Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(Daluze14 @ 2016 06 28, 12:58)
O kaip suprast, per daug daržovių? Argi Dukanas riboja daržoves per daržovių dienas?  g.gif

mano galvoje citatos neužsilaiko ax.gif . Kai perskaitau teoriją, visada perleidžiu per savo smegenis ir atminty lieka tik MAN tinkama informacija.

Todėl visai gali būti, kad tai tik mano interpretacija, pagal kurią aš stengiuosi baltymų daržovių dieną racione palikti bent 70 procentų baltymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2016 06 28, 13:50)
mano galvoje citatos neužsilaiko  ax.gif . Kai perskaitau teoriją, visada perleidžiu per savo smegenis ir atminty lieka tik MAN tinkama informacija.

Todėl visai gali būti, kad tai tik mano interpretacija, pagal kurią aš stengiuosi baltymų daržovių dieną racione palikti bent 70 procentų baltymų  4u.gif

O nebijai, kad toks didelis kiekis baltymų neigiamai paveiks kaulus bei sąnarius? Nes aš kaip tik mąsčiau, kad daržovių dienos leidžia atstatyti medžiagų balansą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 06 28, 15:51)
O nebijai, kad toks didelis kiekis baltymų neigiamai paveiks kaulus bei sąnarius? Nes aš kaip tik mąsčiau, kad daržovių dienos leidžia atstatyti medžiagų balansą  g.gif

chm.... reikia pasigilinti, kad nepakenkti sau unsure.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2016 06 28, 10:23)
man vakar buvo lygiai 2 mėnesiai šitam režime, nukrito 9 kg  thumbup.gif , iki tikslo dar 8... Mano vienintelės nuodėmės kol kas - kelios uogos kasdien  blush2.gif , ir manau, kad vis dar per mažai vandens geriu.

Tad irgi patarčiau pasekti, ar tikrai išgeriate tiek vandens, kiek reikia?.. Ir ar per daržovių dienas nevalgote per daug daržovių?

Del vandens visiškai pritariu, vakar pasistengiau gerti daugiau ir šiandien minus 300 gr. Galbut ir daržovių valgau perdaug, nes aš per daržovių dienas valgau iš puses baltymų ir daržovių. Patikslinkit merginos, kokiom proporcijom reiketu valgyti ?
As del rezultatu labai skųstis irgi negaliu per menesi ir savaite palengvejau 5,1 kg. Juk neblogai g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Žiūriu, tyluma, ramuma.. ar tebėra gyvų? blink.gif Šiandien prisiduodam. 82,2kg. - 0,9 kg ax.gif Pagaliau pajudėjau iš vietos.. thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena , kažin ar verta prisiduoti ar dar kas čia daro lentele? Tačiau malonu pasidžiaugti pasiektais rezultatais minus 2 kg ir dabar svoris 65,5 . Iki tikslo liko visai nedaug numesti. Jaučiuosi super gerai biggrin.gif
Atsakyti
laba as po atostogu blush2.gif dietos stipriai nesilaikau bet, svoris lyg ir vietoj, sulauze man vaikas svarstykles biggrin.gif

o lentele jums ikelsiu, praeita pirmadieni negalejau, nes buvau isvykus smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif laba diena. Matau ,kad likau viena su Dukanu šiam forume blush2.gif po vasaros gal atsigaus ši temuke. Šiandien svoris 65,1 kg. Aš visdar laikausi, tačiau savaitgaliais yra beproto sunku. Ir kai tik užstringa svarstykles keliom dienom toj pat vietoj, pradedu abejoti savo jegomis ir taip norisi konors iš skanestu, uždrausto sarašo. Esu nuo mažumes smaliže ir man be saldumynu darosi nemielas gyvenimas schmoll.gif. Kenčiu vis dar - labai norisi lieknos figuros ir pačiai jaustis laisvai ir patogiai savo kūne...
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2016 07 11, 14:26)
bigsmile.gif laba diena. Matau ,kad likau viena su Dukanu šiam forume  blush2.gif  po vasaros gal atsigaus ši temuke. Šiandien svoris 65,1 kg. Aš visdar laikausi, tačiau savaitgaliais yra beproto sunku. Ir kai tik užstringa svarstykles keliom dienom toj pat vietoj, pradedu abejoti savo jegomis ir taip norisi konors iš skanestu, uždrausto sarašo. Esu nuo mažumes smaliže ir man be saldumynu darosi nemielas gyvenimas  schmoll.gif. Kenčiu vis dar - labai norisi lieknos figuros ir pačiai jaustis laisvai ir patogiai savo kūne...

Ne viena esate mirksiukas.gif 81,9 kg. Tik kad motyvacijos nebeliko šiame forume... schmoll.gif
Atsakyti
Nei motivacijos , nei bendravo cool.gif visos atostogauja be dietų
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2016 07 11, 20:10)
Nei motivacijos , nei bendravo  cool.gif visos atostogauja be dietų

As nuo ryt prisijungiu smile.gif esu dukano senbuve jei galima taip sakyti. Po antro gimdymo turiu siaubinga antsvori. Tiesa, per nestuma priaugau virs 30kg. Pirma nestuma tas pats buvo. Buvau numetusi viska. Bandysiu forume dalyvaut, bus daugiau motyvacijos. Nors kabantis pilvas ir taip pakankamai motyvuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona_G @ 2016 07 17, 13:46)
As nuo ryt prisijungiu smile.gif esu dukano senbuve jei galima taip sakyti. Po antro gimdymo turiu siaubinga antsvori. Tiesa, per nestuma priaugau virs 30kg. Pirma nestuma tas pats buvo. Buvau numetusi viska. Bandysiu forume dalyvaut, bus daugiau motyvacijos. Nors kabantis pilvas ir taip pakankamai motyvuoja smile.gif

as irgi noreciau... bet vis dar nezinau ar pajegsiu... skaitau svarstau, kiek jei ne paslaptis pavyko kg atsikratyti kai laikeisi??
Atsakyti