Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Labas rytas, gražu žiūrėti į lentelę- kaip visom sekasi gerai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

šyryt rezultatas 77.400 smile.gif Nors nuodėmių buvo. Vakar valgiau kijevo kotleta su visokiom lietuviškom salotom grietininėm. Bet poslinkis į sveiką mityba tame, kad atsisakiau bulvių ir net nenorėjau ir kotleto luobelę ne visą suvalgiau lotuliukas.gif Tačiau vis dėl to tos retkarčiais nuodėmės tikrai pagerina gyvenimo kokybę puikiai.
Atsakyti
+1 kg (83.5), va ka reiskia nors kazka valgyt sad.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif 83,4 kg. -0,1 kg lotuliukas.gif nors 100 g nukračiau.. sunkiai, bet.. ech tos braškės, ech ledai.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas, šia savaite rezultatai visai prasti verysad.gif . Svoris 67,5 kg. Kažko pradejo vis sunkiau kristi svoris,stengiuosi visiškai nenusižengti ,tačiau pasitaiko visko... blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif 83,1 kg. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 06 20, 14:50)
Sveikutės smile.gif 83,4 kg. -0,1 kg  lotuliukas.gif  nors 100 g nukračiau.. sunkiai, bet.. ech tos braškės, ech ledai..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

83.5 biggrin.gif ech tos braškės, ech ledai.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Šyryt 76.500 biggrin.gif O apie nuodėmes jau net nesigirsiu, nes gėda blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, ystrigau tam paciam svoryje 67,5 kg. Dar ilgasis savaitgalis buvo dadejas pliuso , tačiau per sekmadieni ir pirmadieni susiemiau griestai ir nusipurčiau pliusiuko. Buvau išsikelus sau tiksla iki liepos 1 dienos palengveti iki 65 kg- taip butu išsipildziusi bent viena mano svajone. Deja praeitos dvi savaites nebuvo tokios sekmingos kaip as norejau. Reiktu turbut persiziureti valgerasti ,ar tik nebus uzsleptu angliavandeniu ir cukraus. Kaip jum merginos sekasi ?
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2016 06 28, 09:30)
Labas rytas, ystrigau tam paciam svoryje 67,5 kg. Dar ilgasis savaitgalis buvo dadejas pliuso , tačiau per sekmadieni ir pirmadieni susiemiau griestai ir nusipurčiau pliusiuko. Buvau išsikelus sau tiksla iki liepos 1 dienos palengveti iki 65 kg- taip butu išsipildziusi bent viena mano svajone. Deja praeitos dvi savaites nebuvo tokios sekmingos kaip as norejau. Reiktu turbut persiziureti valgerasti ,ar tik nebus uzsleptu angliavandeniu ir cukraus. Kaip jum merginos sekasi ?

man vakar buvo lygiai 2 mėnesiai šitam režime, nukrito 9 kg thumbup.gif , iki tikslo dar 8... Mano vienintelės nuodėmės kol kas - kelios uogos kasdien blush2.gif , ir manau, kad vis dar per mažai vandens geriu.

Tad irgi patarčiau pasekti, ar tikrai išgeriate tiek vandens, kiek reikia?.. Ir ar per daržovių dienas nevalgote per daug daržovių?
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2016 06 28, 10:23)
Tad irgi patarčiau pasekti, ar tikrai išgeriate tiek vandens, kiek reikia?.. Ir ar per daržovių dienas nevalgote per daug daržovių?

O kaip suprast, per daug daržovių? Argi Dukanas riboja daržoves per daržovių dienas? g.gif
Atsakyti