Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(dalila12345 @ 2016 05 24, 14:20)
Laba diena, norečiau prisijungti prie jūsų forumo. Vis bandau ir bandau atsikratyti papildomų kg ,tačiau niekas nepadeda numesti jų nei dietos, nei papildai, nei sportas. Bus jau 3 metai kai vis sau sakau ,kad reikia susiimti ir atsikratyti bent jau 10 kg. Ir kiekvienas bandymas deja baigesi nesekmingai 😞. Labai susidemejau šia dieta tik todel,kad tai panašiau i maisto derinima ar tiesiog gyvenimo buda. Tikiuosi priimsim i savo rateli merginos ir patarsit rupimais klausimais  blush2.gif

Sveika. Žinoma priimsime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 24, 15:25)
Sveika prisijungus  4u.gif

mirksiukas.gif ačiū
Papildyta:
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 24, 18:49)
Sveika. Žinoma priimsime  mirksiukas.gif

Dekui už priėmima smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, nuostabus rytas- kai užlipi ant svarstyklių ir po vienos dienos jau yra rezultatai- minus 900 gr.
Šiek tiek apie mane: ūgis 168 cm, dar vakar pradinis svoris buvo 72,6 kg . Dirbu namuose: auginu keturis berniukus bigsmile.gif veiklos užtektinai ir laiko sau nelabai lieka. Bandau pamegti bėgiojima nuo gegužės pradžios ,dar darau atsilenkimus ir suku lanka.
Kaip jum merginos sekasi,kuriuose etapuose esate? Pradejau skaityti foruma bet nežinau ar pasivysiu ax.gif
Atsakyti
Kiek vėlokai ateinu priduot praeitos savaitės rezultatus blush2.gif Pirmadienį anksti ryte į komandiruotę išskridau, ir pasimiršo kad parašyt reikia...

Taigi mano pradžia: 05,23 buvo 97,9 (-2,1 kg). Realiai buvo ir daugiau nukritę, tik po daržovių dienos pakilo šiek tiek.

O šią savaitę bijau kad bėda bus... Bandau laikytis, bet šiek tiek tenka nukrypt, nes ne namie esu. O savaitgalį dar laukia 2 baliai ir vienas susitikimas, kur būna be proto daug skanių užkandžių... Tikrinsiu savo valią biggrin.gif

O pirma savaitė praėjo gerai, tinka man toks maistas rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras, šiandien jau trečią atakos diena atlaikyta biggrin.gif bandysiu dar rytoj laikytis, nors labai abejoju ar pavyks- reikės važiuoti i svečius. Bijau ir pagalvoti ,kad vel galiu paslysti. Kaip atsilaikyti prieš šeimininkų vaišinguma??? Juk nesinori pasakoti ,kad dietos laikausi blush2.gif
Kaip merginos jum sekasi? Visai tylus forumas, negi geras oras lauk išviliojo visas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalila12345 @ 2016 05 26, 19:50)
Labas vakaras, šiandien jau trečią atakos diena atlaikyta  biggrin.gif bandysiu dar rytoj laikytis, nors labai abejoju ar pavyks- reikės važiuoti i svečius. Bijau ir pagalvoti ,kad vel galiu paslysti. Kaip atsilaikyti prieš šeimininkų vaišinguma??? Juk nesinori pasakoti ,kad dietos laikausi  blush2.gif
Kaip merginos jum sekasi? Visai tylus forumas, negi geras oras lauk išviliojo visas  lotuliukas.gif

Na, žinokit laikykitės, ataka juk yra pats pagrindinis startas, jei jau atakoj suklupsit, tai kam tada išvis pradėti... biggrin.gif Nežinau, sakykit religija neleidžia valgyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

nieks nesugalvojo perimti lenteles tai atsisveikinu su jumis iki 2016.06.13 4u.gif as dar grisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 27, 08:01)
Na, žinokit laikykitės, ataka juk yra pats pagrindinis startas, jei jau atakoj suklupsit, tai kam tada išvis pradėti...  biggrin.gif Nežinau, sakykit religija neleidžia valgyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

linksmai tu čia man pasiūlei atsakyti biggrin.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Deja pervelai paskaičiau,nusidejau prieš Dukana -valgiau mesyte su pomidorais ir raugintais agurkais verysad.gif ...tačiau prie saldumynų net netraukė,o tai jau stebuklas. Tai kagi - truk už vadžių vel iš pradžių g.gif nuo rytojaus vel- ataka.
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2016 05 27, 21:39)
user posted image
nieks nesugalvojo perimti lenteles tai atsisveikinu su jumis iki 2016.06.13  4u.gif as dar grisiu  ax.gif

Sekmės ir gero poilsio thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nors ir nedarys niekas lentelės šią savaitę, bet vis tiek prisiduodu - 80,300. Taigi numečiau per savaitę viso labo 100 gr biggrin.gif Bet buvo nusižengimų - ir ryžius prie šašlyko valgiau ir ledų porciją dukters užbaigiau ir kokteiliukus tris išgėriau ir net du sausainius suvalgiau ir trys gabaliukus šokolado! Ir viskas per vakar lotuliukas.gif

Bet nuo šiandien vėl žadu susiimt cool.gif
Atsakyti
Sveikutes kas dar like prie Dukano rolleyes.gif
Šiandien svarstyklės mane pradžiugino 70,3 kg .O kad ir toliau taip puikiai sektūsi.Vistik nepakenke penktadienio mažytis nuklydimas. Laikausi toliau cool.gif
Atsakyti
Sveikos. 85,5 kg. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar dienos duomenys lentelei: 83,2 kg, per savaitę -1,3 kg smile.gif Pasigirsiu- dietinuosi jau 95 dienas, ir nebeturiu 18,8 kg thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti