Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Labas rytas, pirmadienis visada geriausia diena kažkam pradeti -net ir dietai. Gryžtu ir aš i doros kelią, nes po šio savaitgalio turiu pora kg pliuso. O dar net nebuvau pasiekusi tikslo, kažko striges svoris buvo 2 savaites. Ir turbut iš nevilties atsipalaidavau praeita savaite, o savaitgali iš viso valgiau visko ko tik širdele geide.
Nuo šiandien atakuosiu 4 dienas .
Sekmes merginos, kurios vel gryžta pas dukana ir tom kurios dar neapsisprende linkiu pabandyti ( as nuo geguzes 24 d iki liepos 5 d numeciau 7,3 kg ) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2016 07 18, 07:44)
Labas rytas, pirmadienis visada geriausia diena kažkam pradeti -net ir dietai. Gryžtu ir aš i doros kelią, nes po šio savaitgalio turiu pora kg pliuso. O dar net nebuvau pasiekusi tikslo, kažko striges svoris buvo 2 savaites. Ir turbut iš nevilties atsipalaidavau praeita savaite, o savaitgali iš viso valgiau visko ko tik širdele geide.
Nuo šiandien atakuosiu 4 dienas .
Sekmes merginos, kurios vel gryžta pas dukana ir tom kurios dar neapsisprende linkiu pabandyti ( as nuo geguzes 24 d iki liepos 5 d numeciau 7,3 kg )  thumbup.gif

o saunuole tu smile.gif

kad nesuptantu as skaitau jau trecia karta - nei ka valgyt nekertu nei kada. Dar panagrinesiu siandien ( nemazai laiko tam skirt reik jei kokybiskai noriu pradet...) ir apsispresiu griebt jauti ar dar apsimetinet kad genetika kalta:)
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2016 07 18, 07:51)
o saunuole tu smile.gif

kad nesuptantu as skaitau jau trecia karta -  nei ka valgyt nekertu  nei kada. Dar panagrinesiu siandien ( nemazai laiko tam skirt reik jei kokybiskai noriu pradet...) ir apsispresiu griebt jauti ar dar apsimetinet kad genetika kalta:)

Jeigu knyga skaitei -viskas aiškiai parašyta apie atakos etapa, yra 11 pagrindiniu produktu kuriuos valgai kada nori ir kiek nori, derini kaip nori. Tik pradek, o viakas savaime nesunkiai gausis. Saldumynu ir miltiniu patiekalu savaime pradesi nenoreti nuo ketvirtos dienos. Svarbiausia atlaikyti sąžiningai atakos etapa. Kiek tu nori numesti kg? Koks tavo ugis?
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2016 07 18, 10:39)
Jeigu knyga skaitei -viskas aiškiai parašyta apie atakos etapa, yra 11 pagrindiniu produktu kuriuos valgai kada nori ir kiek nori, derini kaip nori. Tik pradek, o viakas savaime nesunkiai gausis. Saldumynu ir miltiniu patiekalu savaime pradesi nenoreti nuo ketvirtos dienos. Svarbiausia atlaikyti sąžiningai atakos etapa. Kiek tu nori numesti kg? Koks tavo ugis?

Daug man reik numest. 166cm. 72.kg:)))
Atsakyti
Mano ugis tik dviem cm didesnis 168 ir pradejau su labai panašiu svoriu 72,4 kg ax.gif
Neabejok savim, o jei kils klausimų rašyk? Čia tikrai yra patarenčiu ir senbuvių kurios viska žino. Man daug aiškiau pasidare pradejus skaityti knyga, bet visa pagrindine info yra ir čia forumo pradžioje. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona_G @ 2016 07 17, 14:46)
As nuo ryt prisijungiu smile.gif esu dukano senbuve jei galima taip sakyti. Po antro gimdymo turiu siaubinga antsvori. Tiesa, per nestuma priaugau virs 30kg. Pirma nestuma tas pats buvo. Buvau numetusi viska. Bandysiu forume dalyvaut, bus daugiau motyvacijos. Nors kabantis pilvas ir taip pakankamai motyvuoja smile.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Papildyta:
Sveikos, merginos 4u.gif Šiandien 81,7 kg. Sunkiai ir aš rituosi žemyn.. tai plius gramų, tai minus. Kalti ledai, uogos... O kitku tai nepiktnaudžiauju, bet matyt man ir stabdo tie gėriai.. O kaip sunku tuo nesimėgauti, ech.. ax.gif blush2.gif Nors ir numetus nemažai, nuo kovo 20 d. pradėjau su 96 kg rolleyes.gif Na tikėkimės pasieksim savo tikslą.. nors 2 kg nuritint per mėnesį lotuliukas.gif thumbup.gif P.S. Beje, smagu matyti naujų žmonių, sėkmės ir be dvejonių jokių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veidukas: 18 liepos 2016 - 20:27
Labas rytas, po atakos dienos vel minus 1 kg. Dar liko savaitgalio pliuso 1,5 kg ,manau per dvi ar tris dienas susitvarkysiu bigsmile.gif . Kaip jum sekasi merginos?
Veidukas, kokia tu šaunuole ir kiek daug pasiekiai! Žaviuosi stipria tavo valia thumbup.gif
Atsakyti
Na ka merginos, pradejau vakar su siaubingais skaiciais smile.gif 89kg, ugis 168cm. Tikslas 70kg. Atakuoju 6 dienas, tai sversiuos tik po ju.
Pirma karta kai laikiausi sios dietos, buvau numetusi 17kg. Bet tai buvo kazkur pries 5 metus. Po pirmo gimdymo vel kazkur tiek pat numesta. Tik visi tie kartai su labai daug nugrybavimu i sona ir nei vieno karto iki galo.
Del valgio, tai man ne problema, as jau ipratusi taip maitintis. Vakar ryte kiausiniene su tunu ir saukstu jogurto. Plius zoleles is darzo. Per du kartus iveikta skumbre, pietums virta jautiena su bulijonu. Vakarienei praktiskai nieko, nes po skumbres buvo labai sotu. Siandien avizu selenu kose plius varske su jogurtu. Pietus dar laukia, teko islekt is namu. Kol kas jauciuosi neblogai, tik ryskiai vandens trukumas. Man cia didziausia problema, nemegstu daug gerti.
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2016 07 19, 09:56)
Labas rytas, po atakos dienos vel minus 1 kg. Dar liko savaitgalio pliuso 1,5 kg ,manau per dvi ar tris dienas susitvarkysiu bigsmile.gif  . Kaip jum sekasi merginos?
Veidukas, kokia tu šaunuole ir kiek daug pasiekiai! Žaviuosi stipria tavo valia  thumbup.gif

