QUOTE(nese85 @ 2016 03 09, 14:37)
Sveika.
O ar darėt "baltymų ketvirtadienius"? Gal tai įtakos galėjo turėti?
dariau, tik ne ketvirtadienius

, o pirmadienius. Šiaip laikiausiai aš pilnai to plano, aišku, ne fanatiškai. Kai ko visai nevalgiau - tarkim tų Dukano siūlomų duonelių. Iš esmės jau ruošiau tam save, kad nebūtų organizmui šoko, kai pradėsiu kitą maistą valgyt, tai to, ko ir taip nevalgau, ir toliau nevalgiau. Desertų man niekada per daug nereikėjo, mesa ir žuvis man patinka. Taigi, man patiko Dukanas. Net labai patiko. Vienintelis dalykas, ko man trūko - vaisiai. O jie man ir iškeldavo svorį pradėjus normaliai maitintis. Ir iškeldavo smarkiai - tarkime, B diena, po jos nukrenta kokie 1-1,5 kg, tada normalaus maisto diena, išauga apie 0,5 kg, tada diena su vaisiais - ir po jos kokie plius 2 kg. Tada keletas dienų lyg ir stabilių, bet jau aukštesniame lygyje keliais šimtais gramų. Tai vat taip savaitė po savaitės ir priaugau tuos 12 kg. Nesakau, kad visai nieko nedariau - pradžioje tie plius 2 lyg ir nebaisu atrodė (tuos minus 10 buvau biški užmetusi, man būtų užtekę ir minus 8, todėl per daug nepergyvenau dėl tų priaugtų 2 kg). Tada atsirado dar vienas viršaus, kažkaip ir su tuo susigyveni - jis juk neatsiranda per vieną dieną. Sakykim, rodo 66,8 - vos dar 66 mintyse, vieną dieną jau 67,1 - kas tiek keli šimtai gramų, po mėnesio akys jau priprato rpie 67, ir jau 68,1 normaliai atrodo

. Taip vat ir gavosi. Dar tame tarpe pasilaikiau Delčios dietos, pasilaikiau Japoniškos dietos, ir vualia + 12 kg