Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(nerina @ 2016 05 31, 10:29)
Sveikos, vakar dienos duomenys lentelei: 83,2 kg, per savaitę -1,3 kg smile.gif Pasigirsiu- dietinuosi jau 95 dienas, ir nebeturiu 18,8 kg  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Išduok, ar bent kartelį buvai nuklydus, ar pavyksta be nuklydimų? Ir kiek dienų bd kiek gb?
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 31, 11:36)
Išduok, ar bent kartelį buvai nuklydus, ar pavyksta be nuklydimų?  Ir kiek dienų bd kiek gb?

Aišku, kad buvau nuklydus, ir ne kartą. Ir šašlykų su kečupu, ir vyno ir sumuštinių karštų...Iš pradžių laikiausi 5:5, bet dabar, kai daugybė daržovių, tai GB 4 dienas, o BD-savaitgalį, 3 dienas. Sunku be jokios salotos ir tas 4 dienas, kartais rukolą ar ridikėlį suvalgau ir per GB dienas.
Aš tik visai saldiklio nenaudoju, nekepu jokių dukanietiškų pyragų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerina: 31 gegužės 2016 - 10:56
Žinokit, vis tik geriausia motyvacija - kai užlipi ant svarstyklių ir vietoj pirmų dviejų skaičių "80", jau matai "79"!! Vis tik ta riba, ar aštuoniasdešimt ar septyniasdešimt labai psichologiškai veikia biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai tylu čia... Pas mane per praeitą savaitę liko tas pats svoris (97,9), šiandien jau yra 97.2. Praeitą savaitę buvo visko (keturios dienos konferencijoj, išleistuvės, jubiliejus draugės), bet stengiausi kiek galėjau - tad džiaugiuosi, kad liko tas pats smile.gif

Nerina, tavo skaičiukai labai motyvuoja thumbup.gif
Atsakyti

[/quote]
Sveikos visos,jungiuos ir as prie jusu 😀
Papildyta:
Ar yra dar cia gyvu?
[/quote]
Atsakyti
[quote=Sandra84,2016 06 05, 19:27]
[/quote]
Sveikos visos,jungiuos ir as prie jusu 😀
Papildyta:
Ar yra dar cia gyvu?
[/quote]
[/quote]

Gyvų yra, bet labai jau visos tylios. Todėl, jeigu sumastysi užvest kokį pokalbį - pirmyn. Aš mielai atsakysiu, o ir šiaip papliurpt mėgstu smile.gif

Šiandieniniai skaičiai - 80,000. Nuo praritos savaitės tik 300 gramų nukrito. O ir per dvi saaites tik 400 iš viso. Apstojo kritimas, turbūt organizmas prisitaikė prie dietos ir nusprendė pasitaupyt truputį. Buvau šiek tiek nuklydus žinoma, bet nedaug. Teks susiimt ir gal vandens daugiau išgert.
Atsakyti
Sveikos, gaila, kad lentelės sudarinėtoja atostogauja, smagu būdavo minusus lentelėje matyt:)
Šiandien --82,1 kg, per savaitę -1,1 kg.
Atsakyti
Laba diena visoms , ateinu prisiduoti kaip sekasi. Labai malonu uzlipti ant svarstykliu ir išvysti kad keiciasi pirmas skaicius- pagaliau perejau i 6 lygį, dabartinis svoris 69,6 kg. Jauciuosi pakyleta. Ir tokie rezultatai skatina zengti tik pirmyn, nesinori suklysti ir kristi atgalios.
Atsakyti
Sveikos. Na ką, prisiduodu ir aš smile.gif 84 kg, minus 1,5 kg. Tik pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerina @ 2016 06 06, 10:37)
Sveikos, gaila, kad lentelės sudarinėtoja atostogauja, smagu būdavo minusus lentelėje matyt:)
Šiandien --82,1 kg, per savaitę -1,1 kg.

aš lentelę savo turiu, radau facebook grupės failuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2016 06 06, 14:09)
aš lentelę savo turiu, radau facebook grupės failuose  thumbup.gif

Kaip suprasti savo lentelę? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 06 06, 19:38)
Kaip suprasti savo lentelę?  blink.gif

na, ten radau excel'inę lentelę, kur pasižymėjau savo numatomą kelią iki 3-io etapo, ir žymiuosi savo svorį ir išmatavimus 4u.gif
Bandau įkelti, bet neįsivaizduoju, ar įkels čia failą. Jei ką, eikite į Diukano grupę fb ir rasit 4u.gif

lentelė

duomenis čia rodo ne mano. Aš savo kompiutery pasikoregavau pagal save
Atsakyti