Ačiū, tik va sakau, kad kažkaip sustojau, pirmai braškės buvo, dabar ledai, tai vėl kokia kita uoga... Sunku atsilaikyt, kai kartais norisi paskanauti blush2.gif Na dar noriu bent tiek pat nukratyt, tada sakysiu stop lotuliukas.gif Manau, visos pasieksim savo tikslus, tik nepasiduokim schmoll.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Simona_G @ 2016 07 19, 13:36)
Na ka merginos, pradejau vakar su siaubingais skaiciais smile.gif 89kg, ugis 168cm. Tikslas 70kg. Atakuoju 6 dienas, tai sversiuos tik po ju.
Pirma karta kai laikiausi sios dietos, buvau numetusi 17kg. Bet tai buvo kazkur pries 5 metus. Po pirmo gimdymo vel kazkur tiek pat numesta. Tik visi tie kartai su labai daug nugrybavimu i sona ir nei vieno karto iki galo.
Del valgio, tai man ne problema, as jau ipratusi taip maitintis. Vakar ryte kiausiniene su tunu ir saukstu jogurto. Plius zoleles is darzo. Per du kartus iveikta skumbre, pietums virta jautiena su bulijonu. Vakarienei praktiskai nieko, nes po skumbres buvo labai sotu. Siandien avizu selenu kose plius varske su jogurtu. Pietus dar laukia, teko islekt is namu. Kol kas jauciuosi neblogai, tik ryskiai vandens trukumas. Man cia didziausia problema, nemegstu daug gerti.

Dėl vandenuko aš irgi nemėgau, bet žinokit reikia priprasti rolleyes.gif bent aš tai pripratau ir jokių bėdų.. į dieną minimum 1,5 litro.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Grisiu ir as:) galvoju nuo kitos savaites kokiam menesiukui su prieziura pabut:) Beveik saves neriboju, bet silkute( i kuria kazkodel inikau- neturiu paaiskinimo ir vaisiai daro savo- yra pliusas, nors kaip per metus, kai baigiau 2 etapa tai tikrai labai padorus:) +3.5 kg, nenoriu atgal i 7 zona, tad teks pries atostogas "baltymiaut":)
Simona G laikas kaip bega- cia tik nestuke.gif o jau atgal pas mus.....bet turite dziaugsmeli-dzin tie kg:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2016 07 19, 19:12)
Sveikos merginos 4u.gif  Grisiu ir as:) galvoju nuo kitos savaites kokiam menesiukui su prieziura pabut:) Beveik saves neriboju, bet silkute( i kuria kazkodel inikau- neturiu paaiskinimo ir vaisiai daro savo- yra pliusas, nors kaip per metus, kai baigiau 2 etapa tai tikrai labai padorus:) +3.5 kg, nenoriu atgal i 7 zona, tad teks pries atostogas "baltymiaut":)
Simona G laikas kaip bega- cia tik  nestuke.gif o jau atgal pas mus.....bet turite dziaugsmeli-dzin tie kg:) 4u.gif

Oj ne, tikrai ne dzin. Labai prastai jauciuosi. Didelis svoris per abu nestumus savo padare. Skauda visi sanariai ir siaip judet sunku. O metu dar nedaug. Ypac kai zinau malonuma but lengva smile.gif nieko, keli menesiai ir vel busiu be skausmu. Cia svarbiausias tikslas. Ir dar aisku su vaikuciais norisi daugiau judet smile.gif trecia diena jau, savijauta gera. O jus saunuole, metus islaiket svori. Baltai pavydziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2016 07 18, 10:39)

Idealiausia tai 10kg. Bet pradziai bent 6 noreciau numest

..
Atsakyti