Labas rytas
šyryt rezultatas 77.400
Nors nuodėmių buvo. Vakar valgiau kijevo kotleta su visokiom lietuviškom salotom grietininėm. Bet poslinkis į sveiką mityba tame, kad atsisakiau bulvių ir net nenorėjau ir kotleto luobelę ne visą suvalgiau
Tačiau vis dėl to tos retkarčiais nuodėmės tikrai pagerina gyvenimo kokybę puikiai.

šyryt rezultatas 77.400

+1 kg (83.5), va ka reiskia nors kazka valgyt

Sveikutės
83,4 kg. -0,1 kg
nors 100 g nukračiau.. sunkiai, bet.. ech tos braškės, ech ledai..

Sveikos
83,1 kg.

QUOTE(Veidukas @ 2016 06 20, 14:50)
Sveikutės
83,4 kg. -0,1 kg
nors 100 g nukračiau.. sunkiai, bet.. ech tos braškės, ech ledai..

83.5

Sveikos
Šyryt 76.500
O apie nuodėmes jau net nesigirsiu, nes gėda

Šyryt 76.500

Labas rytas, ystrigau tam paciam svoryje 67,5 kg. Dar ilgasis savaitgalis buvo dadejas pliuso , tačiau per sekmadieni ir pirmadieni susiemiau griestai ir nusipurčiau pliusiuko. Buvau išsikelus sau tiksla iki liepos 1 dienos palengveti iki 65 kg- taip butu išsipildziusi bent viena mano svajone. Deja praeitos dvi savaites nebuvo tokios sekmingos kaip as norejau. Reiktu turbut persiziureti valgerasti ,ar tik nebus uzsleptu angliavandeniu ir cukraus. Kaip jum merginos sekasi ?
QUOTE(dalila12345 @ 2016 06 28, 09:30)
Labas rytas, ystrigau tam paciam svoryje 67,5 kg. Dar ilgasis savaitgalis buvo dadejas pliuso , tačiau per sekmadieni ir pirmadieni susiemiau griestai ir nusipurčiau pliusiuko. Buvau išsikelus sau tiksla iki liepos 1 dienos palengveti iki 65 kg- taip butu išsipildziusi bent viena mano svajone. Deja praeitos dvi savaites nebuvo tokios sekmingos kaip as norejau. Reiktu turbut persiziureti valgerasti ,ar tik nebus uzsleptu angliavandeniu ir cukraus. Kaip jum merginos sekasi ?
man vakar buvo lygiai 2 mėnesiai šitam režime, nukrito 9 kg

Tad irgi patarčiau pasekti, ar tikrai išgeriate tiek vandens, kiek reikia?.. Ir ar per daržovių dienas nevalgote per daug daržovių?
QUOTE(Nata* @ 2016 06 28, 10:23)
Tad irgi patarčiau pasekti, ar tikrai išgeriate tiek vandens, kiek reikia?.. Ir ar per daržovių dienas nevalgote per daug daržovių?
O kaip suprast, per daug daržovių? Argi Dukanas riboja daržoves per daržovių dienas?