Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(*Inga:) @ 2016 03 09, 14:06)
O tai ką dar gali daryt? Jei tas mėsėdžių meniu tiko, svoris krito, tai kokia kita dieta gali net laikinai gal nepadėti...Man rodos, čia jau iki gilios gražios senatvės reiks save ribot, kitaip nieks nebus, deja  rolleyes.gif

na, kažkada su kalorijų skaičiavimu pakankamai gerai numečiau, tik užtrukau daug ilgiau.... Tai vat ir neapsisprendžiu - ar vėl ryžtis ilgam bet su įvairiu maistu, ar greitai su Dukanu, bet rizikuoti, kad vėl viskas ataugs ir dar prisidės... Visą gyvenimą maitintis be vaisių tikrai nenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2016 03 09, 14:29)
na, kažkada su kalorijų skaičiavimu pakankamai gerai numečiau, tik užtrukau daug ilgiau.... Tai vat ir neapsisprendžiu - ar vėl ryžtis ilgam bet su įvairiu maistu, ar greitai su Dukanu, bet rizikuoti, kad vėl viskas ataugs ir dar prisidės... Visą gyvenimą maitintis be vaisių tikrai nenoriu smile.gif

Net nežinau, gal kitos ką patars. Aš tai neatsisakysiu vietinių vaisių sezono metu, tik ribosiu. Mano moto ,,be fanatizmo“ visose gyvenimo srityse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2016 03 09, 13:53)
Tai vat svarstau, ar apskritai noriu su Dukanu bendrauti. Perėjau aš tuos visus etapus. per stabilizaciją šiek tiek priaugau (apie 2 kg), bet kažkaip viskas lyg ir OK buvo, o kai prasidėjo kasdienis gyvenimas, tai tiesiog šiuoliais tie 10 kg grįžo. Lyg ir nepadaugindavau, ir jokių ten angliavandenių, makaronų, tortų nevalgiau, bet tik kokių vaisių pavalgau - iš karto svoris aukštyn. Cukraus nuo Dukano iki šiol nevartoju. Nežinau, net ar bandyt - iš esmės man visai nesunku jo laikytis, bet tas baltyminio maisto perteklius šiek tiek neramina... Toks jausmas, kad organizmas po to visą maistą, kuris ne iš Dukano raciono, į lašinius perkėlė...

Sveika.
O ar darėt "baltymų ketvirtadienius"? Gal tai įtakos galėjo turėti?
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 03 09, 14:37)
Sveika.
O ar darėt "baltymų ketvirtadienius"? Gal tai įtakos galėjo turėti?

dariau, tik ne ketvirtadienius smile.gif, o pirmadienius. Šiaip laikiausiai aš pilnai to plano, aišku, ne fanatiškai. Kai ko visai nevalgiau - tarkim tų Dukano siūlomų duonelių. Iš esmės jau ruošiau tam save, kad nebūtų organizmui šoko, kai pradėsiu kitą maistą valgyt, tai to, ko ir taip nevalgau, ir toliau nevalgiau. Desertų man niekada per daug nereikėjo, mesa ir žuvis man patinka. Taigi, man patiko Dukanas. Net labai patiko. Vienintelis dalykas, ko man trūko - vaisiai. O jie man ir iškeldavo svorį pradėjus normaliai maitintis. Ir iškeldavo smarkiai - tarkime, B diena, po jos nukrenta kokie 1-1,5 kg, tada normalaus maisto diena, išauga apie 0,5 kg, tada diena su vaisiais - ir po jos kokie plius 2 kg. Tada keletas dienų lyg ir stabilių, bet jau aukštesniame lygyje keliais šimtais gramų. Tai vat taip savaitė po savaitės ir priaugau tuos 12 kg. Nesakau, kad visai nieko nedariau - pradžioje tie plius 2 lyg ir nebaisu atrodė (tuos minus 10 buvau biški užmetusi, man būtų užtekę ir minus 8, todėl per daug nepergyvenau dėl tų priaugtų 2 kg). Tada atsirado dar vienas viršaus, kažkaip ir su tuo susigyveni - jis juk neatsiranda per vieną dieną. Sakykim, rodo 66,8 - vos dar 66 mintyse, vieną dieną jau 67,1 - kas tiek keli šimtai gramų, po mėnesio akys jau priprato rpie 67, ir jau 68,1 normaliai atrodo biggrin.gif. Taip vat ir gavosi. Dar tame tarpe pasilaikiau Delčios dietos, pasilaikiau Japoniškos dietos, ir vualia + 12 kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2016 03 09, 15:08)
Dar tame tarpe pasilaikiau Delčios dietos, pasilaikiau Japoniškos dietos, ir vualia + 12 kg biggrin.gif

