka. Dabar 72.6 kg. Ugis 166.

Bat as jau gaminuos pusrycius ir man rodos vien nuo minties kad 'ant dietos' alkana esu lyg zveris. Norisi ryt. Nsprt. Jei kaip dieta teigia galima kiek nori ir kada nori valgyt duotus produktus...tai as turbut per siandien triju dienu doze suvalgysiu... kas bus? + matyt....

Pusryciam 2 kepti kiausai ir triusio virto gabaliukas. Kava + liesos varskes 2 saukstai uzpilti liesu jogurtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 22 liepos 2016 - 08:23
QUOTE(užsklanda @ 2016 07 22, 09:23)
As startuoju. Iki pirmadienio ataka. Dabar 72.6 kg.  Ugis 166.

Bat as jau gaminuos pusrycius ir man rodos vien nuo minties kad 'ant dietos' alkana esu lyg zveris. Norisi ryt. Nsprt. Jei kaip dieta teigia galima kiek nori ir kada nori valgyt duotus produktus...tai as turbut per siandien triju dienu doze suvalgysiu... kas bus? + matyt....

Pusryciam 2 kepti kiausai ir triusio virto gabaliukas. Kava + liesos varskes 2 saukstai uzpilti liesu jogurtu.

Nebus nebus pliuso wink.gif Valgykit kiek tik norisi ir neribokit smile.gif Po keliu dienu nebesinori tiek kimsti, nes vis tik baltymai ir apsunksta srkandis smile.gif
Papildyta:
Na ka atradau minutele ir as pasisakyti apie save smile.gif

Kaip jau rasiau anksciau esu ko gero Dukano senbuve smile.gif Pires 4-5 metus laikiausi jo ir numeciau ~13 kg. kurie buvo like po pirmojo leliuko ax.gif Perejau saziningai visus etapus ir gyvenau vel grazi biggrin.gif Iki kito nestuke.gif . O dabar ir vel viskas nuo pradziu... svoris mane myli sad.gif Tad nusprendziau vos baigus maitinti imtis vel rimtai, bet si karta kadangi vasara buvo ant nosies isbandziau DL versija smile.gif Nu man ji tobula wub.gif Ir vaisiu gauni ir duonos ir makaronu ir svoris krenta thumbup.gif Taigi jei kas galvojat ar DL veikia, tai drasiai sakau, TAIP veikia ir puikiai.

Mano rezultatai: as esu 156 cm ugio. buvau 69 kg svorio Startavau 05.09. Siai dienai numesta 60,5 kg smile.gif (P.S. as irgi nesu sventoji, tad nukrypimu buvo dabr jau paskutinemis savaitemis blush2.gif ). Mano tikslas minimum 60 kg, maksimum 56 kg smile.gif Kiek mesiu nezinau dar... nes dabar kai jau svoris +- tenkina, pradejau rimciau sportuoti, kad sumazinti pilvuka smile.gif
Atsakyti