Na, aš aišku ne žinovė, mano nuomonė grynai iš pajautimo.Gal per daug dietų?Gal organizmas iš baimės ir atsigriebia kaupdamas riebalą?Gal tiesiog pakeist mitybą, kaip ir sakėt, kalorijų skaičiavimą įsiveskit. Be to, viršsvoris jūsų visai nedidelis (įdomu, koks jūsų ūgis ir dabartinis svoris).
Jei naudojate Facebook'ą, susiraskite "Valgau be sąžinės graužimo", viena moteris sėkmingai kovoja su viršsvoriu, kuris beje, buvo triženklis, kalorijų skaičiavimo principu.Pateikia dienos meniu, su visais skaičiais, ir neatrodo, kad badauja moteriškėsmile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 03 09, 15:54)
Na, aš aišku ne žinovė, mano nuomonė grynai iš pajautimo.Gal per daug dietų?Gal organizmas iš baimės ir atsigriebia kaupdamas riebalą?Gal tiesiog pakeist mitybą, kaip ir sakėt, kalorijų skaičiavimą įsiveskit. Be to, viršsvoris jūsų visai nedidelis (įdomu, koks jūsų ūgis ir dabartinis svoris).
Jei naudojate Facebook'ą, susiraskite "Valgau be sąžinės graužimo", viena moteris sėkmingai kovoja su viršsvoriu, kuris beje, buvo triženklis, kalorijų skaičiavimo principu.Pateikia dienos meniu, su visais skaičiais, ir neatrodo, kad badauja  moteriškėsmile.gif)))

4u.gif tai greičiausiai taip ir yra - beveik nuolat ant dietos pastaruosius 10-15 metų... doh.gif o dėl ugio-svorio, tai mano ūgis 170, svoris šiuo metu 72, sausio 1 d. buvo 76 kg doh.gif Su tiek pat kg aš važiavau gimdyti abiejų savo vaikų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2016 03 09, 16:02)
4u.gif tai greičiausiai taip ir yra - beveik nuolat ant dietos pastaruosius 10-15 metų...  doh.gif o dėl ugio-svorio, tai mano ūgis 170, svoris šiuo metu 72, sausio 1 d. buvo 76 kg  doh.gif  Su tiek pat kg aš važiavau gimdyti abiejų savo vaikų smile.gif

Nėra jūsų skaičiai neišsprendžiami:)Tik gal atidėkit kol kas dietas į šalį, nes stažas jau oho ho koks doh.gif Įsikalbėkit, kad tiesiog valgysit kitaip, kažką išbraukit, kažką dadėkit, gal vaisius rinkites mažiau į kūną einančius, susigalvokit meniu, kad tiktų pagal kalorijų skaičių maždaug. Gal dar sportą reiktų įtraukt pagal galimybes.
Linkiu ir tikiu, kad pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 03 09, 16:18)
Linkiu ir tikiu, kad pavyks 4u.gif

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na nesutiksiu , kad nuo vaisiu tiek ataugo, na nebent juos kompotu ar uogieniu pavidalu ar kg valget- Jus juk dietos laiketes tuo pat metu kai as pradejau ar net veliau.... tai real stabilizacija numetus 10kg turejo trukti daugiau nei 3 men. ax.gif na ir 12kg ne per savaite turbut ataugo...kazko nedasakote g.gif

p.s stabilizacija ir man sunki , labai sunki, pastovus svorio svyravymai: pradzioje buvo 1-2 kg, dabar jei tik relax ir 2-3kg , bet 2-3 vien tik baltybu dienos ir grizta svoris i savo vezes....beje pradzioje stabilizacijos kokius pirmus 3 men, net krito svoris, arba bent jau neaugo....dabar jau sunkiau palaikyt, reikia net didesniu pastangu nei paciai dietai...zodziu.....motyvuoju save pasikabinus ant sakdytuvo savo "storules "foto":)

p.s ir dar tokia dietu ivairoveeeeee blink.gif saugokit sveikata 4u.gif nezinau ar aplamai siuo metu metimas dietu pades issprest problem....kazkaip reik medziagu apytaka isjudint...nes jei viska mest ir pradet gyvent "normaliai"- gali pasibaigt , taip kaip man savu laiku....svoris pasieke ziaurumas:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 09 kovo 2016 - 16:41
QUOTE(toza @ 2016 03 09, 16:33)
p.s stabilizacija ir man sunki , labai sunki, pastovus svorio svyravymai: pradzioje buvo 1-2 kg, dabar jei tik relax ir 2-3kg , bet 2-3 vien tik baltybu dienos ir grizta svoris i savo vezes....beje pradzioje stabilizacijos kokius pirmus 3 men, net krito svoris, arba bent jau neaugo....dabar jau sunkiau palaikyt, reikia net didesniu pastangu nei paciai dietai...zodziu.....motyvuoju save pasikabinus ant sakdytuvo savo "storules "foto":)

p.s ir dar tokia dietu ivairoveeeeee blink.gif  saugokit sveikata 4u.gif  nezinau ar aplamai siuo metu metimas dietu pades issprest problem....kazkaip reik medziagu apytaka isjudint...nes jei viska mest ir pradet gyvent "normaliai"- gali pasibaigt , taip kaip man savu laiku....svoris pasieke ziaurumas:(

Jūs turbūt teisi - ne tik vaisiai kalti. Bet... net ir besilaikant po BD dienų visada buvo pliusas... aš neretai per BD dienas labai mažindavau daržoves, kad tik neišaugtų numestas svoris. Ir taip, B dienos puikiai veikia. Tik vat nesu tikra, ar tai labai sveika vien tik B maitintis... Nu norisi to vaisio ar tos salotos..
Mano stabilizacija prasidėjo gegužės mėnesį, baigėsi rugpjūčio gale. Per ją tik 2 kg viršaus, ir tai kogero per pirmas dienas atsirado ir taip ir išliko visą laika. Problemos prasidėjo perėjus į "kasdienybę". Po stabilizacijos turėjau 66 kg, pries ją -64 kg. Likę 10 kg priaugo per rugsėjį-gruodį. Aš neturiu problemų su tuo, kad laikausi dietos - laikausi ir tiek žinių. Negalima cukraus, na tai negalima - ir nepasigendu. Negalima makaronų - ir nereikia. Mano didelė bėda yra ta, kad aš nesimaitinu reguliariai - kartais pavalgau vieną kartą per dieną, kartais 6. Tas vienas kartas nebūna toks, kad už visą dieną prisivalgyčiau, bet gali būti netoli to kiekio, o dar ir 22 val. vakaro.. Aš esu ėjusi pas dietologę ir taip, ji pasakė, kad mano "meilė" dietoms ir tas nereguliarus maitinimasis yra pagrindinė problema. Kai aš laikausi dietos, tai tuo metu aš laikausi režimo - t.y. visada valgau pusryčius, pietus ir vakarienę. Kai aš nesilaikau - valgau bele kada, kai prisimenu.
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2016 03 09, 16:29)

Na kad greitai labai su Dukanu nepasakyciau. Per ataka krenta gerai, o paskui stop. Issimutina svoris su darzoviu dienom. Ir pvz man, nors baltimu dienos ir nieko visai "negrybauju" nejuda svoris zemyn nei kiek.
Po atakos buvo 88, nuo 91,3, po to prasidejo darzoviu baltimu dienos. gavosi +800 gr. Dabar jau 3 diena grynu baltimu, ir tik -500 gr. Ir viso - 88,300. Tai po atakos siai dienai net +300 yra doh.gif
Taip kad dideliu greiciu cia ner schmoll.gif
Atsakyti
Swerkites karta i sawaite, o ne kozna ryta.
Maziau streso apturesit ir paprasciau bus vertiti dieta 4u.gif
Atsakyti